Τα φώτα σας παρακαλώ για αγορά 42''!!!

H συγκεκριμενη hitatchi εχει αναλυση 1024χ1080 ALIS 1080 Plasma 42PD9700.
Ειναι μια πολυ καλη εναλλακτικη της Pioneer pdp 427 και λιγο καλυτερη απο την panasonic 42pv60 (αν μαθεις και τιμη πες μας).

ευχαριστως γιαννη μου να σας πω.θελω να περασω να δω την ΡΙΟΝΕΕΡ και την ΠΑΝΑΣΟΝΙΚ που μου ειπατε και θα περασω και απο ενα γνωστο μου να δω και την ΗΙΤΑCHΙ που λογικα θα μου κανει και καλυτερη τιμη.

Σωστός, ή να πάρεις το καινούριο receiver της Pioneer VSX-AX4Asi που έχει 4 HDMI εισόδους και 1 HDMI έξοδο… :grandpa: -bye-
Είμαι κάτοχος της TOSHIBA 42WLG66PG από τον Ιούλιο και μετά απο 6 μήνες "συμβίωσης" μπορώ να πώ οτι ειμαι υπερ ευχαριστημενος ως ενθουσιασμένος.
Την επέλεξα μεταξυ της PIONEER 42XDE και αυτης...λαμβάνοντας υπ όψιν το γεγονος οτι μου ηταν δευτερευουσα η παρακολουθηση τηλεοπτικου προγράμματος...οποτε ηθελα 1920 * 1080 για να ειμαι και future proof...δεν με ενδιέφερε ουτε με ενδιαφέρει να συνδεσω pc ωστε να με πολυαπασχολεί το αν ειναι i κι όχι p.
Βλέπω από απόσταση 3m και η αίσθηση ειναι απόλυτα κινηματογραφική οταν βλέπω DVD (Panasonic DMR-EH 65) καθώς και απο τα ελευθερα HD δορυφορικά κανάλια (Humax 2000).
Λάβε σοβαρά υπ όψιν σου το γεγονος οτι εχει 2 HDMI. Έχω συνδέσει τον Humax και το Panasonic στα 2 HDMI της TOSHIBA και οταν θα εχουμε HD DVD ή BD θα ψάχνω για switcher που σημαινει ενα επιπλέον εξοδο της ταξης των 300 ευρώ περίπου (διόλου ευκαταφρόνητο).
Σημειωνω μονο το γεγονος οτι η συγκεκριμενη TOSHIBA δεν συνεργάζεται με την HDMI του DVD SONY 1010 γιατί κανει διακοπή στην εικονα και στον ηχο. Αναγκάστηκα να κάνω αναστροφή πωλησης και να παω στο Panasonic
Ελπίζω να σε διαφωτισα εστω λίγο

Οκ Ετοιμάζω παρουσίαση με το Denon 2910, LG 9900H, Nova, ΕΡΤ ψηφιακό και βέβαια HTPC με HD υλικό που μαζεύω μ' ένα φίλο σε όλες τις πιθανές αναλύσεις. Και βέβαια αφού ρυθμιστεί απ' τα ματάκια μας πάντα με το DVE. Όποιος θέλει να δούμε κάτι συγκεκριμένο να το ζητήσει παιδιά.

Απάντηση: Re: Τα φώτα σας παρακαλώ για αγορά 42''!!!

H συγκεκριμενη hitatchi εχει αναλυση 1024χ1080 ALIS 1080 Plasma 42PD9700.
Ειναι μια πολυ καλη εναλλακτικη της Pioneer pdp 427 και λιγο καλυτερη απο την panasonic 42pv60 (αν μαθεις και τιμη πες μας).

Στο συγκρητικό του Hitech, είχε αρκετά υψηλά βαθμολογία, :violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030: και εγώ προσωπικά πιστεύω ότι είναι μια πάρα πολύ καλή τηλεόραση

