Πηρα μια φορα να ρωτησω για το πολυεργαλειο της Ryobi (r18mt-0), δε θυμάμαι τιμη ακριβως αλλα απο εξωτερικο με τα μεταφορικά μαζι ηταν λιγο φθηνοτερο.
Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
This is good news
Πηρα μια φορα να ρωτησω για το πολυεργαλειο της Ryobi (r18mt-0), δε θυμάμαι τιμη ακριβως αλλα απο εξωτερικο με τα μεταφορικά μαζι ηταν λιγο φθηνοτερο.
Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τον είχα ανεφέρει ξανά εδώ μέσα, πολύ πιο παλιά, αυτόν τον παραλογισμό της Bosch με τα πανάκριβα σφιχτηράκια του οδηγού.
Μπορείς να κάνεις τέλεια τη δουλειά σου και με νταβιδάκια των 2 .
Δεν νομιζω οτι μπορεις.
Το ελασμα που εχουν στο πανω μερος τα σφιγκτηρακια της Bosch ειναι πολυ λεπτο για να συρταρωνει στο πολυ στενο και ρηχο λουκι του οδηγου. Τουλαχιστον οπως το βλεπω εγω απο τις φωτογραφιες.
Μπραβο να'σαι καλα, χρησιμη πληροφρια! :a0210:
Πολύ ενδιαφέρον η συγκεκριμένη ραγα...με ενδιαφέρει και εμένα....
Νομίζα ότι τα σφηκτηρακια ήταν πακέτο στον οδηγό...Αλλά η Bosch έχει την εμπορική λογική του ξεχωρου....και μαλιστα χρυσαφι στην συγκεκριμενη περιπτωση..!!!
Εάν μπορεί να γίνει και χωρίς αυτά όπως λέει και ο Σαράντης τότε οκ...Μια δοκιμή θα μας πείσει...
Πάρτο και εμένα Μιχαλη...
Μπορεί η τιμή να είναι λίγο ακριβή αλλά προσωπικα βάζοντας διάφορους τρόπους για να κάνω ευθεία κοπή παρατήρησα ότι υπάρχει θεμα,μικρό ή μεγάλο σε καποιες περίπτωσης,που δεν την βγάζει εντελως σωστη η απόλυτα ίσια...
Οπότε θεωρω ότι πρέπει να δοκιμαστεί και αυτή η λύση...που από την μαμά Bosch ενδείκνυται.
Όσο για τα μεταφορικά πάνω από 100 ευρώ είναι δωρεάν και μόνο η αντικαταβολή θα χρεωθει...οποτε όλο και κάτι θα βρούμε να το συμπληρωσουμε..!!!
Πολύ ενδιαφέρουσα η συγκεκριμένη ραγα...με ενδιαφέρει και εμένα....
Νομίζα ότι τα σφικτηρακια ήταν πακέτο στον οδηγό...Αλλά η Bosch έχει την εμπορική λογική του ξεχωρου....και μαλιστα χρυσαφι στην συγκεκριμενη περιπτωση..!!!
Εάν μπορεί να γίνει και χωρίς αυτά όπως λέει και ο Σαράντης τότε οκ...Μια δοκιμή θα μας πείσει...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.