Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Κυριοι
Θελω να αποκτησω ενα κολλητηρι για ηλεκτρονικες και ηλεκτρικες κολλησεις. Ηλεκτρονικες οχι πολυ ψιλα και ηλεκτρολογικες κανα ψηλο καλωδιο πανω σε ακροδεκτη. Απο 20-30W μεχρι 50W με καλυπτουν με την εμπειρια που εχω.
Θα το ηθελα με βαση μεν αλλα να μην ξεφευγει σε τιμη.
Πχ εχω ενα καλο σχετικα αλλα ειναι 15 χρονων και εχει φθορες. Εχω δουλεψει του lidl και αν εξαιρεσεις τον ογκο και το παχος της μυτης μου αρεσε....
Τιμη δεν ξερω αλλα αν ανεβουμε πολυ θα το σκεφτω πιο πολυ,

Αntex ER30
Καλό,φτηνό,επώνυμο,δοκιμασμένο,μέ απλή βάση τύπου έλασμα μεταλλικό πού κρατάει τό κολλητήρι,σάν περίπου τύπου βάση πού βάζουμε τά φιδάκια γιά τά κουνούπια.Αν θέλεις μέ 2 + ευρώ αγοράζεις κανονική βάση κολλητηριού με σφουγγαράκι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Επισης να-bye-
Αntex ER30
Καλό,φτηνό,επώνυμο,δοκιμασμένο,μέ απλή βάση τύπου έλασμα μεταλλικό πού κρατάει τό κολλητήρι,σάν περίπου τύπου βάση πού βάζουμε τά φιδάκια γιά τά κουνούπια.Αν θέλεις μέ 2 + ευρώ αγοράζεις κανονική βάση κολλητηριού με σφουγγαράκι.

Ξεχασα να αναφερω πως το θελω ρυθμιζομενο, εξου και η αναφορα μου στα 20-30W μεχρι τα 50w. Επισης να εχει ανταλλακτικες μυτες.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλ

Επισης να-bye-

Ξεχασα να αναφερω πως το θελω ρυθμιζομενο, εξου και η αναφορα μου στα 20-30W μεχρι τα 50w. Επισης να εχει ανταλλακτικες μυτες.

Αρα σταθμό κόλλησης θέλεις,εγώ έχω 10 χρόνια ένα CT brand CT-936CD καί είμαι ευχαριστημένος,εκεί στά 55 ευρώ παίζει η τιμή.
Τα CT BRAND έχουν ανταλλακτικές μύτες κ.τ.λ

Τώρα ξεκινάνε από τά 15 ευρώ οι σταθμοί κόλλησης καί ανεβαίνουν ...

https://www.skroutz.gr/c/952/kollit...θμος+κολλησης&order_by=pricevat&order_dir=asc

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσε

Αρα σταθμό κόλλησης θέλεις,εγώ έχω 10 χρόνια ένα CT brand CT-936CD καί είμαι ευχαριστημένος,εκεί στά 55 ευρώ παίζει η τιμή.
Τα CT BRAND έχουν ανταλλακτικές μύτες κ.τ.λ

Τώρα ξεκινάνε από τά 15 ευρώ οι σταθμοί κόλλησης καί ανεβαίνουν ...

https://www.skroutz.gr/c/952/kollit...θμος+κολλησης&order_by=pricevat&order_dir=asc

Φανταζομαι ειναι καλυτερο απο το parkside...
Watt δεν βλεπω να γραφουν στη ρυθμιση, αλλα θερμοκρασια. Υποθετω χαμηλοτερη θερμοκρασια’ λεπτοδολεια, ψηλοτερη θερμοκρασια’ χονδροδουλεια!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προ

Φανταζομαι ειναι καλυτερο απο το parkside...
Watt δεν βλεπω να γραφουν στη ρυθμιση, αλλα θερμοκρασια. Υποθετω χαμηλοτερη θερμοκρασια’ λεπτοδολεια, ψηλοτερη θερμοκρασια’ χονδροδουλεια!

