Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Σκεφτομαι εναν ετικετογραφο για γενικη χρηση.
Υπαρχουν αξιολογα μοντελα με κοστος απο γυρω στα 20 ευρω, οπως το παρακατω.

Tυπωνουν σε διαφορες εττικετες, πλαστικες, μεταλλικες, χαρτινες, για υφασματα κλπ, μεχρι δυο σειρες, διαφορετικα μεγεθη fonts, ειδικους χαρακτηρες κλπ.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
https://www.amazon.co.uk/gp/product...act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

[/COLOR]Επί τη ευκαιρία....έχει κανείς καμιά μπαταρία (και η 1.5άρα μου κάνει) γιά τα μπλε γιά πέταμα?...εννοώ να μην κρατάει ή να μη φορτίζει, αλλά να είναι καλή η θήκη της....

Μike οι μπαταριες bosch αργουν να πεθανουν.
Οι παλαιοτερες που εχω, των dremel/bosch πρασινης σειρας κλεινουν 5ετια και δεν δειχνουν ιδιαιτερα σημαδια κοπωσης. Φανταζομαι οι μπαταριες των μπλε bosch θα κρατουν ακομα καλυτερα.
Εκτος εαν κανει καποιος καθημερινη χρηση, οι μπαταριες των μπλε εχω την αισθηση οτι μπορουν να πιασουν αρκετα χρονια πανω απο τα πεντε. Εδω θα'μαστε και θα δουμε :)

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Tυπωνουν σε διαφορες εττικετες, πλαστικες, μεταλλικες, χαρτινες, για υφασματα κλπ, μεχρι δυο σειρες, διαφορετικα μεγεθη fonts, ειδικους χαρακτηρες κλπ.

https://www.amazon.co.uk/gp/product...act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE

Μike οι μπαταριες bosch αργουν να πεθανουν.
Οι παλαιοτερες που εχω, των dremel/bosch πρασινης σειρας κλεινουν 5ετια και δεν δειχνουν ιδιαιτερα σημαδια κοπωσης. Φανταζομαι οι μπαταριες των μπλε bosch θα κρατουν ακομα καλυτερα.
Εκτος εαν κανει καποιος καθημερινη χρηση, οι μπαταριες των μπλε εχω την αισθηση οτι μπορουν να πιασουν αρκετα χρονια πανω απο τα πεντε. Εδω θα'μαστε και θα δουμε :)

Αμα βρεις με ελληνικα, να μας πεις!

καμιά ιδέα για καλή σκάλα . Κατά προτίμηση τριών τεμαχίων. Μου πρότειναν την profal (ελληνική) και μια τσέχικη , ονόματι alve, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Τιμή για 3Χ7 στα 110 euros . Αν σκεφτεί κανείς ότι οι οικιακές Hailo με τα ίδια σκαλιά πάνε στα 80 , μάλλον συμφέρει η επαγγελματική. Any Idea?

Εγώ μια profal έχω 3χ11 μια χαρά είναι. Το καλό είναι πως αν ποτέ χαλάσουν τα πλαστικά παπούτσια επειδή είναι ελληνική θα βρεις να τα αντικαταστήσεις.

και εγώ προς profal προσανατολίζομαι .3Χ11 για μένα είναι πολύ μεγάλη και πολύ βαριά , αλλά το θέμα των ανταλλακτικών είναι σημαντικό . Τα παπούτσια , αλήθεια , πόσο εύκολα φθείρονται?

Εγώ την έχω από το 2012 η χρήση είναι περιστασιακή και την φυλάω σε εσωτερικό χώρο για αυτό τα πλαστικά της είναι σαν καινούργια. Η 3χ11 δεν είναι απλά μεγάλη είναι τέρας για συνηθισμένες δουλειές.

Αν την έχεις σε εξωτερικό χώρο τα πλαστικά θα την ακούσουν πολύ πιο γρήγορα.

εμένα τα πλαστικά την άκουσαν και διαλύθηκαν μετά από τουλάχιστον 10 χρόνια εντελώς απροστάτευτη.

