Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Ωραια ιδεα αυτος ο ελαστικος ιμαντας.

Γραφει self bonding, αρα θα πρεπει να μην χρειαζεται εξτρα σφιγκτηρες για να τον πιασει να μην λασκαρει, υποτιθεται οτι λιγο τυλιγμα πανω απο τον εαυτο του ειναι αρκετο για να κρατησει ετσι?

Δε νομίζω Κωστή, αυτός μπορεί να είναι ελαστικός αλλά δεν έχει τη ιδιότητα του self bonding.
Για γυμναστική όμως είναι μια χαρά :Banane0:

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Ωραια ιδεα αυτος ο ελαστικος ιμαντας.

Γραφει self bonding, αρα θα πρεπει να μην χρειαζεται εξτρα σφιγκτηρες για να τον πιασει να μην λασκαρει, υποτιθεται οτι λιγο τυλιγμα πανω απο τον εαυτο του ειναι αρκετο για να κρατησει ετσι?

Ναι Μιχάλη, μη σε μπλέκουν οι δύο μικροί σφιχτήρες, για άλλο λόγο τους έβαλα.

Μπάμπη θα μας πεις και τις λεπτομέρειες;
Από που & πόσο;

Από Φράγκο το είχα πάρει, Αθηνάς. Μου το πρότεινε και το πήρα.
Πάει πολύς καιρός όμως και δεν θυμάμαι ακριβώς τιμή, γύρω στα 5 περίπου.

Κωστή όχι, δεν είναι αυτός.

Κωστή όχι, δεν είναι αυτός.

Μην τον πιστευεις, Κωστη, αυτο ειναι.
Τον ειχε παρει για να αδυνατισει, αλλα ειδε κι αποειδε οτι δε γινεται δουλεια και ειπε να τον κανει κατι χρησιμο 😁

Τον ειχε παρει για να αδυνατισει, αλλα ειδε κι αποειδε οτι δε γινεται δουλεια και ειπε να τον κανει κατι χρησιμο 

..κλαιω Αγγελε...!!!:flipout:

Τον ειχε παρει για να αδυνατισει, αλλα ειδε κι αποειδε οτι δε γινεται δουλεια και ειπε να τον κανει κατι χρησιμο 😁

..κλαιω Αγγελε...!!!:flipout:

Και οι δύο για κλάματα είστε... :silly::silly::silly:

ΑΚΥΡΟΝ

Ευτυχώς είμαστε καραντίνα και δεν πήρα και κανέναν στο λαιμό μου...
Το Titewrap αποδείχτηκε μούφα. Μετά από μία μέρα σφιξίματος αντί να ξετυλιχτεί κανονικά αυτό έγινε σχεδόν ένα σώμα κι έσπαγε σε κομμάτια.
Ίσως να πρέπει να το δουλεύεις μονό και να μην επιλαλύπτεται γιατί κολλάει.
Όπως και να έχει πάντως εγώ το βρήκα χάλια...

Attachments

• 8A000358-B160-4039-AC13-A451238242B4.jpg
    8A000358-B160-4039-AC13-A451238242B4.jpg
    136.9 KB · Views: 166
Μπορεί Νικόλα... Η συμπεριφορά του ήταν ακριβώς αυτή.
Είναι αλήθεια οτι το έχω πολύ καιρό, απλά χθές το θυμήθηκα και το χρησιμοποίησα.
Κι επειδή έχω φυλάξει και τη συσκευασία θα ψάξω να δω αν υπάρχει ημερομηνία λήξης.

+1
Το πιθανοτερο ειναι αυτο.

Το λάστιχο δεν πολυμερίζεται σε μιά μέρα, και μάλιστα μέσα στο σπίτι.
Αν είχε πρόβλημα θα το έδειχνε από την πρώτη στιγμή που το τέντωσα για να σφίξει. Αφού χθές η συμπεριφορά του ήταν μια χαρά κάτι άλλο συμβαίνει.

Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Το λάστιχο δεν πολυμερίζεται σε μιά μέρα, και μάλιστα μέσα στο σπίτι.
Αν είχε πρόβλημα θα το έδειχνε από την πρώτη στιγμή που το τέντωσα για να σφίξει. Αφού χθές η συμπεριφορά του ήταν μια χαρά κάτι άλλο συμβαίνει.

Αυτο που συμβαινει ειναι οτι ειναι μίας χρήσεως

Titebond Titewrap eliminates the need for traditional clamps and secures your project while the glue dries! This self-adhering wrap sticks only to itself and won’t damage the wood surface. It is perfect for irregular joints or pieces that are difficult to clamp. When finished, simply cut the wrap away!

http://www.titebond.com/product/glues/b5e9a9a4-4e1d-4cd2-a5b2-31988371728c

Ναι πραγματι, ειναι μιας χρησεως. Οταν τεντωνεται προφανως δεν επανερχεται, αρα το πετας οπως υπονοουν οι οδηγιες.

Σωστα το παρατηρησε ο Γιαννης στις οδηγιες :a0210:

https://www.blackanddecker.co.uk/en-gb/products/product-stories/hexdriver
Προτωποριακο γκτζετακι απο την b&d ιδανικο για τους ΙΚΕΑ fans καθως περα απο τα κλασσικα 6γωνα bits παιρνει και αλλεν οπως ειναι με τη γωνια του

Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι πραγματι, ειναι μιας χρησεως. Οταν τεντωνεται προφανως δεν επανερχεται, αρα το πετας οπως υπονοουν οι οδηγιες.

Σωστα το παρατηρησε ο Γιαννης στις οδηγιες :a0210:

Επανέρχεται όταν το τεντώνεις. Όταν επικαλύπτεται όμως, όταν μπαίνει η μια στρώση πάνω στην άλλη δημιουργείτε το πρόβλημα.
Και στο μαγαζί αυτό μου είπαν όταν μου το δώσανε, οτι επαναχρησιμοποιείται. Αλλιώς δεν θα το έπαιρνα.
Για να είμαι όμως και απόλυτα ειλικρινής, επειδή έχω πάρα πολύ καιρό που το πήρα, ίσως και να μην θυμάμαι πολύ καλά.
Ίσως να μου είπαν οτι χρησιμοποιείς αυτό που θές και το κόβεις για να ξαναχρησιμοποιηθεί. Όχι όμως το ίδιο, το υπόλοιπο.