τα καλά του επαγγέλματος

ρε μητσους, αν δεν εχεις να γραψεις τιποτις για το συγκεκριμενο θεμα, δεν μας αφηνεις ησυχους και συνεχισε να κοιτας το χαζοκουτι σου μεσα στην καλυβα σου?
Σπιρος

Απάντηση: Re: τα καλά του επαγγέλματος

Palimpsest said:
απλα συγκρινω σε μια κλιματολιγικη κατασταση που στο σημειο που μενω μπορει να διαρκεσει ακομα και 6 μηνες τον χρονο!
Ακομα δεν πιστευω σε ιερες αγελαδες και οτι δεν θα γραψω την κριτικη γνωμη μου επειδη λεγεται μπεμβε, Αλφα Ρομεο, Αλφασουντ η Ποντιφικας!
Αν αγορασεις ενα αυτοκινητο για 100.000 Ευρω θα πρεπει να κανει για ολες τις συνθηκες, μιας και η ιδια μπεμβε το κατατασει σαν το αυτοκινητο που κανει απο το να πας για ψωνια στο Λιντλ μεχρι την πιστα!Αλλα εγω αυτα τα βλεπω σαν λογια μαρκετινγκ η απλα δεν εχουν ζησει στον Βορα οι κυριοι αυτοι!
400 ιπποι συνεχωμενα, 500 για λιγα δευτερολεπτα συμφωνα με τα χαρακτηριστικα του αυτοκινητου, τουλαχιστον στην Σουηδικη εκδοση και οπως εχει τυποποιηθει στην Σουηδια!(επισημο εντυπο της εδω αντιπροσωπειας)!
Για τα παλαια Μ δεν υπηρχε κανενας περιορισμος!
Σπιρος

Σπύρο δεν είναι δυνατόν να αγοράσεις τέτοιο αυτοκίνητο για να κυκλοφορείς στα χιόνια.. στην τελική οι τετρακούνες τι θα κάνουν?:aktion033:

Προχθές στο Δεβελίκι (Χαλκιδική) όπως έβγαινα από το χωματόδρομο μπροστά από το εξοχικό, σκάει μύτη μια Ferrari 430. Πάει να με περάσει από αριστερά της κλείνω το δρόμο, πάει από δεξιά την ξανακλείνω, σκύβω, πέρνω το παγούρι το νερό από το mountain bike μου και αφού πίνω δύο γουλιές νερό, κάνω μια σούζα και αφήνω τον φουκαρά τον φεραρίστα να κλαίει πίσω μου.:firstprize:

και εγω προσπερασα τον Ζλαταν και την Φερραρι του πριν 2 εβδομαδες που ηταν στο χωριο μου!
Εγλυφε ενα παγωτο ο ανθρωπος οδηγοντας και το ιδιο εκανε και η γυναικα του διπλα.......
Σπιρος

daskalakis marios said:
Προχθές στο Δεβελίκι (Χαλκιδική) όπως έβγαινα από το χωματόδρομο μπροστά από το εξοχικό, σκάει μύτη μια Ferrari 430. Πάει να με περάσει από αριστερά της κλείνω το δρόμο, πάει από δεξιά την ξανακλείνω, σκύβω, πέρνω το παγούρι το νερό από το mountain bike μου και αφού πίνω δύο γουλιές νερό,
κάνω μια σούζα
αμα δεν το δω δεν σε πιστευω!!! που κανεις και σουζες:flipout::flipout::flipout:

και αφήνω τον φουκαρά τον φεραρίστα να κλαίει πίσω μου.:firstprize:

ακους εκει ο Μαριος!

Πετραν
Ειναι δυνατον να αγορασεις ενα τετοιο αυτοκινητο και να το κυκλοφορεις στα χιονια, αφου το κατορθωνει αξιοπρεπως ενα Βολβο 245 του 1975 γιατι οχι ενα τετοιο θαυμα τεχνολογιας(ΔΕΝ ειναι ειρωνια αυτο το τελευταιο), αλλα, κανονιζεις την ταχυτητα αναλογα!
ΔΕΝ χρειαζεται ενα 4κινητο για παγους και χιονια, εκει ειναι να διαλεγεις ενα απλο μπροστοκινητο σαν πρωτη επιλογη αν δεν λεγεται Παπουτσης στο επωνυμο!
Απλα τι σου επιτρεπουν αυτοκινητο/λαστιχα/ικανοτητες/οδοστρωμα πας γρηγορωτερα, ποιο σιγα η μενεις σπιτι(ναι, εγινε και αυτο λογω πολυ χιονιου μια/δυο μερες!)
Σπιρος