Είμαι κάτοχος της TOSHIBA 42WLG66PG από τον Ιούλιο και μετά απο 6 μήνες "συμβίωσης" μπορώ να πώ οτι ειμαι υπερ ευχαριστημενος ως ενθουσιασμένος.
Την επέλεξα μεταξυ της PIONEER 42XDE και αυτης...λαμβάνοντας υπ όψιν το γεγονος οτι μου ηταν δευτερευουσα η παρακολουθηση τηλεοπτικου προγράμματος...οποτε ηθελα 1920 * 1080 για να ειμαι και future proof...δεν με ενδιέφερε ουτε με ενδιαφέρει να συνδεσω pc ωστε να με πολυαπασχολεί το αν ειναι i κι όχι p.
Βλέπω από απόσταση 3m και η αίσθηση ειναι απόλυτα κινηματογραφική οταν βλέπω DVD (Panasonic DMR-EH 65) καθώς και απο τα ελευθερα HD δορυφορικά κανάλια (Humax 2000).
Λάβε σοβαρά υπ όψιν σου το γεγονος οτι εχει 2 HDMI. Έχω συνδέσει τον Humax και το Panasonic στα 2 HDMI της TOSHIBA και οταν θα εχουμε HD DVD ή BD θα ψάχνω για switcher που σημαινει ενα επιπλέον εξοδο της ταξης των 300 ευρώ περίπου (διόλου ευκαταφρόνητο).
Σημειωνω μονο το γεγονος οτι η συγκεκριμενη TOSHIBA δεν συνεργάζεται με την HDMI του DVD SONY 1010 γιατί κανει διακοπή στην εικονα και στον ηχο. Αναγκάστηκα να κάνω αναστροφή πωλησης και να παω στο Panasonic
Ελπίζω να σε διαφωτισα εστω λίγο

Φιλε Χρηστο, δε διαφωνω με αυτα που λες. Πραγματι ειναι μια πολυ καλη τηλεοραση η Toshiba, αλλα ο φιλος μας εχει πει οτι θελει μια τηλεοραση για τηλεοπτικο σημα περισσοτερο. Οποτε πιστευω οτι η λυση μιας Plasma τηλεορασης ειναι καλυτερη απο την οποιαδηποτε LCD, ανεξαρτητου αναλυσης και μαρκας. Κι εγω LCD εχω, αλλα ειναι αληθεια οτι οσες Plasma εχω δει να παιζουν τηλεοπτικο σημα ειναι καλυτερες απο τη δικια μου...
-bye-

Re: Απάντηση: Re: Τα φώτα σας παρακαλώ για αγορά 42''!!!

Φιλε Χρηστο, δε διαφωνω με αυτα που λες. Πραγματι ειναι μια πολυ καλη τηλεοραση η Toshiba, αλλα ο φιλος μας εχει πει οτι θελει μια τηλεοραση για τηλεοπτικο σημα περισσοτερο. Οποτε πιστευω οτι η λυση μιας Plasma τηλεορασης ειναι καλυτερη απο την οποιαδηποτε LCD, ανεξαρτητου αναλυσης και μαρκας. Κι εγω LCD εχω, αλλα ειναι αληθεια οτι οσες Plasma εχω δει να παιζουν τηλεοπτικο σημα ειναι καλυτερες απο τη δικια μου...
-bye-

Καθόλου φίλε μου δεν διαφωνούμε...
τουναντίον
στην αναφορά μου άλλωστε το πρώτο που επεσήμανα ήταν ότι η επιλογή μου έγινε λαμβάνοντας κατ αρχάς υποψιν οτι αδιαφορώ για το τηλεοπτικό πρόγραμμα και σήμα εν γενει...ως εκ τούτου για κάποιον που είναι πρώτης προτεραιότητας η θέαση τηλεοπτικού προγράμματος η plasma είναι μονόδρομος. Κατά την ταπεινή μου γνώμη και τις λίγες κι ερασιτεχνικές γνώσεις μου 1. PIONEER, 2.HITACHI, 3. PANASONIC προπορεύονται...
ευχαριστώ

λοιπον εχουμε και λεμε....
ειδα και τις 3 τηλεορασεις...
1)καταρχας η HITACHI που μου ελεγε ο γνωστος μου δεν ειναι η 42PD9700 οπως μου ειπε ο φιλο Γιαννης αλλα η 42ΡD6700.αποτι τις ειδα και τις 2 και διαβασα και τα χαρακτηριστικα τους ειναι ακριβως οι ιδιες απλα διαφερουν στο οτι η μια εχει τα ηχεια στο πλαι και η αλλη απο κατω και επισης οτι η 9700 εχει ενα μηχανισμο μου σου επιτρεπει μεσω του κοντρολ να την γυριζεις δεξια-αριστερα.πολυ βολικο αλλα και τα 2πλασια λεφτα που κανει απο την 6700 ειναι πολλα ρε γμτ.το μονο που ξεχασα να δω ειναι το κατα ποσο διαφερουν στις εξοδους που εχουν.εχει παρει κανεις την 6700??η κανα review???με ενδιαφερει αμεσα..
2)Η ΡΙΟΝΕΕΡ με ενθουσιασε
3)Η πανασονικ το ιδιο
περιμενω να μου δωσει οριστικες τιμες και για τις 3,μαζι με τραπεζακι καλο-χαμηλο και ενα HOME CINEMA (απλο,μην φανταστειται τιποτα ιδιαιτερο)
αναλογα με τα μπικικινια θα κανω την τελικη επιλογη μου.

