Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Δεν ξέρω αν είναι κορυφαίο, αλλά στο άμαζον έχει 5πλάσια τιμή απ´ότι στην Ελλάδα!. Διά τούτο, παράγγειλα 2 τέταρτα με 10,60 έκαστος.

Τι γνώμη έχετε για αυτό ? Η τιμή είναι σχετικά καλή , η μέγιστη επιφάνεια είναι μόλις 5 επι 5 , δεν ξέρω γιατί αλλά μου έχει καρφωθεί στο μυαλό για να το πάρω .

http://www.ebay.com/itm/NEJE-DK-8-KZ-High-Power-Laser-Engraver-Printer-Machine-1000mW-/232131710543?hash=item360c20ce4f:g:Fp0AAOSwnbZYGZ4 7

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Απο όταν γράφτηκα στο φόρουμ έχουν γίνει πιο συχνά και επίμονα , η επίσημη διάγνωση είναι εργαλειοκαυλίοση χαχαχαχα.

Γνωστός μου οργανοποιός πήρε cnc 13000 ..........
Ε ενταξει... Τα παραπανω απλως καινε μαλακα υλικα για σχεδια. Αλλα 13.000 για cnc μου φαινεται υπερβολη για οργανοποιο... Εχει με αρκετα μεγαλα τραπεζια απο 1.500 Αν και προσωπικα το cnc εχω δει να το χρησιμοποιουν για κοπη περιπλοκων μικρων σχεδιων σε ροζετες οργανων και σε χαραξη ταστιερας. Να σου πω την αληθεια στην πρωτη περιπτωση ενα cnc σου λυνει τα χερια, αλλα δεν χρειαζεσαι cnc που πιανει μισο δωματιο... Στην περιπτωση της ταστιερας... Οργανοποιος που ξερω με κιθαρες των 8.000 κοβει ταυτοχρονα 24 ταστα με DIY πατεντα σε 30 δευτερολεπτα ενω ενα cnc θελει 10 λεπτα...

Ο φιλος σου τι θα κοβει σε αυτο; Σωματα οργανων;

Μαστόρια, στη γύρω περιοχή της δάφνης, μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ταινίες λείανσης με το μέτρο?

Attachments

• IMG_3662.JPG
    IMG_3662.JPG
    92 KB · Views: 451