Τις προάλλες παρήγγειλα από stereotiki.gr κάποια εργαλεία και κ αναλώσιμα της κεφαλής flash cutter. Εκ παραδρομής η παραγγελία είχε λάθος μέγεθος αυτών. Σε επικοινωνία μαζί τους (Μ. Παρασκευή) απολογηθηκαν και επανορθωσαν άμεσα. Εστειλαν courier το οποίο έφερε τη σωστή παραγγελία και πήρε για επιστροφή τα λάθος αναλώσιμα. Πολύ επαγγελματική συμπεριφορά!
Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μμμμμμμμμ...έχω λίγο διαφορετική άποψη...
Δεν έχω δουλέψει πολύ μαζί τους. Στις 2 πρώτες παραγγελίες όλα πήγαν καλά. Στην τρίτη, έφαγα φόλα. Δηλαδή: περίμενα, περίμενα, περίμενα και τίποτε. Η πληρωμή είχε ήδη γίνει με paypal. παίρνω τηλ (4-5 μέρες αργότερα) και απαντάνε "ναι τα στέλνουμε αύριο". Τίποτε. Αύριο ξαναπαίρνω: "παιδιά βιάζομαι για το ένα προϊόν (δεν θυμάμαι τι ήταν, αυτήν την στιγμή) αν είναι έχει περάσει μία βδομάδα, πες τε μου να το παραγγείλω από αλλού" - "όχι, τα στέλνουμε αύριο". Όταν αύριο ή μεθαύριο (δεν θυμάμαι) πάλι είδα ότι δεν είχαν φύγει, τους ξαναπαίρνω, τους ρωτάω γιατί με δουλεύουν 10 μέρες τώρα, μου τα μασάνε του στυλ "λάθος συνεννόηση, αδυναμία παραλαβής (σε ήδη διαθέσιμο προϊον, το ΤΟΝΙΖΩ) από τον προμηθευτή κτλ" και ότι θα φύγουν το άλλο αύριο.
Εκεί τους λέω να ακυρώσςουν την παραγγελία και να μου κάνουν refund την πληρωμη. Ακολουθεί κανένα 5λεπτο του και "γιατί και πώς", εγώ ανένδοτος και τελικά κλείνουμε το τηλ. Το refund ήρθε (νομίζω το απόγευμα της ίδιας μέρας), "συγγνώμη" δεν άκουσα σε καμία των περιπτώσεων (ΤΟΝΙΖΩ το ότι δεν τσακωθήκαμε, δεν τους έβρισα αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ ήμουν απόλυτος και όπως τους είπα θεωρούσα κοροϊδία την όλη τους αντιμετώπιση)...και το εξοργιστικό ???...όταν μετά από κανα-δυο μέρες προσπάθησα (ο μαλ...ς) να κάνω άλλη, καινούρια παραγγελία, ανακάλυψα ότι είχαν διαγράψει τον λογαριασμό μου. Κάτι που ισχύει μέχρι και πριν λίγα λεπτά (γιατί δοκίμασα πάλι να συνδεθω...αν και μετά από 4-5 μήνες, πού μπορεί να έκανα λάθος στην σύνδεση???).
Για το συγκεκριμένο μαγαζί, μου είχε πει τα χειρότερα και ένας φίλος και για αυτό ήμουν επιφυλακτικός και για χρόνια δεν αγόραζα από αυτό.
Αυτά...μαγαζιά υπάρχουν πολλά...δεν πεθαίνω...αλλά τα "πήρα" άσχημα όταν μου διέγραψαν τον λογαριασμό του στυλ "μεγάλε εσύ μας πληρώνεις και καλά κάνεις και εμείς κανονίζουμε πότε θα σου στείλουμε το προϊόν και αν τύχει και διαμαρτυρηθείς σου κλείνουμε και την πόρτα μας, ναούμ".
https://www.newsbeast.gr/greece/art...nta-paremvasi-apo-ton-synigoro-toy-katanaloti
Να τα...
Τουλάχιστον σε ό,τι με αφορά, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, από μεγάλα site εξωτερικού (αμαζον και 2-3 αλλά μεγαλα) δεν πληρώνω προκαταβολικά. Ειδικά ελληνικό site που δεν περιλαμβάνει αντικαταβολή, ουτε καν το κοιτώ. Όσο μεγάλη κι αν είναι η προσφορα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.