Δοκιμη της Hitachi ειχε το Ηχος-Εικονα και αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν η καταναλωση ρευματος που ηταν 390 Watt , το χειμωνα θα μπορεις να την αναβεις αντι για το καλοριφερ δηλαδη!!!

Για συγκριση μια 40αρα LCD εχει περιπου 180 Watt δηλαδη λιγοτερο απο το μισο!

Δοκιμη της Hitachi ειχε το Ηχος-Εικονα και αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν η καταναλωση ρευματος που ηταν 390 Watt , το χειμωνα θα μπορεις να την αναβεις αντι για το καλοριφερ δηλαδη!!!

Ευκαιρία! :Banane0: Είναι ήδη χειμώνας! :Banane0:

Πάρε την Pioneer PDP 427xd :award: που την έχω και εγώ και να με θυμάσαι δεν θα το μετανιώσεις! :grandpa: -bye-

επεστρεψα μετα απο διακοπες στο εξωτερικο και ξαναμπηκα παλι στο τρυπακι της τιβι.
εχουμε και λεμε
η 427ΧD Μου αρεσε παρα μα παρα πολυ σαν τιβι και σε σχεδιο και σε αποδοση.ειναι απιστευτη οθονη με ενα ομως μειονεκτημα....την τιμη της.οσο και να την εψαξα κατω απο 2700ε δεν την βρηκα πουθενα και νομιζω ειναι πολλα...
η ΡΑΝΑΣΟΝΙΚ Ρν60Ε την απεκλεισα εντελως λογω σχεδιασμου...σαν να ειναι παραγερασμενο το σχεδιο της και τα κουμπια της...(αποψη μου βεβαια)σαν οθονη-σημα ειναι καλη και η τιμη της ακομα καλυτερη αλλα λογο ντιζαιν αποκλειστηκε
αυτη που μου αρεσε επισης παρα μα παρα πολυ ειναι η HITACHI 42PD9700 η οποια εχει και παρα πολυ ωραιο σχεδιο και καλη εικονα.εχει ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη και μηχανισμο να περιστρεφεται μηχανικα απο το κοντρολ.(καλο ε??)την βρισκω στα 2000ε και νομιζω ειναι μια δικαιη προταση...
ερωτησεις λοιπον...
την εχει δοκιμασει κανενας???απο εξοδους ειναι καλη?? η αναλυση της 1024 x1080 θεωρειται full HD???Αξιζει τον κοπο??παρακαλω οποιος εχει προσωπικη αποψη ας ποσταρει...
http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?2170

και για να μην ξεχασω,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ σε ολους σας.ευχαριστω.

Re: Απάντηση: Τα φώτα σας παρακαλώ για αγορά 42''!!!

Ένας άλλος βασικότατος παράγοντας είναι και η απόσταση θέασης..
Σε τι απόσταση θα βλέπεις δηλαδή..
Και εφόσον ψάχνεσαι για 42' να υποθέσω οτι είσαι περίπου στα 4 μέτρα?
Πάντως, άποψή μου, πιστεύω οτι για τηλεοπτικό σήμα οι plasma είναι μονόδρομος..
Και θα συμφωνήσω οτι η Pioneer είναι οτι καλύτερο για την περίπτωση σου..
Αν και δεν είναι τόσο futureproof λύση μιας και η ανάλυση της δεν είναι Full hd..
Πάντως την απάντηση την έδωσες απο μόνος σου στην αρχή!
Τα ματάκια σου θα κρίνουν άσχετα τι λέμε εμείς εδώ..

Aπόλυτα σωστός!!!:music-smiley-005:

επεστρεψα μετα απο διακοπες στο εξωτερικο και ξαναμπηκα παλι στο τρυπακι της τιβι.
εχουμε και λεμε
η 427ΧD Μου αρεσε παρα μα παρα πολυ σαν τιβι και σε σχεδιο και σε αποδοση.ειναι απιστευτη οθονη με ενα ομως μειονεκτημα....την τιμη της.οσο και να την εψαξα κατω απο 2700ε δεν την βρηκα πουθενα και νομιζω ειναι πολλα...
η ΡΑΝΑΣΟΝΙΚ Ρν60Ε την απεκλεισα εντελως λογω σχεδιασμου...σαν να ειναι παραγερασμενο το σχεδιο της και τα κουμπια της...(αποψη μου βεβαια)σαν οθονη-σημα ειναι καλη και η τιμη της ακομα καλυτερη αλλα λογο ντιζαιν αποκλειστηκε
αυτη που μου αρεσε επισης παρα μα παρα πολυ ειναι η HITACHI 42PD9700 η οποια εχει και παρα πολυ ωραιο σχεδιο και καλη εικονα.εχει ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη και μηχανισμο να περιστρεφεται μηχανικα απο το κοντρολ.(καλο ε??)την βρισκω στα 2000ε και νομιζω ειναι μια δικαιη προταση...
ερωτησεις λοιπον...
την εχει δοκιμασει κανενας???απο εξοδους ειναι καλη?? η αναλυση της 1024 x1080 θεωρειται full HD???Αξιζει τον κοπο??παρακαλω οποιος εχει προσωπικη αποψη ας ποσταρει...http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?2170

και για να μην ξεχασω,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ σε ολους σας.ευχαριστω.

anybody???

