Τα καλά του επαγγέλματος........

Ίσως να το έχω ξαναγράψει. Μου το είπε φίλος τεχνικός Η/Υ

Μια γυναίκα παίρνει στο σέρβις και λέει ότι χύθηκε καφές στο πληκτρολόγιο και μερικά κουμπιά δεν γράφουν όταν πατιούνται.
Της λέει να το ξεπλύνει με νερό κάτω από τη βρύση, να το τινάξει και να το αφήσει να στεγνώσει βοηθώντας με ένα σεσουάρ.
Κι εκείνη το έκανε!!
Και την άλλη μέρα πήρε και του είπε ότι τώρα πια δεν δουλεύει τίποτα, ούτε η οθόνη, ούτε το CD, τίποτα.
Τελικά ήταν λάπτοπ.

:flipout::flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Τα καλά του επαγγέλματος........

Ίσως να το έχω ξαναγράψει. Μου το είπε φίλος τεχνικός Η/Υ

Μια γυναίκα παίρνει στο σέρβις και λέει ότι χύθηκε καφές στο πληκτρολόγιο και μερικά κουμπιά δεν γράφουν όταν πατιούνται.
Της λέει να το ξεπλύνει με νερό κάτω από τη βρύση, να το τινάξει και να το αφήσει να στεγνώσει βοηθώντας με ένα σεσουάρ.
Κι εκείνη το έκανε!!
Και την άλλη μέρα πήρε και του είπε ότι τώρα πια δεν δουλεύει τίποτα, ούτε η οθόνη, ούτε το CD, τίποτα.
Τελικά ήταν λάπτοπ.

Άπαιχτο!!! :flipout::flipout::flipout:

Φιλικά
Γιώργος.

Εγώ ήμουν μια εποχή εκτός από προγραμματισμό και support σε καταστήματα της εταιρίας.

Παίρνω τηλέφωνο τον αντιπρόσωπο στην επαρχία να του πω να κλείσει τον Η/Υ (βλέπε windows 98 τότε) και να τον ανοίξει πάλι.

- Έλα Δημήτρη...
- Γεία σου Γιώργο
- Λοιπόν βγες έξω από εκεί που είσαι (εννοούσα το παράθυρο της εφαρμογής)
Περιμένω, περιμένω.....τίποτα

Φωνάζω λίγο δυνατά Δημήτρηηηηηη !
και ακούω από πολύ μακρυά:

- Εδώ καλά είναι;;;;;;;

Όπως καταλάβατε είχε βγεί έξω από το κατάστημα! :dancing:

-Γεια σας.Χτες πήρα ένα υπολογιστή απο σας και δεν ανοίγει..
-Τον έχετε στην μπρίζα?
-Είναι φορητός.Ολο το βραδυ φόρτιζε αλλα το πρόβλημα είναι οτι δεν ανοίγει καν...
-Ελάτε απο δω να τον δούμε..
.
.
.
Ηρθε. Βγάζει τον φορητό από την τσάντα, και τον δίνει..

Τον "ανοίγω" και πριν προλάβω να πατήσω το Power button :

-Mα πως το "άνοιξες"????

(είχε κουμπί )

Last edited:
Παρακαλώ..Τεχνική εξυπηρέτηση λέγετε...
Γειά σας...Η συσκευή μου δεν έχει σήμα..
Μμμ..σε ποιό σημείο βρίσκεστε τώρα;
Στο..σπίτι του Θόδωρα!!!!!!!!!!!

-Α...μάλιστα κατάλαβα ποιο είναι το πρόβλημα..πληκτρολογήστε πιο αργά τα νούμερα..
-Δηλ...κατα τι ώρα!!!!!!!!!!!!!!!!

Γυναίκα κάποιας ηλικίας στην αμερική πήρε τηλ.την Dell για να διαμαρτυρηθεί επειδή έσπασε η βάση στήριξης του καφέ (cdrom)

σε έκθεση τροφίμων και ποτών ήρθε κάποτε κάποιος να μου πει οτι τα ψάρια που πουλάμε μυρίζουν ψαρίλα !!!!

και τι ήθελες να μυρίζουν ρε μεγάλε ??? παστουρμά ???

και τι ήθελες να μυρίζουν ρε μεγάλε ??? παστουρμά ???

Το παστουρμαδοψαρο θα ήταν ενδιαφέρον μεζές για ούζο... :chinscratch:

Σε ISP που δούλευα, κάποια στιγμή έσκασε ο mail server...
Αναγκαστικά έπρεπε να περάσουν από την αρχή το λειτουργικό και το πρόγραμμα serving του mail, το mercury...
Ανοίγει κάποια στιγμή μία ανοιχτή γραμμή από το IT και την τεχνική υποστήριξη στο computer room που βρισκόμουν για να ρωτήσει ο IT manager σε πόση ώρα θα έχουμε mail, γιατί οι πελάτες γκρίνιαζαν...