Mπράβο Σπύρο. Ωραία εμπειρία. Το Head up display το τσεκάρατε;
Πριν από 3 μήνες ήθελε κάποιος γνωστός να φτιάξουμε μία ανταλλαγούλα με ένα M5 του '93. Το αυτοκίνητο το κράτησα ένα Σαββατοκύριακο.
Απίστευτη δύναμη , απαιτούσε απόλυτο σεβασμό. Μόνο τα δέρματα να έβλεπε κανείς μετά από 13 χρόνια καταλάβαινε την ποιότητα κατασκευής.
Δεν προχώρησα λόγω κυβισμού και του κόστους συνολικότερα.
Απλά η σκέψη που έκανα ήταν η πιο απλοϊκή. Σκεφτόμουν πως θα ήταν η οδηγική συμπεριφορά των σύγχρονων M.

Palimpsest said:
ρε μητσους, αν δεν εχεις να γραψεις τιποτις για το συγκεκριμενο θεμα, δεν μας αφηνεις ησυχους και συνεχισε να κοιτας το χαζοκουτι σου μεσα στην καλυβα σου?
Σπιρος

Νομίζω ότι η συγκεκριμένη συμπεριφορά δεν άπτεται ακριβώς του προβλήματος της μη πλήρους κατανόησης της Ελληνικής γλώσσας...

:tdown:

βρε παιδια αρχησε ο ανθρωπος να μας μιλαει για ενα σουπερ αυτοκινητο που το 99% τον ανθρωπων δεν θα το οδηγησουν ποτε,οχι μονο αυτο αλλα και αλλα σαν αυτο -bye-

και εγω ειμαι κολημενος με το impreza και το evo αλλα καθομαι και διαβαζω μην το χ..... το θεμα φιλικα

Δεν εχεις παρα να τα γραψεις ποιο καθαρα για το τι θελεις να πεις για το συγκεκριμενο σχολειο σου!
Σπιρος
(σκεψου οτι εισαι μεσα σε ενα ποστ που δινουμε αποψεις για την μπεμβε Μ!)

Palimpsest said:
Πετραν
Ειναι δυνατον να αγορασεις ενα τετοιο αυτοκινητο και να το κυκλοφορεις στα χιονια, αφου το κατορθωνει αξιοπρεπως ενα Βολβο 245 του 1975 γιατι οχι ενα τετοιο θαυμα τεχνολογιας(ΔΕΝ ειναι ειρωνια αυτο το τελευταιο), αλλα, κανονιζεις την ταχυτητα αναλογα!
ΔΕΝ χρειαζεται ενα 4κινητο για παγους και χιονια, εκει ειναι να διαλεγεις ενα απλο μπροστοκινητο σαν πρωτη επιλογη αν δεν λεγεται Παπουτσης στο επωνυμο!
Απλα τι σου επιτρεπουν αυτοκινητο/λαστιχα/ικανοτητες/οδοστρωμα πας γρηγορωτερα, ποιο σιγα η μενεις σπιτι(ναι, εγινε και αυτο λογω πολυ χιονιου μια/δυο μερες!)
Σπιρος

Φίλε το ξέρω οτι δεν ειρωνεύεσαι,συζήτηση κάνουμε..
Όμως θεωρώ απαράδεκτο να έχει κάποιος τέτοιο αυτοκίνητο και να οδηγεί υπο αυτές τις συνθήκες..
Απλά κατα την άποψή μου δεν είναι φτιαγμάνα αυτά τα αυτοκίνητα για αυτές τις συνθήκες...
Το συγκεκριμένο αυτκίνητο κατ'εμε δεν κάνει ούτε για την Ελλάδα που υποτίθεται δεν έχουμε χιονοπτώσεις κ.λ.π
Αυτά τα αυτοκίνητα φτιάχτηκαν για τους Γερμανικούς και Ιταλικούς δρόμους..
Θέλουν ποιότητα οδοστρώματος για να μπορέσεις να τα ευχαριστηθείς..
Άλλωστε τι να την κάνω στην τελική ανάλυση την Μ6 στα χιόνια?

Καλα βρε Σπιρο, δηλαδη (αν δεν μας δουλευεις ψιλο γαζι), μας λες οτι το Μ6 και γενικα αλλα "καλα" αυτοκινητα ειναι αχρηστα, με βαση τα παραδειγματα σου για alfasud, volvo του '75 και τα ρεστα.
Ασχετο με το θεμα, αλλα τι εχεις να πεις για αυτους που εχουν projectors, τηλεορασεις απο 40" και πανω, πανακριβα ηχεια, και διαφορα αλλα.
Μια χαρα δεν ειναι μια 14" urania (τηλεοραση ειναι) του '82?

