Τα Καλύτερα και τα Χειρότερα Διαδικτυακά Καταστήματα. Εμπειρίες, σχόλια, ειδήσεις.

Παναγιωτη συγνωμη, νομιζα οτι μιλουσαμε για το κινεζικο wish.com

Για το συγκεκριμενο εν Ελλαδι e-wish.gr δεν εχω καποιο παραπονο.
Εχω παραγγειλει μια-δυο φορες απο εκει χωρις κανενα προβλημα!
Τα περισσοτερα προιοντα βεβαια ειναι ποιοτικα αντιστοιχα των χαμηλων τιμων, αλλα αν ξερεις τι αγοραζεις δεν υπαρχει θεμα.

Παρηγγειλα πριν δυο βδομαδες περιπου απο το Praktiker ενα προιον που το ειχε σε πολυ καλη προσφορα. Απο τοτε ουτε φωνη ουτε ακροαση.

Χτες με παιρνουν τηλεφωνο και μου λενε οτι η παραγγελια θα ακυρωθει και θα δημιουργηθει μια νεα με χτεσινη ημερομηνια και θα μου σταλλει με courier.
Την ειχα ξεχασει την παραγγελια για να πω την αληθεια αλλα οταν μου την θυμησανε, ηθελα το προιον αμεσα..!
Τελος παντων, τους ειπα να μην το στειλουν και θα περασει καποιος να το παρει σημερα Σαββατο, οπως και εγινε.

Απλα το αναφερω σαν περιστατικο επειδη προκειται για μεγαλη εταιρεια.
Η ενοχληση ηταν μονο στην καθυστερηση καθως η τιμη παρεμεινε η ιδια της προσφορας. Το προιον πωλειται εδω και μερες στην κανονικη του τιμη.

Οχι κανενα συγνωμη, αλλα δεν πειραζει. Δεν θελω να κρινω το καταστημα απο την συμπεριφορα ενος υπαλληλου.
Κρινω ομως απλα το καταστημα για την αναιτιολόγητη καθυστερηση των δυο εβδομαδων απο την παραγγελια.

ΚAYKAΣ

Η παραγγελια μου για ενα πιστολι θερμου αερος καταχωρηθηκε απο 28 Μαιου και εκτοτε αναμενω sms/email για να παω να το παραλαβω απο το τοπικο καταστημα. https://www.kafkas.gr/proionta/erga...2mg7jdpyqdsaw5gli0gemtvgll3b6s7bocyviqavd_bwe

Το εργαλειο το ειχε τοτε σε προσφορα στα 39 ευρω. Σημερα ειναι διαθεσιμο στον Καυκα αλλα κοστιζει κανονικα, οσο και στα αλλα μαγαζια. Εχω την εντυπωση οτι καθυστερουν επιτηδες. Θα τσεκαρω αυριο για να δω τι γινεται.

Παυλατος

Εψαχνα τις προαλλες για σκαλες αλουμινιου και ετοιμαζομουν να παω να ψωνισω σε καποιο κοντικο φυσικο καταστημα καθως υπεθεσα οτι τα μεταφορικα θα ηταν αρκετα.
Μεχρι που διαπιστωσα η επιβαρυνση συνολικα (κοστος, μεταφορικα και παρελκομενα) ειναι η τιμη της σκαλας συν μολις 2 ευρω για αποστολη και παραλαβη απο το κοντινο σου καταστημα των ΕΛΤΑ.
Ο Παυλατος διαθετει συστημα πληρωμης με PAYPAL χωρις εξτρα χρεωση οπως καποια αλλα μαγαζια, καθως και ενα παρα πολυ μικρο κοστος αντικαταβολης των 0.80 λεπτων.

Αναφερω τα 2 ευρω μεταφορικα καθως σπανια εχω δει αλλες εταιρειες να προσφερουν αυτη την υπηρεσια. Μαλλον την αποφευγουν γιατι ισως πρεπει να πανε το προιον στα ΕΛΤΑ οι ιδιοι και αυτο ειναι μπελας.
Αν συμβαινει αυτο, θα πρεπει να δωσω τα ευσημα στον Παυλατο που αναλαμβανει αυτον τον εξτρα κοπο για να εξυπηρετησει τους πελατες τους. Οπως και για την πολυ χαμηλη αντικαταβολη των 0,80 λεπτων.

