Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Θα σου έλεγα να κοιτάξεις σε proxon.

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

αυτη εδω μηπως αξιζει καλυτερα?

https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=10350#texnika

Aυτο εχει τις πιο καινουριες καστανιες με τα 72 δοντια εναντι των 52 δοντιων στις πιο παλιες. Δεν ξερω αν αξιζει την διαφορα στην τιμη, εξαρταται σαφως απο την χρηση που κανει καποιος.

Βλεπω οτι η 18βολτη σειρα bosch αρχιζει να βγαζει επιτελους εργαλεια περαν των συνηθισμενων!

18βολτος φυσητηρας με διαφορα εξαρτηματα. Ταχυτητα αερα 270χλμ.http://toolguyd.com/bosch-18v-cordless-blower/
Bosch-Blower-GBL18V-71-with-Accessories.jpg

Εδω το βιντεο
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Έχει πολύ χαμηλό όγκο αέρα και επιπλέον δεν είναι καινούριο απλά του άλλαξαν όνομα!

Γεια σας. Θέλω να αγοράσω ένα πλήρες σετ εργαλείων με καρυδάκια καστανιες και όλα τα συναφή. Τα θέλω για περιστασιακή χρήση, όταν όμως όταν θα τα χρειαστώ θέλω να έχουν άνεση και αποδοτηκοτήτα. Και επίσης θέλω να τα αγοράσω μια φορά. Να τα έχω στην βαλίτσα τους και οποτε τα χρειαστω να μου βγάλουν την δουλεια. Υπαρχουν πολλά σετ που έχω δει αλλά θα ηθελα την βοηθεία σας οσον αφορά την σχέση ποιοτητας με την τιμή.γιατι ούτε θα ηθελα να δωσω 100+ ευρώ να παρω το κορυφαιο αλλά ούτε και 20 να πάρω κατι μη ποιοτικο.

Μάλλον proxxon σε βλέπω να παίρνεις..

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Γεια σας. Θέλω να αγοράσω ένα πλήρες σετ εργαλείων με καρυδάκια καστανιες και όλα τα συναφή. Τα θέλω για περιστασιακή χρήση, όταν όμως όταν θα τα χρειαστώ θέλω να έχουν άνεση και αποδοτηκοτήτα. Και επίσης θέλω να τα αγοράσω μια φορά. Να τα έχω στην βαλίτσα τους και οποτε τα χρειαστω να μου βγάλουν την δουλεια. Υπαρχουν πολλά σετ που έχω δει αλλά θα ηθελα την βοηθεία σας οσον αφορά την σχέση ποιοτητας με την τιμή.γιατι ούτε θα ηθελα να δωσω 100+ ευρώ να παρω το κορυφαιο αλλά ούτε και 20 να πάρω κατι μη ποιοτικο.

Force,
Αλλα πληρες σετ αν εννοεις με καστανιες 1/4,3/8,1/2 δεν φτανουν 100 για ποιοτικο σετ.

Force,
Αλλα πληρες σετ αν εννοεις με καστανιες 1/4,3/8,1/2 δεν φτανουν 100 για ποιοτικο σετ.

Και εγώ για σχέση ποιότητας - τιμής ψηφίζω force. Αν βάλεις και κάτι λίγο παραπάνω στο bugdet σου κοιτάς και εδώ:

http://www.ebay.com/itm/KS-TOOLS-1-...471400?hash=item5445c01e28:g:2TYAAOSwuLZY5lW2

http://www.ebay.com/itm/Carolus-by-...982465?hash=item58f628ab41:g:OqIAAOSwIQdZHAiB

Κι εγώ συμφωνώ με τον KTM 950, τα ks Tools είναι ποιοτικά εργαλεία. Τα φέρνει η ΕΡΣΚΑ Καραϊσκος στην Σπύρου πάτση. Αν πας από εκεί κάνει και καλύτερες τιμές.

Αν μπορεις παντως να περιμενεις φερνει το λιντλ μια πληρεστατη συλλογη με 1/2 και 1/4 καστανιες κατα περιοδους που αξιζει με το παραπανω!

Πράγματι, πως μου ξέφθγε..... Συμφωνώ με τον Κυριάκο. Υπάρχει και αυτή η εξαιρετική για τα λεφτά της λύση συλλογή 1/2 και 1/4 του Lidl. Έχω μάλιστα δύο από αυτές. Είναι η go to και all around συλλογή για μαστορέματα που κατά καιρούς προκύπτουν έξω από το σπίτι, μιας και τα καλά και ποιο ακριβά σετ, δεν πολυαπομακρύνονται της οικείας ... :p

Αν μπορεις παντως να περιμενεις φερνει το λιντλ μια πληρεστατη συλλογη με 1/2 και 1/4 καστανιες κατα περιοδους που αξιζει με το παραπανω!
Που κατά την γνώμη μου είναι ποιότητας force και είναι και φθηνότερα.

Έχω πάρει εργαλεία από τα λιντλ και έχω μείνει ικανοποιημένος. Βεβαία δεν ειναι για βαριές εργασίες, ούτε θα κρατήσουν μια ζωή αλλά η τιμή τους είναι αρκετά τίμια. Και επισής το καλύτερο: Ειχα παρει το 2015 ενα πιεστικό και χάλασε ο σωλήνας και σε επικοινωνια με την εταιρια μου ειπαν οτι θα μου το στειλουν χωρις να πληρώσω κατι. Μονο τα μεταφορικα που ειναι 5 ευρώ. αν ειχα την αποδειξη δεν θα πληρωνα ούτε και αυτα!

Oι καστανιες του lidl δεν εχουν καμμια σχεση βεβαια με αυτες των πιο ακριβων σετ.
Και η καλη καστανια χρειαζεται εξ'ισου και στις ελαφριες και στις βαριες δουλειες.