Φιλτατε Petran
σε καταλαβαινω απολυτα, αλλα εδω δεν νομιζω να υπαρχει ουτε ενας που να παρει ενα τετοιο αυτοκινητο και να το εχει να το βλεπει στο γκαραζ του!
Αυτα που γλυτωνουν απο τα τρακαρισματα και σκουριες, καταληγουν σε χερια συλλεκτων, αλλα εδω γραφουμε για κατι 20/30 χρονια μπροστα!
Στο χωριο μου βλεπεις τετοια και αλλα μεγαλα μπεμβε και πανε και ψωνιζουν στον μπακαλη με κυρακατινες και γεροντακια! Διπλα σε Φερραρι και μεγαλες μερσεντε!Η ζωη ειναι σκληρη καμμια φορα για εμας τους συναισθηματιες και ταυτοχρωνα φτωχους!
Τα τελευταια χρονια κυκλοφορει εδω μια Φερραρι, μοντελο τελευταιο, δυστυχως δεν τα ξερω τα μοντελα της Φερραρι πως ονομαζονται, χειμωνα καλοκαιρι με ενα γεροντακι, γυρω στα 85 και πηγαινει παντα με 40χμ!
Σπιρος
ΥΓ/Υποψιν οτι γραφω γενικα οταν αναφερομαι σε σκουριες, γιατι οτι ειναι απο λαμαρινα και το χρησιμοποιεις σκουριαζει, οτι μαρκα και να ειναι!

Palimpsest said:
Φιλτατε Petran
σε καταλαβαινω απολυτα, αλλα εδω δεν νομιζω να υπαρχει ουτε ενας που να παρει ενα τετοιο αυτοκινητο και να το εχει να το βλεπει στο γκαραζ του!
Αυτα που γλυτωνουν απο τα τρακαρισματα και σκουριες, καταληγουν σε χερια συλλεκτων, αλλα εδω γραφουμε για κατι 20/30 χρονια μπροστα!
Στο χωριο μου βλεπεις τετοια και αλλα μεγαλα μπεμβε και πανε και ψωνιζουν στον μπακαλη με κυρακατινες και γεροντακια! Διπλα σε Φερραρι και μεγαλες μερσεντε!Η ζωη ειναι σκληρη καμμια φορα για εμας τους συναισθηματιες και ταυτοχρωνα φτωχους!
Τα τελευταια χρονια κυκλοφορει εδω μια Φερραρι, μοντελο τελευταιο, δυστυχως δεν τα ξερω τα μοντελα της Φερραρι πως ονομαζονται, χειμωνα καλοκαιρι με ενα γεροντακι, γυρω στα 85 και πηγαινει παντα με 40χμ!
Σπιρος
ΥΓ/Υποψιν οτι γραφω γενικα οταν αναφερομαι σε σκουριες, γιατι οτι ειναι απο λαμαρινα και το χρησιμοποιεις σκουριαζει, οτι μαρκα και να ειναι!

ναι βρε φιλαρακι αλλα και αυτοι που τα εχουν δεν αγοραζουν τα φτηνα οχι γιατι δεν ειναι καλα απλα δεν τα ξερουν αν καταλαβαινεις τι εννοω

Ναι βρε αδερφέ συμφωνώ μαζί σου απλά υποτίθεται οτι κάνουμε μια συζήτηση εμείς που είμαστε σχετικοί με την αυτοκίνηση και πάνω σ'αυτό είπα οτι είναι μ@λ@κι@ να κυκλοφορείς τέτοιο αυτοκίνητο στις συνθήκες που περιγράφεις..

Ντινος, δεν ειπα οτι αυτα τα αυτοκινητα ειναι αχρηστα, απλα ειναι δικα σου συμπρερασματα και αυθερατα μαλλον!
Αλλα εδωσα μια αλλη εικονα στο ολο θεμα!Οπως την εχω ζησει εγω εδω πανω!
Απλα διαβαζοντας τις απαντησεις στο αρθρο του Σπυρου, για την μυθοποιηση αυτου του αυτοκινητου, εδωσα και τις δικες μου εμπειριες για αυτο!
Οσο για τις οθονες δεν μπορω να απαντησω επειδη δεν ασχολουμε με το αθλημα, δεν εχω ουτε καν τηλεοραση σπιτι μου, ουτε βλεπω πουθενα αλλου!
Ακριβα και δυσευρετα ηχεια εχω και εγω και ακριβωτερα θα αγοραστουν σε λιγο!Δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει αυτο με το Μ!!!
Σπιρος

