Σήμερα το πρωί ήμουν Αθήνα για δουλειές. Πέρασα κι από πολύ γνωστό μαγαζί του χώρου με Facom για ερώτηση για τα σκουριασμένα εργαλεία. (Επίτηδες δε λέω όνομα μη θεωρηθεί δε διαφήμιση) Νταξ.... τέτοιο επαγγελματισμό και ΗΘΟΣ δεν έχω ξαναδεί. Όταν χρειαστεί να ξαναγοράσω Facom θα ξαναπροτιμήσω τον κύριο.
Σήμερα το πρωί ήμουν Αθήνα για δουλειές. Πέρασα κι από πολύ γνωστό μαγαζί του χώρου με Facom για ερώτηση για τα σκουριασμένα εργαλεία. (Επίτηδες δε λέω όνομα μη θεωρηθεί δε διαφήμιση) Νταξ.... τέτοιο επαγγελματισμό και ΗΘΟΣ δεν έχω ξαναδεί. Όταν χρειαστεί να ξαναγοράσω Facom θα ξαναπροτιμήσω τον κύριο.
Δεν εχω καλη εμπειρια με τετοιου ειδους κινεζικα πολυμετρα, αν και αυτο φαινεται πιο ποιοτικο.
Εγω παντως περιμενω την XiaoMi να βγαλει καποιο περιποιημενο πολυμετρακι σε συνεργασια με καποια αλλη εταιρεια και μαλλον θα το αγορασω καθως οτι προιον εχει το ονομα XiaoMi επανω, ειναι VFM, ποιοτικοτατο, λειτουργικοτατο, ντιζαϊνάτο και φτηνο.
Μεχρι τοτε λεω να παρω το μικρο πολυμετρο που θα βγαλει το Lidl τη Δευτερα.
Αυτό το πολύμετρο το έχει κανείς???
Σχεδόν ίδιες ενδείξεις συγκριτικά με 3 άλλα φτηνά πολύμετρα που έχω (όλα έχουν πολύ μικρές αποκλίσεις μεταξύ τους), λεπτό και περισσότερο μοιάζει με gadget. To χρησιμοποιώ συχνά τώρα τελευταία και λειτουργεί και σαν ανέπαφο δοκιμαστικό (λειτουργία V-Alert) αλλά το πιο βολικό είναι που βρίσκεις την φάση με το ένα μόνο Probe (λειτουργία Live Wire). Ενώ ενα VUμετρο που έχει κάτω από την μεγάλη οθόνη σου δείχνει άμεσα την τάση από 12-230V (μόνο η έκδοση PRO).
ααα....έχει και ένα Φακό στο πίσω μέρος του :violent-smiley-030:
![]()
Eδω βλεπουμε εναν ενδιαφεροντα πινακα που δειχνει ποιος ομιλος εχει ποιες μαρκες εργαλειων. Ισως εχουν υπαρξει καποιες ανακαταταξεις καθως ειναι στοιχεια του 2017.
![]()
Και εδω βλεπουμε τις πωλησεις των ομιλων σε ενα διαγραμμα. Τις μεγαλυτερες πωλησεις παγκοσμιως τις εχει η StanleyBlack and Decker (7δις$ η το 14% της αγορας) ακολουθουμενη απο την Bosch.
![]()
Οι παραπανω 18 εταιρειες αντιπροσωπευουν το 91% της παγκοσμιας αγορας εργαλειων. Συνολικος τζιρος 51 δις δολλαρια.
Εδω το λινκ του αρθρου https://pressurewashr.com/tool-industry-behemoths/
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.