Εχω τον Dymo Labelwriter 450 συνδέεται με pc και έχει μεγάλη ποικιλία απο ετικέτες. Οχι απαραίτητα γνήσιες που είναι ακριβές.
Η εκτύπωση είναι θερμική οπότε δεν χρειάζεται μελάνια.
Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος

μια γρηγορη ερωτηση... ποσα βαττ/αμπερ τrαβα ενας φορτισης μπατaριας 18βολτ για δραπανο κτλ?
(μπορειτε να δειτε τις ετικετες των δικων σας?)
και μηπως εχει εξοδο 12βολτ πριν φτασει στον φορεα της μπαταριας?

ρωτω γιατι στηνω μια solarbank για ασυρματο, και προνιζω να ειμαι καλυμενος και για επαναφορτιζομενο ςργαλειο οσον αφορα τα mAh της μπατaριας και τον inverter

Τι solarbank ειναι αυτη?
Θα δες δυο μερες ηλιο να φορτισεις μια μπαταρια 18βολτου!
Θα σου βγαλω τα specs αργοτερα κατω απο τον 18 φορτιστη των ryobi να δεις.

Αν είναι θερμικής εκτύπωσης, δεν ξεθωριάζει με τα χρόνια? Επίσης σε συνθήκες μεγάλων θερμοκρασιών δε μαυρίζει όλη η ταινία?

Παιδιά έχω τον 450.
Οι ταινίες ξεθωριάζουν μετα απο μερικούς μήνες. Αν τους χτυπάει και ήλιος ακόμα πιο γρήγορα.
Το μόνο που δεν ξέρω είναι με τις μαμά ταινίες πόσο κρατάνε, γιατί οι δοκιμές μου έχουν γίνει με "μπανάνα" ταινίες.

Εχει και ταινίες για κατάψυξη η μεγάλες θερμοκρασίες και γενικα αν ψαξεις και ebay έχει μεγάλη ποικιλία,εγώ με μαιμού ταινίες
έχω βάλει ετικέτες στα κουτάκια που έχω για αποθήκευση και πάνω στα εργαλεία μου για να τα ξεχωρίζω και να κρατάω ιστορικό τους.
Επισης εχω τις jewelry που τις χρησιμοποιώ για να βάζω στα καλώδια.
Μέχρι τώρα κοντά 6 μήνες είναι μια χαρά,στο μέλλον δεν ξέρω αν θα ξεθωριάσουν η χαλάσουν.

Παρακάτω φαίνονται οι jewelry
15645762_1036185799825645_187858276_n_zps5ze45pon.jpg
[/URL][/IMG]

Εχει και ταινίες για κατάψυξη η μεγάλες θερμοκρασίες και γενικα αν ψαξεις και ebay έχει μεγάλη ποικιλία,εγώ με μαιμού ταινίες
έχω βάλει ετικέτες στα κουτάκια που έχω για αποθήκευση και πάνω στα εργαλεία μου για να τα ξεχωρίζω και να κρατάω ιστορικό τους.
Επισης εχω τις jewelry που τις χρησιμοποιώ για να βάζω στα καλώδια.
Μέχρι τώρα κοντά 6 μήνες είναι μια χαρά,στο μέλλον δεν ξέρω αν θα ξεθωριάσουν η χαλάσουν.

Παρακάτω φαίνονται οι jewelry
15645762_1036185799825645_187858276_n_zps5ze45pon.jpg
[/URL][/IMG]
Αυτες είναι για τον 450???

ναι
αλλα το template θα το δείς μόνο αν γυρίσεις σε local US,μετά κάνεις ενα Save σε δικό σου και γυρνάς στο κανονικό σου local.

o κωδικός της ετικέτας είναι 11351 αν θες να το ψάξεις.
Το χρησιμοποιούν για να βάζουν τιμές σε κοσμήματα.....και εγώ σε καλώδια:2thumb22sup:

ναι
αλλα το template θα το δείς μόνο αν γυρίσεις σε local US,μετά κάνεις ενα Save σε δικό σου και γυρνάς στο κανονικό σου local.

o κωδικός της ετικέτας είναι 11351 αν θες να το ψάξεις.
Το χρησιμοποιούν για να βάζουν τιμές σε κοσμήματα.....και εγώ σε καλώδια:2thumb22sup:

Είχα την εντύπωση ότι είχα ψάξει όλες τις ετικέτες που υπάρχουν για τον 450 αλλα με έπιασες με τα "βρακια κατεβασμένα".
Ευχαριστώ πολύ.