Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Δεν είναι εισαγωγέας...Είναι τοπικός κατασκευαστής στην Θεσσαλονίκη...
εννοεις οτι βαζει την φιρμα του στα εργαλεια εισαγωγης...
εστω...

πατνως το τηλεφωνο και η διευθυνση στο σαιτ ειναι του εισαγωγεα (μπαξεβανος) των τοταλ

• Like
Reactions: rhtoras
Καλορίζικα. Από Ελλάδα αγοράστηκαν τα συγκεκριμένα; Αν όχι, εκτιμώ ότι θα είναι λίγο μπέρδεμα η (αχρείαστη να είναι) τυχόν ανάγκη επίκλησης της lifetime εγγύησης για αντικατάσταση.
Δεν αγοράστηκαν (ευχαριστώ πάντως) Υπάρχουν στο skroutz. Συνεπώς και η αντίστοιχη εγγύηση που σε καλύπτει το skroutz θα ισχύει. Αλλά αυτό ρωτάω. Αν ξέρετε τι ισχύει. Τώρα αν μου πει να πάω στη Ryobi και από εκεί στην Αμερική με δικά μου μεταφορικά τρέχα γύρευε. Πάντως για να δίνει εφόρου ζωής εγγύηση δε μπορεί να είναι για πέταμα.

• Like
Reactions: lazarefa
Πάντως και το πλαίσιο δίνει εφ'όρου ζωής για τα δικά του πράγματα (μιλάω για εξαρτήματα υπολογιστών) που είναι κινέζικα και η ποιότητα δεν είναι καθόλου καλή.
Αντίθετα είχα (αρκετά παλιά) πολύ καλή εμπειρία με τα UNIOR (μυτοτσίμπιδα κλπ)

• Like
Reactions: rhtoras
εννοεις οτι βαζει την φιρμα του στα εργαλεια εισαγωγης...
εστω...

πατνως το τηλεφωνο και η διευθυνση στο σαιτ ειναι του εισαγωγεα (μπαξεβανος) των τοταλ
Είναι.εισαγωγεας στα Total αλλά τα συγκεκριμένα φτιάχνονται η τα φτιάχνει ο ιδιος για λογαριασμό του...Αυτό εννοώ τοπικός κατασκευαστής...
Δεν βλέπω να πουλιούνται και αλλού..

• Like
Reactions: lazarefa
Όπως τα Total είναι ίδια με τα Ingco με διαφορετικό χρωματισμό, έτσι και τα Wadfow είναι ίδια με τα Jadever.
Αυτός είναι ο εργαλειοφόρος της Jadever μοντέλο JDTB8A22 που πήρα γιατί μου άρεσε το χρώμα του. Μια χαρά από ποιότητα στα 30€.
Jadever JDTB8A22 bestprice.gr
Jadever JDTB8A22.jpg

Πάντως και το πλαίσιο δίνει εφ'όρου ζωής για τα δικά του πράγματα (μιλάω για εξαρτήματα υπολογιστών) που είναι κινέζικα και η ποιότητα δεν είναι καθόλου καλή.
Αντίθετα είχα (αρκετά παλιά) πολύ καλή εμπειρία με τα UNIOR (μυτοτσίμπιδα κλπ)
Εντάξει καταλαβαίνω τι θες να πεις όμως το Πλαίσιο είναι το Jumbo των υπολογιστών. Η ποιότητα είναι σίγουρα κακή. Η Ryobi έχει καλό όνομα οπότε θα έλεγα ότι κάποια αξία έχει και αυτό. Δεν ξέρω για αυτό ρώτησα.

Ηθελα να κανω δυο μικρες τρυπες 5μμ στον φραχτη απο μπετον στον κηπο για να βαλω δυο γαντζακια με ουπατ.
DVAW4ovl.jpg

Εδω και καμμια δεκαετια χρησιμοποιω αποκλειστικα SDS δραπανο για τρυπες σε μπετον.

Ειπα λοιπον σημερα να δοκιμασω το πανισχυρο 18βολτο κρουστικο της Dewalt με τα τρυπανια CYL5 της Bosch μιας και η τρυπα ηταν μονο 5μμ.
Κακως εκανα καθως για να ανοιξει η τρυπα με πηρε γυρω στα 30" με αρκετο σπρωξιμο του δραπανου. Το μπετον ηταν βεβαια παρα πολυ σκληρο.

Για την δευτερη τρυπα, πηγα και πηρα ενα SDS δραπανο του ενος joule και τρυπανακια SDS parkside και η τρυπα ανοιξε σε ελαχιστα δευτερολεπτα, ακοπα...

Με λιγα λογια, η διαφορα ενος SDS και ενος κρουστικου δραπανου για διατρηση μπετον, ειναι τεραστια, ακομα και με τσιπικα SDS τρυπανια!!
Δεν θυμομουν οτι ηταν τοσο μεγαλη η διαφορα στην ταχυτητα και την ευκολια διατρησης. Τωρα πια θυμηθηκα!

Eιχα χρειαστει και εγω παλαιοτερα χρωματιστα δεματικά για λογους σημανσης και ειχα παρει αυτα τα απλα απο το Jumbo, 60 λεπτα τα 150 τεμαχια.

Αυτα στο Τεμου ομως εχουν και χωρο για να γραψεις κατι. Χρησιμο!

• Like
Reactions: vespas and nickolas
Οχι μονο τα εργαλεια, αλλα και τα σωστα αναλωσιμα κανουν τον μαστορα!

Εδω διαφορες σφηνες για την σταθεροποιηση των ξυλινων στυλιαριων σε σφυρια, σκεπαρνια, τσεκουρια, τσαπες κλπ.
EeoTa5dh.jpg

Εδω μια στρογγυλη σφηνα καρφωθηκε στο στυλιαρι της ματσολας και το εργαλειακι απο ζελε εγινε μπετον!
esmEcXHh.jpg

Τα βρισκουμε (και) στο Τεμου σε διαφορα σχεδια και διαστασεις