Αποκτησα την Hitachi 42pd9700 πριν λιγες μερες αλλα δεν εχω προλαβει να δω καποια ταινια σε dvd και να κανω σχόλια. Παντως σε τηλεοπτικο σημα μου αρεσει. Μαλιστα η αποφαση μου για τη συγκεκριμενη εγινε σε αντιπαραβολη με μια Plasma 42' της Pioneer (δεν θυμαμαι μοντελο) οπου σε ενα καταστημα παιζοντας το ιδιο καναλι διπλα-διπλα η Hitachi ηταν πιο λεπτομερης ενω τα χρωματα πιο φυσικα (τηλεοπτικο σημα).
Εκανα καλα που την αγορασα ή βιαστικα και την πατησα?
Εδω στο Forum ολο για την Panasonic PV60E γραφουν...

Καλές θεάσεις στην νέα σου TV!!
Μην αγχώνεσαι καθόλου έχεις κάνεις πολύ καλή επιλογή και να την χαρείς...
Ήταν μέσα στα υποψήφια μοντέλα όταν πριν από 1 μήνα έκανα τις τελειωτικές έρευνες μου και την είχα προσέξει πολύ. Είναι πολύ καλό μηχάνημα με πολύ καλή εικόνα και σε SD και σε HD... εγώ τελικά διάλεξα άλλη (40X2000) αλλά και αρκετά πιο ακριβή

Καλές θεάσεις στην νέα σου TV!!
Μην αγχώνεσαι καθόλου έχεις κάνεις πολύ καλή επιλογή και να την χαρείς...
Ήταν μέσα στα υποψήφια μοντέλα όταν πριν από 1 μήνα έκανα τις τελειωτικές έρευνες μου και την είχα προσέξει πολύ. Είναι πολύ καλό μηχάνημα με πολύ καλή εικόνα και σε SD και σε HD... εγώ τελικά διάλεξα άλλη (40X2000) αλλά και αρκετά πιο ακριβή

Σε σύγκριση με τη pioneer πως σου φάνηκε;

Re: Απάντηση: Re: Τα φώτα σας παρακαλώ για αγορά 42''!!!

Σε σύγκριση με τη pioneer πως σου φάνηκε;

Αν με ρωτάς σε σύγκριση με την 427XD νομίζω ότι μπορεί να την κοντράρει αλλά με την Pionner να μένει ψηλότερα σε απόδοση εικόνας, αν όμως βάλεις και τον παράγοντα τιμή νομίζω ότι η Hitachi είναι μια πάρα πολύ καλή αγορά, καλυτερη απο την Pioneer.

Αποκτησα την Hitachi 42pd9700 πριν λιγες μερες αλλα δεν εχω προλαβει να δω καποια ταινια σε dvd και να κανω σχόλια. Παντως σε τηλεοπτικο σημα μου αρεσει. Μαλιστα η αποφαση μου για τη συγκεκριμενη εγινε σε αντιπαραβολη με μια Plasma 42' της Pioneer (δεν θυμαμαι μοντελο) οπου σε ενα καταστημα παιζοντας το ιδιο καναλι διπλα-διπλα η Hitachi ηταν πιο λεπτομερης ενω τα χρωματα πιο φυσικα (τηλεοπτικο σημα).
Εκανα καλα που την αγορασα ή βιαστικα και την πατησα?
Εδω στο Forum ολο για την Panasonic PV60E γραφουν...

αν μπορεις σε παρακαλω γραψε ενα συντομο review της 9700 και ανεβασε και καμια φωτο να δουμε.αν επιτρεπετε ποσο την πηρες και απο που???και εμενα μου αρεσε η ΡΙΟΝΕΕΡ πολυ(φανταζομαι την 427 θα ειδες)αλλα η τιμη της ειναι περιπου 2800ε.

Ειδα την 9700 την προηγουμενη εβδομαδα σε καταστημα να παιζει τηλεοπτικο σημα και ηταν πραγματικα πολυ καλη, σε συνδυασμο δε με την τιμη πιστευω οτι ειναι αριστη επιλογη.

:award: