Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

...πρεπει να γινει φινιρισμα οπως το υπαρχον επιπλο που εφτιαξε ο μαραγκος και να βαφτει στο ιδιο χρωμα. Θα εναι και δωρεαν :)

• Like
Reactions: n_olympios
Ισως το απολυτο καροτσι.
Βεβαια ποσο θα κοστιζει ας μη το εξετασουμε.
Πού το βρίσκουμε αυτό;

Πού το βρίσκουμε αυτό;
Στην worx φιλε μου.

Δεν ξερω ποιος εισαγει Ελλάδα αλλα κάποια εργαλεια της φερνει το Leroy.

• Like
Reactions: arma and newbie
Aνυψωτηρες απο την Stanley αλλα σε τιμη φαρμακι..η μαλλον απο αλλον πλανητη..καμια σχεση βεβαια απο ολες τις πλευρες με Temu και Ali..

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: nikfor
Dewalt DCD805 κρουστικο δραπανο.:love:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Το έχω και είναι πολύ δυνατό. Περιμένω να πέσει η τιμή να πάρω και το νέο παλμικο dcf860 που έβγαλε τώρα.

• Like
Reactions: Χιωτης
Eιχα και εγω το ιδιο διλλημα πριν λιγες μερες και τελικα κατεληξα στο DCF850 που ειναι -πρωτευοντως για μενα- εξαιρετικα ελαφρυ και μικρο, μολις 100μμ μηκος και δευτερευοντως σημαντικα φτηνοτερο, κατω απο 150 ευρω πλεον.

Το DCF860 εχει δυο διαφορες απο το DCF850:
-την μεγαλυτερη ροπη στα 282Nm (208Νm το αλλο) και
-το μεγαλυτερο μεγεθος/ογκο/βαρος του νεου παλμικου που εχει μηκος 121μμ εναντι ακριβως 100μμ του παλαιου.

Το απιστευτα μικρο μεγεθος ειναι και ο μοναδικος λογος που προτιμησα το παλαιο παλμικο. Οχι οτι τα 208Νm ειναι λιγα, καθε αλλο!

• Like
Reactions: antreas1989
Eιχα και εγω το ιδιο διλλημα πριν λιγες μερες και τελικα κατεληξα στο DCF850 που ειναι -πρωτευοντως για μενα- εξαιρετικα ελαφρυ και μικρο, μολις 100μμ μηκος και δευτερευοντως σημαντικα φτηνοτερο, κατω απο 150 ευρω πλεον.

Το DCF860 εχει δυο διαφορες απο το DCF850:
-την μεγαλυτερη ροπη στα 282Nm (208Νm το αλλο) και
-το μεγαλυτερο μεγεθος/ογκο/βαρος του νεου παλμικου που εχει μηκος 121μμ εναντι ακριβως 100μμ του παλαιου.

Το απιστευτα μικρο μεγεθος ειναι και ο μοναδικος λογος που προτιμησα το παλαιο παλμικο. Οχι οτι τα 208Νm ειναι λιγα, καθε αλλο!
Μόλις έδωσα το παλμικο mclaren μαζί με τις μπαταρίες του γιατί με χάλαγε που αυτό ήταν μαύρο και όλα τα άλλα ου εχω ηταν κίτρινα.
Σκεφτόμουν να πάρω το dcf850 το ιδιο δηλαδή σε κιτρινο που λες και εσύ και το είχε πρόσφατα 120 προσφορά στο σκρουτζ χωρίς βαλίτσα. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα το dcf860 μόνο και μόνο για να πάρω κάτι πιο νέο όχι επειδή χρειάζομαι την δύναμη. Μιας και αυτό που έδωσα δεν το έβαζα σχεδόν ποτέ στην 3 σκαλα συνήθως στην δεύτερη το είχα.

