Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Nαι ετσι ειναι Γιωργο!! :))

Nα υπηρχε και κανενα εργαλειο μπαταριας να ανοιγε βολτες και σπειρωματα..

Μιχάλη τα makita είναι πλέον παλιά αυτά...,ο˜‹

Ε, γι'αυτο γραφω 'σχετικα νεα' εργαλεια για τα Μακιτα ενω στο Μilwaukee σκετο 'νεο' :))

Nαι ετσι ειναι Γιωργο!! :))

Nα υπηρχε και κανενα εργαλειο μπαταριας να ανοιγε βολτες και σπειρωματα..

Έχεις δίκιο. απορώ πως δεν το έχουν σκεφτεί ακόμη..
Μήπως πάλι κυκλοφορεί κάποιο και δεν το γνωρίζουμε εμείς ; εμένα πάντως δεν μου έχει πέσει κάτι στην αντίληψη.

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Τζάμπα πράμα που λένε! 800 ευρώ για βιδολογο! Και δε βγάζουν και τα lidl με κάνα 50ρι

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χθες που πέρασα από τον Μητρόπουλο - Πάτρα μου είπε ότι περιμένει αυτούς τους παράξενους σφιγκτήρες που είναι έξυπνα σχεδιασμένοι ώστε να χωράνε σε δύσκολα μέρη ... και προφανώς λίγο ακριβοί.

https://www.bessey.de/pdfs/press_releases/BESSEY-Tool-Novelty-GearKlamp-GK.pdf

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Χθες που πέρασα από τον Μητρόπουλο - Πάτρα μου είπε ότι περιμένει αυτούς τους παράξενους σφιγκτήρες που είναι έξυπνα σχεδιασμένοι ώστε να χωράνε σε δύσκολα μέρη ... και προφανώς λίγο ακριβοί.

https://www.bessey.de/pdfs/press_releases/BESSEY-Tool-Novelty-GearKlamp-GK.pdf

Βάλε μας ξανά στην πρίζα Νικόλα ............!

Το Lidl πότε θα φέρει τέτοιους ? !

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Βάλε μας ξανά στην πρίζα Νικόλα ............!

Το Lidl πότε θα φέρει τέτοιους ? !

Ή Lidl ή Bessey η τρελοκοτσιδού... Ή του ύψους ή του βάθους, μέση λύση δεν υπάρχει. :flipout:

:flipout::flipout::flipout::flipout:

Δεν μου είπε τιμή γιατί μου τα έλεγε στην πόρτα και είχα παρκάρει άσχημα και βιαζόμουν. Θα μάθω όταν έλθουν ... λέω να πάρω 3-4 αλλά έλα που μετά θα βγάλει η Parkside :chinscratch:-bye-

Μαθε Νικο μηπως και κανουμε καμια ομαδικη να πετυχουμε καλυτερη τιμη!

Εδω απο χθεσινη επισκεψη στα Leroy που βαδιζουν στον σωστό δρομο εμπλουτίζοντας την γκαμα τους με κιτρινακια!

20190214-193210.jpg

Τον περασμένο Αύγουστο είχε φέρει το lidl, πολύ καλούς σφιγκτήρες.Προλαβα και πήρα τέσσερις,γιατί φύγανε πολύ γρήγορα.Τωρα πότε θα ξαναφέρει..