Τεχνική υποστήριξη (μία ξανθιά κοπελίτσα) - Έχω πελάτη στη γραμμή. Πότε περίπου θα έχουμε mail;
IT - Σε ποιό στάδιο βρίσκεσαι Μιχάλη;
Εγώ - Είμαστε σχεδόν ok, περνάω το mercury και ανεβαίνουμε...
Tεχνική Yποστήριξη - Τον ποιόν;
Εγώ - τον mercury! (χωρίς να περιμένω να καταλάβει φυσικά, για τον IT το έλεγα)
Tεχνική Yποστήριξη - Ποιόν mercury;
IT - Τον Freddy! Τι ερωτήσεις είναι αυτές;
Tεχνική Yποστήριξη - Ναι με ακούτε; Σε λίγο θα έχετε e-mail, έχει έρθει και ο κύριος Freddy Mercury και βοηθάει...

Αναγκαστικά έπρεπε να περάσουν από την αρχή το λειτουργικό και το πρόγραμμα serving του mail, το mercury...
Ανοίγει κάποια στιγμή μία ανοιχτή γραμμή από το IT και την τεχνική υποστήριξη στο computer room που βρισκόμουν για να ρωτήσει ο IT manager σε πόση ώρα θα έχουμε mail, γιατί οι πελάτες γκρίνιαζαν...

Τεχνική υποστήριξη (μία ξανθιά κοπελίτσα) - Έχω πελάτη στη γραμμή. Πότε περίπου θα έχουμε mail;
Tεχνική Yποστήριξη - Ναι με ακούτε; Σε λίγο θα έχετε e-mail, έχει έρθει και ο κύριος Freddy Mercury και βοηθάει...

Kαλά δεν υπάρχει...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Όχι ρε μας ξεπέρασες όλους μέχρι στιγμής.....:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Φαντασου να 'λεγαν το προγραμμα 'kruger' ... :flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα καλά του επαγγέλματος........

κλαίω !!!!!

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

ΦΡΕΣΚΑ.....ΜΟΛΙΣ ΕΦΥΓΕ

-Σας είπα θέλω δονητή.....

-Πως είπατε;

-Μου είπατε οτι έχει δονητή.

-Εχει....

-Ξέρετε γιατί το βάζει.....(εκεί δεν άντεξα και έπεσα) στν τσέπη του και δεν το καταλαβαίνει.

Last edited:
Σε φωτογραφείο θείου μου:
Η πελάτισσα αγοράζει φιλμ (πάνε χρόνια)
Ο θείος μου της το τοποθετεί στη μηχανή (κάποια μονοοπτική χειροκίνητη) και ακολουθεί ο εξής διάλογος:

-Μου την βάζετε υπό ...σκιάν κι από ..απόσταση? (να προρυθμίσει ταχύτητα+διάφραγμα+ εστίαση)
Ο θειος μου δράττεται της ευκαιρίας κι απαντά :
-Χμμ υπό σκιάν μπορώ , από απόσταση ...αδύνατον!!!!!!!:grinning-smiley-043:flipout:

Στο φωτογραφείο του πατέρα μου, πάνε πολλλλλά χρόνια τώρα, η μητέρα μου παρούσα στο μαγαζί:

Παρόμοιο σκηνικό, πελάτισσα με φίλη της έφερε φιλμ για εμφάνιση και πήρε καινούργιο , που τοποθέτησε ο πατέρας μου στη μηχανή της...

Γυρνάει στη φίλη της και λέει:
-Έρχομαι στο κύριο ......, μου το βάζει, μου το βγάζει και μένω ήσυχη!!!
(Η μητέρα μου κι η φίλη της πελάτισσας , να μη ξέρουν που να κρυφτούν!!!):flipout::flipout::flipout:

Πελάτης:- Το πληκτρολόγιό μου δεν δουλεύει.
Τεχνικός:- Είστε σίγουρος ότι είναι συνδεδεμένο στο πίσω μέρος του υπολογιστή;
Πελάτης:- Όχι, δεν μπορώ να δω από πίσω.
Τεχνικός:- Πάρτε το πληκτρολόγιο και κάντε 10 βήματα προς τα πίσω.
Πελάτης:- Οk.
Τεχνικός:- Το πληκτρολόγιο έρχεται μαζί σας;
Πελάτης:- Ναι.
Τεχνικός:- Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι συνδεδεμένο. Κοιτάξτε εκεί γύρω. Υπάρχει κανένα άλλο πληκτρολόγιο;
Πελάτης:- Ναι, βλέπω ένα άλλο στο γραφείο. Α! Αυτό δουλεύει!