επεστρεψα μετα απο διακοπες στο εξωτερικο και ξαναμπηκα παλι στο τρυπακι της τιβι.
εχουμε και λεμε
η 427ΧD Μου αρεσε παρα μα παρα πολυ σαν τιβι και σε σχεδιο και σε αποδοση.ειναι απιστευτη οθονη με ενα ομως μειονεκτημα....την τιμη της.οσο και να την εψαξα κατω απο 2700ε δεν την βρηκα πουθενα και νομιζω ειναι πολλα...
η ΡΑΝΑΣΟΝΙΚ Ρν60Ε την απεκλεισα εντελως λογω σχεδιασμου...σαν να ειναι παραγερασμενο το σχεδιο της και τα κουμπια της...(αποψη μου βεβαια)σαν οθονη-σημα ειναι καλη και η τιμη της ακομα καλυτερη αλλα λογο ντιζαιν αποκλειστηκε
αυτη που μου αρεσε επισης παρα μα παρα πολυ ειναι η HITACHI 42PD9700 η οποια εχει και παρα πολυ ωραιο σχεδιο και καλη εικονα.εχει ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη και μηχανισμο να περιστρεφεται μηχανικα απο το κοντρολ.(καλο ε??)την βρισκω στα 2000ε και νομιζω ειναι μια δικαιη προταση...
ερωτησεις λοιπον...
την εχει δοκιμασει κανενας???απο εξοδους ειναι καλη?? η αναλυση της 1024 x1080 θεωρειται full HD???Αξιζει τον κοπο??παρακαλω οποιος εχει προσωπικη αποψη ας ποσταρει...http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?2170
και για να μην ξεχασω,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ σε ολους σας.ευχαριστω.