μηπως τα πουλας ??
αν ναι ... μια τιμουλα και σε μενα !!!
μπραβο σου παντως !!
Αυτο φιλοι μου ειναι το hi-end μας! Οσο και καποιοι να μην πιστευουν σε αυτο που λεγεται hi-end πρεπει να καταλαβουν οτι πρεπει να εχεις μερακι κι αγαπη για το αντικειμενο κι οχι απαραιτητα πολλα λεφτα οπως κακως εχει παρερμηνευτει. Προσωπικα η ενασχοληση με τον ηχο και την υψηλη πιστοτητα εχει αλλαξει την ζωη μου!
Γιάννη λυπάμαι αλλά την ερμηνεία σου δεν την δέχεται ο κοινός χαϊεντάς. Για κάποιους, (τους περισσότερους από ότι φαίνεται) αυτό το υπέροχο ηχείο δεν είναι high end.Αυτο φιλοι μου ειναι το hi-end μας! Οσο και καποιοι να μην πιστευουν σε αυτο που λεγεται hi-end πρεπει να καταλαβουν οτι πρεπει να εχεις μερακι κι αγαπη για το αντικειμενο κι οχι απαραιτητα πολλα λεφτα οπως κακως εχει παρερμηνευτει. Προσωπικα η ενασχοληση με τον ηχο και την υψηλη πιστοτητα εχει αλλαξει την ζωη μου!
Νομίζω ότι το χειρότερο κακό στο χόμπι της υψηλής πιστότητας, το κάνει η πόλωση και ο ελιτισμός που δημιουργούν εξ ορισμού οι ταμπέλες, όσο κι αν δεν μπορούμε να το παραδεχτούμε.
Γιάννη λυπάμαι αλλά την ερμηνεία σου δεν την δέχεται ο κοινός χαϊεντάς. Για κάποιους, (τους περισσότερους από ότι φαίνεται) αυτό το υπέροχο ηχείο δεν είναι high end.
Γιάννη το ηχείο σου δεν είναι high end... Ήθελα να σου το πω αλλά περίμενα πρώτα να βρω φορτηγάκι. Πέτα το μάνα μου! Θα περάσω με το φορτηγάκι να σε βοηθήσω να το ξεφορτωθείς!![]()
μπράβο...καταπληκτική δουλεία...θέλει πολύ υπομονή για να σχεδιάσεις και να υλοποιήσεις κάτι τέτοιο...με τι έχεις επενδύσει τις πλαινές επιφάνειες των ηχείων???καμιά ιδέα για εξωτερική επένδυση ηχείων...πέρα από δερματίνη...?????
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.