Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Nεο 18βολτο εργαλειο απο την Ryobi, γεννητρια ρευματος 150W (inverter) με δυο εξοδους USB 5v/2.4A.

To παλαιοτερο μοντελο περιελαμβανε μονο 2 εξοδους USB 1 και 2Α αντιστοιχα.

Νεο εργαλειο απο την Ryobi. Εχει ηδη βγαλει μεχρι στιγμης 6-7 διαφορετικα τριβεια μπαταριας.

18βολτο τριβειο ταινιας

Το μόνο που μπορώ να πω είναι:
Κρίμα που δεν υπάρχει μια αντιπροσωπεία στην χώρα μας για τα πολύ καλά ημι-επαγγελματικά αυτά εργαλεία. (pro-featured power tools)

Θα ερθει η ωρα τους πιστευω.
Μια οικογενεια ειναι με την Milwaukee, τεραστιο group η ΤΤΙ, σε καποια φαση θα δουν και την Ελλαδα σοβαρoτερα. Απλα τα τελευταια δεκα χρονια δεν βοηθαει και η κατασταση της οικονομιας και η γενικοτερη ασταθεια της χωρας.

οκ

Καλησπέρα .
Σκέφτομαι να αγοράσω ένα παγκοπρίονο για ερασιτεχνίκη χρήση. Έχει προσφορά το e-shop το DEWALT DW745 με 479 ευρώ.
Αξίζει; Όποις το κατέχει ας βοθήσει.

Last edited by a moderator:
Νικο καλως ηρθες στην παρεα μας!!!
Ειναι οτι καλυτερο μπορεις να αγοράσεις και θα στο βεβαιωσουν και αλλοι ευτυχεις κατοχοι εδω μεσα!

Και υπαρχει και καλυτερη τιμη απο του eshop για οποιον ενδιαφερεται.

Ειναι οτι καλυτερο μπορεις να αγοράσεις και θα στο βεβαιωσουν και αλλοι ευτυχεις κατοχοι εδω μεσα!

Καλως σας βρήκα . Ευχαριστω για την ενημέρωση, όσο για την τιμή περιμένω διευκρίνηση.

Last edited by a moderator:

κυριακο επειδη ενδιαφερομαι εγω για το εν λογω πριονι,μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος για τιμη και καταστημα?Αν και υποθετω οτι το καταστημα ειναι το γνωστο χιωτικο

Εννοείται παιδια.
Καλεστε το Χιωτικο μαγαζι toolshouse.gr και ζητηστε τον κυριο Ιωαννη Μπαριτακη.
Αναφερετε αν θελετε και το δικο μου ονομα.
Ειναι συνεργαζομενο καταστημα με το φορουμ και η τιμη του δεν παίζεται.

Mαστοράτζες.. εχει κανενας προϊόντα της jet???Περιμένω ενα οκ για εχω Επιτέλους δικο μου χωρο για εργαστήριο και ψάχνομαι για πλανοξεχονδριστηρα.Είδα https://www.e-unicut.com/site/product/Πλάνη-Ξεχονδριστήρας-JET-JPT-8B?prdId=JET-JPT-8B-M&extLang= αλλα θα αξίζει την διαφορα απο τον boston pj200??

Βαγγέλη, εγώ έχω αυτόν αλλά δεν ξέρω πως μπορώ να σε βηθήσω.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία οτι είναι πολύ ποιοτικά εγαλεία τα Jet, πολύ προσεγμένη κατασκευή, αλλά αν αξίζει τη διαφορά μόνο κάποιος που τα έχει δουλέψει θα στο πεί. Από χαρακτηριστικά έχουν σχεδόν τα ίδια.

Εγώ παιδιά όσο μπορώ στο μέλλον θα αποφεύγω την αγορά εργαλείων με τη σήμανση "hobby",γνώμη μου πάντα..Ο τόρνος σου Μπάμπη ας πούμε δε γράφει κάτι τέτοιο,άρα μάλλον κατατάσσεται στα σκληροτράχηλα εργαλεία.

Είναι σα να σου λένε "όχι για πολλά πολλά"..Και συνήθως δε θα χρειαστεί κανείς πολλά πολλά, αλλά αν χρειαστεί κλαις εργαλείο,λεφτά, κόπο και είσαι και τούρμπο απο νεύρα. Μπορεί βέβαια ένα επώνυμο ερασιτεχνικό να μη σε προδώσει ποτέ. Τι να πω....

Αν φύγει το συγκεκριμένο μηχάνημα της συγκεκριμένης εταιρείας από την κατηγορία hobby, θα φύγει στα επουράνια κ η τιμή του.
Για ποια χρήση προορίζεται για τα επόμενα χρόνια?

Εχω μεγάλη ποσότητα πευκου-ελατου Πιο πολύ για εκει προορίζεται.αλλα το θεμα μην βαλεις και κανα ξυλο της προκοπής και κλαίω!

Δεν κάνει αυτός Νίκο για τον Κώστα ...πρέπει να πάρει κάτι καλύτερο και αυτόν να τον πάρει κανένας άλλος :flipout:

Κώστα το δικό σου πλανοξεχοντριστήρα πάντως τον έχω βάλει στο μάτι κάμποσο καιρό τώρα..

Νικόλα το έχω ξαναγράψει παλαιότερα. Δουλεύει λίγο άγρια. Κάνει πολύ φασαρία αλλά έχει μεγάλα "ωφέλιμα" μεγέθη εργασίας.