Eννοείται...
Eιναι 48 watt max,καί ρυθμιζόμενη θερμοκρασια 150 c - 480 c
Ακριβώς όπως τό αναφέρεις στήν τελευταία παράγραφο.

https://www.youtube.com/watch?v=Ddnico3qnDc

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...

Eννοείται...
Eιναι 48 watt max,καί ρυθμιζόμενη θερμοκρασια 150 c - 480 c
Ακριβώς όπως τό αναφέρεις στήν τελευταία παράγραφο.

https://www.youtube.com/watch?v=Ddnico3qnDc
I do!

Μηπως θα σε βολευε και το αεριου της dremel. Στο λεω γιατι εχω δει να το χρησιμοποιουν πολυ οι εγκαταστατες συστηματων ασφαλειας, αλλα και ηλεκτρολογοι σε σκαφη.
Καλος και "αγιος" ο σταθμος κολλησης, αλλα πανω στην σκαλα αγκαλια με τον τοιχο, τι να σου κανει;

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Εχω dremmel, για το παγκο θα το ηθελα.
Μηπως θα σε βολευε και το αεριου της dremel. Στο λεω γιατι εχω δει να το χρησιμοποιουν πολυ οι εγκαταστατες συστηματων ασφαλειας, αλλα και ηλεκτρολογοι σε σκαφη.
Καλος και "αγιος" ο σταθμος κολλησης, αλλα πανω στην σκαλα αγκαλια με τον τοιχο, τι να σου κανει;

Θέλω να πάρω 2 σοβαρές γκαζοταναλιες για να μαστορευω τα υδραυλικά. Κυρίως 1" συνδέσμους.

Θα πάω μάλλον στις τιμιες knipex Cobra.

Ο προβληματισμός μου είναι ποιο μέγεθος να επιλέξω...

2 x 250mm ή
2 x 300 mm

Μήπως 1 + 1;

Τι λέτε;

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ έχω 4 cobra 125,180,250,300

125 δουλεύει σε πλαστικά+μεταλλικά για μεγαλύτερο έλεγχο
Η 180 ακόμα καινούργια είναι ακόμα και αν αγοράστηκαν σετ. Και 250+300 δουλεύουν κάθε μέρα !!! Με ένα μεγάλο γαλλικό κ ένα πολύ μικρό/δυνατό μέχρι 24αρι ανοιγμα και είσαι φουλ έξτρα κομπλέ !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Να είστε καλά παιδιά! Η γνώμη σας μέτρησε!

9e6d9303c16789f1bc9dd25f487c1514.jpg

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sponsored μεν, πολυ καλα δε! Ειναι συνεχεια παλιοτερων που ειχε βγαλειε πακοπριονο πριονοκορδελα τρυπανι κλπ.

Εβγαλε και για σπαθοσεγα σημερα

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γενικά τα μπαταρίας αρχίζουν και κατακλύζουν την αγορά αφού είναι πολύ δυνατά πλέον αλλά και πολύ πιο προσιτά και για εμάς του κοινούς θνητούς.
Βέβαια ατο συγκεκριμένο (Hitachi) που κρατάει ο Diresta πρέπει να είναι πολύ ακριβο μοντέλο...

Κυκλωνικο προσαρτημα για τις σκουπες μπαταριας (12βολτες και 20βολτες) της Makita.

Makita-Dust-Vac-Cyclone.jpg

Μπορει να προσαρμοστει μαλλον και σε αλλες σκουπες με παρομοια διαμετρο σωληνα. Λεει οτι κραταει το 90% της σκονης και μειωνει το αδειασμα του κανονικου δοχειου εως και 84%!
"..They say that it captures up to 90% of dust particles, which helps to “reduce the need to empty vacuum main canister/filter by up to 84%.”

Makita-Dust-Vac-Cyclone-Attached.jpg

Μια χαρα μου φαινεται ιδιως αν μπορει να προσαρμοστει και σε αλλες σκουπες με ανταπτορες.

Makita-Dust-Vac-Cyclone-Attached-to-Vacuum.jpg

Εδω το αρθρο https://toolguyd.com/makita-cyclonic-vacuum-attachment/