Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Και στην τιμη που το εχει τωρα το eshop με κλειστά τα μάτια και δεν εχεις και μεταφορικά,και εγω το εχω παρει,ειναι πολυ καλο και δυνατό εργαλείο-επαγγελματικό

Για αυτο λες?

δεν εβγαλε κατι για κωδικο αλλα δεν πειράζει... εφυγε η παραγγελια τωρα οταν βγαλει και η λιδλ τπτ θα το παρω για Δελτα τριβειο

δεν εβγαλε καου για κωδικο αλλα δεν πειράζει... εφυγε η παραγγελια τωρα οταν βγαλει και η λιδλ τπτ θα το παρω για Δελτα τριβειο

Πάρε τους τηλ αυριο πρωι και το φτιάχνουν το εχω πάθει και εγω 15 ευρω ειναι

δεν εβγαλε κατι για κωδικο αλλα δεν πειράζει... εφυγε η παραγγελια τωρα οταν βγαλει και η λιδλ τπτ θα το παρω για Δελτα τριβειο
Στο πρωτο βημα που γινεται η τιμολογηση "επισκοπηση παραγγελιας" εχει με μικρα γραμματα " εχετε λαβει κωδικο προσφορας;" . Αλλα αν τους παρεις τηλεφωνο θα το διορθωσουν φανταζομαι αν τους πεις τηλεφωνικα τον κωδικο.

Οταν τους πάρεις πες τους ότι αυτό που παρήγγειλες ειναι στην προσφορα στο newsletter και πες τους τον κωδικό και εισαι οκ

Ok Ευχαριστω πολυ παιδες! αυριο πρωι θα το κανω... και θα επιστρεψω με εντυπώσεις

Παιδιά επειδή και εγώ παιδευτικα με τον κωδικό όταν βάζετε προσφορά από το eshop να βάζετε αυτούσιο το link του newsletter ώστε να περνάει αυτόματα την έκπτωση.

Ενόειται πως θα τους πάρεις και θα τους πεις δεν βρήκα που περνάνε τον κωδικό και θα στο φτιάξουν αυτοί. 85 ευρώ θα είναι η τελική σου τιμή.

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τους πηρα και ολα καλα τελικά... το περασανε και πηγε 85 αναμονη ωρα

εγω που εβαλα τον κωδικο OFFER1717 στο πλαισιο που ειπατε δεν εγινε καμια εκπτωση..
να τους παρω τηλεφωνο αυριο για να την περασουν?

εγω που εβαλα τον κωδικο OFFER1717 στο πλαισιο που ειπατε δεν εγινε καμια εκπτωση..
να τους παρω τηλεφωνο αυριο για να την περασουν?

Και εμενα δεν δούλευε ο κωδικός για αυτο έβαλα την εφαρμογή όπως είπαν οι συνάδελφοι...
Εκει η τιμη ειναι με την έκπτωση...κατευθείαν...
Κανεις την παραγγελια μπαμ μπαμ...

Προσοχή...το email επιβαιβεωσης της παραγγελίας έρχεται με την κανονική τιμη 99 , ας εχεις πλήρωση την μειωμένη...
Μίλησα μαζι τους και μου το διευκρηνησαν...

Sent from my iPad using Tapatalk

Το e-shop δίνει δωρεάν μεταφορικά στα 90 και πάνω...στα 85 θελει 3 μεταφορικά...
Προσοχή μου το είπαν...και λογικά θα προσπαθήσουν να τα πάρουν...
Εμενα με βολεύει λόγω δουλειών στην περιοχή που βρίσκεται καταστημα της e-shop να περάσω να παραλάβω ο ίδιος και ετσι δεν θα πληρώσω μεταφορικά...

Μολις το δουλεψετε παντως θα ξεχασετε με τη μια τα 3-5-15 πανω-κατω, ειναι πολυ καλο εργαλειο, καιρο ειχα να ενθουσιαστω τοσο με ενα τριβειο. Οποτε μην πολυσκατε. Α! Παρτε και χαρτια, εχει μεσα ενα 80αρι μονο, το οποιο ειναι για ξυλο και αφαιρεση μπογιας.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μολις το δουλεψετε παντως θα ξεχασετε με τη μια τα 3-5-15 πανω-κατω, ειναι πολυ καλο εργαλειο, καιρο ειχα να ενθουσιαστω τοσο με ενα τριβειο. Οποτε μην πολυσκατε. Α! Παρτε και χαρτια, εχει μεσα ενα 80αρι μονο, το οποιο ειναι για ξυλο και αφαιρεση μπογιας.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απο που βρίσκεις Κώστα αναλώσιμα ;

Απο που βρίσκεις Κώστα αναλώσιμα ;

Μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε 125άρι γυαλόχαρτο υπάρχει (με 6 τρύπες ή και καθόλου αν δεν σε ενδιαφέρει η αναρρόφηση σκόνης).

Μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε 125άρι γυαλόχαρτο υπάρχει (με 6 τρύπες ή και καθόλου αν δεν σε ενδιαφέρει η αναρρόφηση σκόνης).
Αυτό το καταλαβαίνω Νίκο.
Όμως θα ήθελα να βρω κάποιο που να ταιριαζουν οι 8 τρύπες της βασης.

Sent from my C6833 using Tapatalk