Καλησπερα και καλως σας βρηκα μιας και ειμαι εντλως ανιδεος ειπα να ζητησω την αποψη σας για το προβλημα μου. Θελω να στησω ενα απλο hi fi αποτελουμενο απο ενα ραδιοενισχυτη και 2 ηχεια για το σαλονι μου με εμβαδο περιπου 30τμ με κοστος γυρω στο 500 αρικο.. Απευθυνθηκα σε 2 μαγαζια οπου μου προτεινα και οι 2 για ενισχυτη τον Yamha Rx497 αφου ακουσα αρκετα ηχεια που ειχαν εκει εντυπωσιαστικα απο τα Chario silverette 100 και Magnat Supreme 800. Τα ακουσα και τα δυο στον ιδιο χωρο με ενα rock κομματι με κιθαρες πανω στον ιδιο ενισχυτη και σε ενα δωματιο σχεδον οσο το σαλονι μου. Αν και σε σχεση με αλλα ηχεια που ειχα ακουσει τα Chario μου ειχαν φανει ετη φωτος μπροστα απο πλευρας διαυγεια και καθαροτητας σε σχεση με τα magnat δεν απειχαν και πολυ με τα magnat να εχουν απλα περισοοτερο μπασο. Με δεδομενο οτι η μουσικη που ακουω ειναι dance/house σε λογικες εντασεις μιας και μενω σε πολυκατοικια θα ηθελα την γνωμη σας γιατι εγω κλεινω περισσοτερο προς τα chario μονο και μονο επειδη ειναι μικρα αν και δεν εχω προβλημα χωρου. Ευχαριστω εκ των προτερων