Palimpsest said:
Ντινος, δεν ειπα οτι αυτα τα αυτοκινητα ειναι αχρηστα, απλα ειναι δικα σου συμπρερασματα και αυθερατα μαλλον!
Αλλα εδωσα μια αλλη εικονα στο ολο θεμα!Οπως την εχω ζησει εγω εδω πανω!
Απλα διαβαζοντας τις απαντησεις στο αρθρο του Σπυρου, για την μυθοποιηση αυτου του αυτοκινητου, εδωσα και τις δικες μου εμπειριες για αυτο!
Οσο για τις οθονες δεν μπορω να απαντησω επειδη δεν ασχολουμε με το αθλημα, δεν εχω ουτε καν τηλεοραση σπιτι μου, ουτε βλεπω πουθενα αλλου!
Ακριβα και δυσευρετα ηχεια εχω και εγω και ακριβωτερα θα αγοραστουν σε λιγο!Δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει αυτο με το Μ!!!
Σπιρος

1. Καταλαβα οτι νεα Μ6 δεν μπορουσε να ξεκινησει στο φαναρι οταν το αλφασουν μετα καρφολαστικα δεν ειχε προβλημα, αρα αχρηστο.

2. Μα τι να τα κανω τα superduper ηχεια, αφου με τα kenwood που εχει η μανα μου εδω και και 40 χρονια τουρκικα, ακουω μια χαρα? (με χιονι η με ηλιο)

Αν προσεβληθηκες απο το προηγουμε νο μου post, ζητω συγνωμη, δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου. Μονο απορια εξεφρασα.

Ntinos
παλι φερνεις τα πραγματα σε ακραιες καταστασεις και με καποια δωση αυθερεσιας(δεν το γραφω με την αρνητικη εννοια εδω)!
Δεν ηταν Αλφασουντ αλλα 33!
Καρφολαστιχα ειχε και το Μ επειδη ειναι νομος εδω τον χειμωνα πρεπει να εχεις χειμωνιατικα λαστιχα!
Ξεκινησε, αλλα τα ηλεκτρονικα το κανουν πολυυυυυυυ αργο, οπως και ολα τα αλλα που εχουν ενεργοποιημενα ηλεκτρονικα!Και αυτο ειναι καλο γιατι τα μπεμβε δεν διακρινονται για την καλη συμπεριφορα σε τετοιες καταστεσεις!
Αυτο το γραφουν ολα τα περιοδικα εδω πανω ακομα και το AMS!Και μπορουν να στο διαβεβαιωσουν και οι κατοχοι τους!
Οπως εγραψα και ενα Τραμπαντ θα ξεκινουσε γρηγορωτερα!
Αυτα με τα Τουρκικα και τα Kenwwod των 40 χρονων δεν τα καταλαβαινω δυστυχως!
Δεν προσβληθηκα, ουτε το εχω κανει ποτε αυτο, ειναι ενα τυπικο ΝοτιοΕυρωπαικο χαρακτηρηστικο!
Σπιρος

Ρε παιδιά ηρεμία... φιλαράκια είμαστε κουβεντούλα κάνουμε δεν έχομε λόγο να αρπαζόμαστε..
Peace brothers!

Palimpsest said:
Ntinos
παλι φερνεις τα πραγματα σε ακραιες καταστασεις και με καποια δωση αυθερεσιας(δεν το γραφω με την αρνητικη εννοια εδω)!
Δεν ηταν Αλφασουντ αλλα 33!
Καρφολαστιχα ειχε και το Μ επειδη ειναι νομος εδω τον χειμωνα πρεπει να εχεις χειμωνιατικα λαστιχα!
Ξεκινησε, αλλα τα ηλεκτρονικα το κανουν πολυυυυυυυ αργο, οπως και ολα τα αλλα που εχουν ενεργοποιημενα ηλεκτρονικα!Και αυτο ειναι καλο γιατι τα μπεμβε δεν διακρινονται για την καλη συμπεριφορα σε τετοιες καταστεσεις!
Αυτο το γραφουν ολα τα περιοδικα εδω πανω ακομα και το AMS!Και μπορουν να στο διαβεβαιωσουν και οι κατοχοι τους!
Οπως εγραψα και ενα Τραμπαντ θα ξεκινουσε γρηγορωτερα!
Αυτα με τα Τουρκικα και τα Kenwwod των 40 χρονων δεν τα καταλαβαινω δυστυχως!
Δεν προσβληθηκα, ουτε το εχω κανει ποτε αυτο, ειναι ενα τυπικο ΝοτιοΕυρωπαικο χαρακτηρηστικο!
Σπιρος

Ενταξει ΒορειοΕυρωπαικων χαρακτηριστικων Σπιρο.
Τωρα με εβαλες στην θεση μου !!!
(κυριως γιατι βαριεμαι)