Κατσαβίδι είναι Κυριάκο. Όχι δραπανοκατσάβιδο...με μια μπαταριούλα :rifle:
Νικ της wiha που ειναι για ρολογακια παιζει να ειναι και πιο δυνατο....
Κατσαβίδι είναι Κυριάκο. Όχι δραπανοκατσάβιδο...με μια μπαταριούλα :rifle:
Βρε μήπως λέω μήπως...είναι προστασία για τα υλικά και το ρίχνει στα 0.4 όταν βρει κόντρα ας πούμε;
Λέω εγώ τώρα...!!!
Όπως σου λέει και στην περιγραφή, σου δίνει διπλάσια ταχύτητα από τα κοινά κατσαβίδια. Αλλά επίσης λέει : "On reaching 0.4 Nm, the power-assisted fastening switches off automatically to protect the material and users can finish tightening screws carefully by hand using up to a maximum of 8 Nm. "
Τι καταλαβαίνετε??? :idea:
Καταλαβαινω οτι αν το παραζορισεις με το χερι περαν των 8Nm μπορει και να το σπασεις)
Κατανοητό τώρα, δεν είδα το link, απλά από τα δικά σας συμφραζόμενα είπα μήπως...Όπως σου λέει και στην περιγραφή, σου δίνει διπλάσια ταχύτητα από τα κοινά κατσαβίδια. Αλλά επίσης λέει : "On reaching 0.4 Nm, the power-assisted fastening switches off automatically to protect the material and users can finish tightening screws carefully by hand using up to a maximum of 8 Nm. "
Τι καταλαβαίνετε??? :idea:
Το συγκεκριμένο κατσαβίδι wiha είναι το μοναδικό ηλεκτρικό που μπορείς να δουλεύεις υπό τάση. Ειναι κυρίως για ηλεκτρολογική χρήση.
Εγω εχω αυτα και εχω μεινει υπερ ευχαριστημενος.
https://www.amazon.de/dp/B00GY0Z45G/?coliid=I29OO94LB67XRT&colid=2WFZTVASFLLS8&psc=1&ref_=lv_ov_lig_dp_it
https://www.amazon.de/dp/B07197DNFB/?coliid=I1XTFPWLPJ1LSN&colid=2WFZTVASFLLS8&psc=1&ref_=lv_ov_lig_dp_it
Από τζόγο στην ένωση Πώς είναι?
Μπορείς να καργάρεις μεγάλες βίδες σε ρελέ πχ?
Εγω δουλευω πολυ αυτο στο πρωτο link. Χωραει μεχρι 9 λαμες. Ο τζογος ειναι ελαχιστος δεν προβληματιζει. Οσο για το καργαριζμα το συγκεκριμενο εχει μεγαλει λαβη και μπορεις να βαλεις πολυ δυναμη. Στα θετικα ο δακτυλιος που κουμπωνει τις λαμες βοηθαει σαν ρουλεμαν στη περιστροφη. Στα αρνητικα αμα εχεις πανω λαμα και το βαλεις σε τσεπη ή θηκη μπορει να ξεκλειδωσει ευκολα. Σε γενικες γραμμες εμενα με εχει βολεψει παρα πολυ.
Πολυ εξυπνη ιδεα αυτη και χρησιμη πραγματι σε καποιες περιιπτωσεις.
Το κουφιο μερος συνεχιζεται και μεσα στο χερουλι? Η εχει μαξ. μηκος το μηκος της λαμας του κατσαβιδιου?
Σωληνωτα με λαβη!Ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο από την Milwaukee. Το σώμα τους είναι κούφιο και έτσι επιτρέπει, αν για παράδειγμα δες να βιδώσεις ένα παξιμάδι σε μία ντίζα, να περνάει η ντίζα μέσα από το σώμα και εσύ να βιδώνεις κανονικά. Η κεφαλή τους είναι τύπου spline, που έτσι επιτρέπει χρήση σε hex, τετράγωνα, torx και 12γωνο κεφάλη βίδας. Έρχεται σε 7 νούμερα : 13mm (για βίδα Μ8), 10mm (Μ6), 8mm (Μ5), 7mm (M4), 6mm (M3.5), 5.5mm (M3) και 5mm (M??? δεν ξέρω την αντιστοιχεία, ίσως Μ2.5 ή Μ2).
Πωλούνται και μεμονωμένα και ακριβούτσικα (γύρω στα 15 ευρώ) οπότε παίρνεις όποιο νούμερο σε βολεύει. Εγώ έχω τα 13, 10, 8 και τα βολευτηκα πολύ σε κάποιες εργασίες το καλοκαίρι όπου δεν μπορούσε να περάσει γερμανοπολύγωνο.
![]()
Καλημερα και καλη εβδομαδα. τα BAHCO ειναι καλα; που κατασκευαζονται ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.