Nektarios2015
AVClub Fanatic
- 4 March 2015
- 10,384
Καλημέρα
Ποιος είπε οτι τα dewalt είναι μόνο κίτρινα
Χρωματικά τουλάχιστον κατά μία έννοια λες ότι αποτελούν και πρόγονο των................ PARKSIDE.Πέραν της πλάκας τώρα η Dewalt είχε εξαγοράσει πριν από αρκετά χρόνια το εργοστάσιο της ELU στην Ιταλία, η οποία έβγαζε πολύ καλά και επαγγελματικά εργαλεία.
Αυτα τα μπιτς για το ρουτερ που το δουλευουνε με ελευθερο χεριοως τα λενε? Αυτα που ειναι σαν τρυπανι και «κοβουν» γραμματα στο ξυλο απλα ακολουθοντας τις γραμμες?
Πρεπει να εισαι πολυ αρχαιος εσυ...:grandpa:Κονδύλι
Όχι δεν κάνουν αυτά.Πρεπει να εισαι πολυ αρχαιος εσυ...:grandpa:
https://www.toolstore.gr/wolfcraft-2512000-freza-6x90mm-p-6349.html#.WuCZ0Yq_yhA
Αυτο ειναι?
Τα καλά είναι ακριβά. Με bangood κόψαμε τα αλουμίνια στο cnc.Δεν ξέρω τι ποιότητα είναι αυτά του bangood, εγώ προχθές πήρα δύο κονδύλια, ένα 6,25 κι ένα 3 χιλιοστά και τα πλήρωσα 20 το ένα.
Βασικά η Elu ήταν Γερμανική εταιρεία που αγοράστηκε το 1984 από την Black & Decker.
Θεωρώ εαυτόν τυχερό που βρήκα πριν από 2 χρόνια τα πολύ καλά κοπτικά της για ρούτερ σε τιμή χώμα.
Καλησπέρα,
θέλω να αγοράσω μία μέγγενη HEUER και σκέφτομαι να την πάρω με περιστροφική βάση. Η μέγγενη θα μπει σε σιδερένιο πάγκο. Η περιστροφική βάση όμως, μήπως δεν είναι σταθερή π.χ. όταν χτυπάς για να βγάλεις ένα ρουλεμάν από έναν άξονα η μέγγενη αρχίζει να περιστρέφεται;
Καλησπέρα,
θέλω να αγοράσω μία μέγγενη HEUER και σκέφτομαι να την πάρω με περιστροφική βάση. Η μέγγενη θα μπει σε σιδερένιο πάγκο. Η περιστροφική βάση όμως, μήπως δεν είναι σταθερή π.χ. όταν χτυπάς για να βγάλεις ένα ρουλεμάν από έναν άξονα η μέγγενη αρχίζει να περιστρέφεται;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.