• Like
Reactions: Χιωτης
Ναι ειναι πιο νεο αλλα το αλλο ειναι ενα καταπληκτικο gadget, μια μινιατουρα -αλλα πανισχυρη- χαιρεσαι να το βλεπεις.
Θα σου προτεινα να τα δεις απο κοντα, αλλιως δεν μπορεις να συλλαβεις ποσο μικρο και ιδιαιτερο ειναι το 850.

O μοναδικος λογος για να παει κανεις στο νεο αλλα ογκωδεστερο μοντελο ειναι αποκλειστικα η μεγαλυτερη ισχυς. Δεν υπαρχει καποια βελτιωμενη τεχνολογια κατα τα αλλα.

Το 850 το είχα είναι όντως πολύ ωραίο και μικρο. Σχεδόν με έπεισες να το παρω αντί του νεου και να πάρω και ένα μπουλονοκλειδο το dcf921 η 922 αν έχει κάνει άποψη να μου πει!

Πάντως, για όσους θέλουν κάτι παρόμοιο με το DCF850, υπάρχει και το αντίστοιχο DrillPro που είναι και αυτό μόλις 10 εκατοστά, και μπορείς να το αποκτήσεις με λιγότερα από 22€ !

Προφανώς, δεν είναι DeWalt, αλλά από τότε που το πήρα το χρησιμοποιώ συνεχώς και είμαι πολύ ευχαριστημένος. :)
(βασικά, όλο αυτό χρησιμοποιώ. Του έχω κουμπώσει μπροστά μια μαγνητική υποδοχή της milwaukee και βάζω - βγάζω όποια μύτη θέλω, ταχύτατα)

2024-06-17_12-36-03.jpg

Πάντως, για όσους θέλουν κάτι παρόμοιο με το DCF850, υπάρχει και το αντίστοιχο DrillPro που είναι και αυτό μόλις 10 εκατοστά, και μπορείς να το αποκτήσεις με λιγότερα από 22€ !

Προφανώς, δεν είναι DeWalt, αλλά από τότε που το πήρα το χρησιμοποιώ συνεχώς και είμαι πολύ ευχαριστημένος. :)
(βασικά, όλο αυτό χρησιμοποιώ. Του έχω κουμπώσει μπροστά μια μαγνητική υποδοχή της milwaukee και βάζω - βγάζω όποια μύτη θέλω, ταχύτατα)

View attachment 235038
Μονο που αυτο ειναι βιδολογος, δεν ειναι παλμικο.

Το 850 το είχα είναι όντως πολύ ωραίο και μικρο. Σχεδόν με έπεισες να το παρω αντί του νεου και να πάρω και ένα μπουλονοκλειδο το dcf921 η 922 αν έχει κάνει άποψη να μου πει!

Noμιζω οτι η μονη ουσιαστικη διαφορα μεταξυ των δυο ειναι το τσοκ. Το 922 ειναι με μπιλια το 921 ειναι χωρις μπιλια.

pin-detent-1

Αν και το αριστερο τσοκ (hog ring) κανει πιο ευκολη την αλλαγη εξαρτηματων, το δεξι τσοκ (detent pin) κρατα το εξαρτημα καλυτερα ασφαλισμενο, δεν φευγει ευκολα ουτε μενει πανω στο μπουλονι.
Προσωπικα προτιμω την μπιλια.

• Like
Reactions: antreas1989
Μονο που αυτο ειναι βιδολογος, δεν ειναι παλμικο.

Έχεις δίκιο, το μπέρδεψα με τα DeWalt που έλεγε ο Μιχάλης στο άλλο νήμα.

Παρεμπιπτόντως, ποτέ δεν κατάλαβα γιατί να δουλεύει κάποιος καθημερινά ένα παλμικό. Εγώ το χρησιμοποιώ μόνο σε κάποιες δύσκολες περιπτώσεις (σκουριασμένες βίδες κλπ), αλλά είναι πολύ σπάνιες σε σύγκριση με τις καθημερινές δουλειές που με βολεύει ιδιαίτερα αυτό που έβαλα πιο πάνω που έχει και - την απαραίτητη - ρύθμιση ροπής.