Μιχάλη μου έχει τύχει κι μένα σε διαθέσιμο προϊόν να περιμένω μια βδομάδα χωρίς ενημέρωση. τελικά την ενημέρωση μεσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την είχαν στείλει σε μιάμιση μέρα απ την παραγγελία και ήταν στα ανεπιθύμητα. για τσέκαρε το.

Καλά ο Παυλάτος είναι από άλλον πλανήτη. κρίμα που είναι μακριά από το σπίτι μου..

Ο Παυλατος είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου....Έχω επισκευτει 2 φορές το μαγαζί και το προσωπικο και καταρτισμένο είναι και πρόθυμο να σου απάντηση σε κάθε απορία..Γενικά μου έχει αφήσει καλές εντυπώσεις..
Γιώργο εάν έχει τόσο μικρή αντικαταβολή σε συμφέρει να παραγγέλνει..

Όσο αφορά τον Καυκα, όπου έχω πάρει πολλές φορές πράγματα,εαν κάνει τέτοιες πονηριές μόνο καλο για τον ίδιο δεν είναι.

Σημερα πηγα στον Καυκα να δω τι εγινε με το θερμοπιστολο της προσφορας.
Δεν ευρισκαν την παραγγελια στο computer τους αλλα τελικα με εξυπηρετησαν. Οποτε ολα καλα, δεν υπαρχει θεμα.

Οπότε όλα καλά...

Σε τόσο ακριβό θερμοπιστολο γιατί πήγες...,
Με 20 ευρώ θα είχες καθαρίσει..

Οπότε όλα καλά...

Σε τόσο ακριβό θερμοπιστολο γιατί πήγες...,
Με 20 ευρώ θα είχες καθαρίσει..
Χωρις να θελω να απαντησω για τον Μιχαλη, αν εχει πολλες ρυθμισεις/επιλογες, αξιζει, σε σχεση με ενα "κοινο".
Π.χ. πολυς αερας με χαμηλη θερμοκρασια, λιγος αερας με υψηλη κτλ. Επισης και το 65 βαθμοι μονο ελαχιστο, ειναι χρησιμο.

Ο Παυλατος είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου....Έχω επισκευτει 2 φορές το μαγαζί και το προσωπικο και καταρτισμένο είναι και πρόθυμο να σου απάντηση σε κάθε απορία..Γενικά μου έχει αφήσει καλές εντυπώσεις..
Γιώργο εάν έχει τόσο μικρή αντικαταβολή σε συμφέρει να παραγγέλνει..

Όσο αφορά τον Καυκα, όπου έχω πάρει πολλές φορές πράγματα,εαν κάνει τέτοιες πονηριές μόνο καλο για τον ίδιο δεν είναι.

Έχεις δίκιο σ ' αυτό δε λέω, το οφθαλμόλουτρο όμως που κάνεις πηγαίνοντας σε τέτοια κατ/τα δεν το σκέφτεσαι ; ; ; ;

Έχεις δίκιο σ ' αυτό δε λέω, το οφθαλμόλουτρο όμως που κάνεις πηγαίνοντας σε τέτοια κατ/τα δεν το σκέφτεσαι ; ; ; ;

Δεν ειναι μεγαλο το μαγαζι ουτε φορτωμενο με πολλα προιοντα....ας πουμε αμα πας στου Χριστου στην Νεα Ερυθραια ειναι πιο μεγαλο...

Στου Χρήστου έχω πάει μόνο στο Ίλιον που είναι δίπλα μου. άντε και στο Κέντρο Βίδας. και στον Καραϊσκο στην Σπύρου Πάτση.
Περνώ περισσότερη ώρα εκεί χαζέβοντας απ ότι η γυναίκα μου όταν επισκέπτεται το Hondos Center !!

Εδω χρειαζεται εκεινο το ερμο το κουμπι like 😁

Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει / έχει αγοράσει ποτέ κανείς από το παρακάτω eShop?
https://mustshop.gr/
Έχει κάποια εργαλεία καθώς και αναλώσιμα σε πολύ χαμηλές τιμές...

είναι από τα καταστήματα που σχεδόν το 100% των ειδών είναι κατόπιν παραγγείλειας.

Το παραγγέλνεις (ενδεχομένως το πλερώνεις κιόλας) και περιμένεις.....