Κάνουν ή δεν κάνουν τα εργαλεία τελικά τον μάστορα; γιατί είμαι ερωτευμένος με αυτό..
Δεν είναι για σένα αυτά.Που τα ξετρύπωσες βρε Μπαμπη;
Πραγματικά αν είχα μπαταρία και φορτιστή θα το αγόραζα άμεσα για να το έχω μόνιμα στο αυτοκίνητο μιας και η τιμή του είναι μόλις €26 με μεταφορικά από Ευρώπη.
Κρίμα δεν διαθέτω την κατάλληλη προίκα, μάλλον θα μείνω στο "ράφι"![]()
ξεβιδωνει μπουλωνια αυτοκινητου αυτο? Σφιγμενα με αερος?
Εξαιρετικό! Ερωτεύσιμο! Χρήσιμο! Είμαι άφραγκος!!!Νεο 18βολτο εργαλειο απο την Makita ενα φορητο ψυγειακι (cooler/warmer) που φαινεται οτι κατεβαζει την θερμοκρασια στους -18βαθμους!!!
Απο την αλλη ζεσταινει κιολας και πιανει τους +60!! Πολυ προσεγμενο σαν σχεδιο νομιζω με ιδιαιτερη αισθητικη.
![]()
Εχει υποδοχες για 2 μπαταριες για αυξημενη διαρκεια λειτουργειας.
Makita Cooler/Warmer Runtime Specs
Οι παραπανω χρονοι ειναι με 2x Makita 18V 6.0Ah batteries. Αν βαλεις μια μπαταρια οι παραπανω χρονοι γινονται μισοι.
- -18°C (-0.4°F): 5 hours
- 5°C (°41F): 17 hours
- 60°C (140°F): 5 hours
Εδω το αρθρο https://toolguyd.com/makita-18v-cooler-warmer/
Νικολα θεωρω οτι ειναι δυσκολο εας αδυνατο να ξεσφιξει μπουλονια που εχουν βιδωθει καλα με αεροκλειδο η ακομη πιο δυσκολα με δυναμοκλειδο....παντως τα αυτοκινητα συνηθως σφιγγουν με 100-130 αν θυμαμαι καλα. και αυτα τα εχει για πλακα
ξεβιδωνει μπουλωνια αυτοκινητου αυτο? Σφιγμενα με αερος?
Δουλεύω με έναν υδραυλικό σαν βοηθός το τελευταίο διάστημα, και είμαστε σε μια ανακαίνιση μεγάλη από το Δεκέμβριο και τώρα είμαστε στην τελική ευθεία με τα καλοριφέρ..Τελειος!
Για πες τι εργασιες εγιναν και γιατι.
Μακαρι οσοι κανουμε ενα μαστορεμα να παινευουμε μετα το εργαλειο/α που μας βοηθησε με το αντιστοιχο φωτορεπορταζ!!
www.stanleycenter.gr
Δεν είναι κακή επιλογή αλλά έχεις περιορισμό στο ύψος.Εγω θα προτεινα να αγορασεις κατι τετοιο....
![]()
ΦΑΛΤΣΟΚΟΥΤΙ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ ΜΕ ΠΡΙΟΝΙ STANLEY 1-20-600
Φαλτσοκούτι από πλαστικό υψηλής αντοχής. Κυψελωτή βάση για την εισαγωγή πείρων συγκράτησης των κομματιών προς επεξεργασία. Ανυψωμένη βάση για στερέωση στη θέση εργασίας. Αποθηκευτικοί χώροι για τους πείρους και για μολύβια. Διατίθεται με ένα πριόνι.www.stanleycenter.gr
Αγορασα το φαλτσοκουτι και ειναι απο πολυ σκληρο πλαστικο....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.