Τα Καλύτερα και τα Χειρότερα Διαδικτυακά Καταστήματα. Εμπειρίες, σχόλια, ειδήσεις.

Ειμαι πολυ περιεργος εαν εφεραν και αλλες συρταριερες μαζι με την δικη μου. Θα το δουμε εαν βγαλει το 'προσωρινα εξαντλημενο' σημειωμα στο λινκ του προιοντος.

Καλε ετσι που το διαβασα καταλαβα πως υπηρχε ηδη η ενδειξη προσωρινα εξαντλημενο

Τελος καλο ολα καλα!
Ποιοτικα ειναι ανωτερα απο αλλα μαγαζια και αυτο ειναι το ευχαριστο.

ε-σοπ, το γνωστο κιτρινομαγαζο, μιας και θυμηθηκα μια προσφατη εμπειρια με καφετιερα αριελλι.
αρνειται την εγγυηση που το ιδιο δινει 2 ετων, με σαθρη δικαιολογια οτι το εργαλειο εχει δουλεψει πολυ!
εγραψα την εμπειρια μου στο νημα για προσφορες
μακρια λοιπον αν δεν θελετε να σκασετε κι εσεις οσον αφορα μηχανηματα, ηλεκτρικα ειδη κλπ απο το εν λογω καταστημα.

Εγω παντως εχω παρει αρκετα πραγματα απο εκει και η αντιμετωπιση σε ολες τις περιπτωσεις ηταν αψογη...εχω παρει ολοκληρο υπολογιστη μεχρι καφετεριες και λοιπα...βεβαια εχω παρει και προιοντα που εχουν να κανουν με αντιπρωσοποια και δεν εχω ασχοληθει μετεπειτα μαζι τους...απο την αλλη κανενα απο αυτα δεν εχουν παθει τιποτα,παρα μονο ενα TV-MONITOR που ειχε θεμα εξ αρχης και αλλαχθηκε επι τοπου, που επιβεβαιωνει για μενα τα σωστα προιοντα που πουλαει....τωρα να ετυχε σε εσενα Νικολα δεν ξερω....

Και εμενα μου εχουν αλλαξει προβληματικο tablet πριν αρκετα χρονια, θυμαμαι οτι τους πιεσα λιγακι αλλα και αυτο μεσα στο παιχνιδι ειναι.

Εχω και εγω γενικα καλες εντυπωσεις απο το μαγαζι.

Εγω παντως εχω παρει αρκετα πραγματα απο εκει και η αντιμετωπιση σε ολες τις περιπτωσεις ηταν αψογη...εχω παρει ολοκληρο υπολογιστη μεχρι καφετεριες και λοιπα...βεβαια εχω παρει και προιοντα που εχουν να κανουν με αντιπρωσοποια και δεν εχω ασχοληθει μετεπειτα μαζι τους...απο την αλλη κανενα απο αυτα δεν εχουν παθει τιποτα,παρα μονο ενα TV-MONITOR που ειχε θεμα εξ αρχης και αλλαχθηκε επι τοπου, που επιβεβαιωνει για μενα τα σωστα προιοντα που πουλαει....τωρα να ετυχε σε εσενα Νικολα δεν ξερω....

σωστα προιοντα μπορει να πουλαει. αλλοιμονο. το bosch ειναι bosch. εισαι εντος εγγυησης? καπου εχεις να κανεις με την αντιπροσωπεια της bosch.
το θεμα ειναι τι γινεται οταν αγοραζεις καποιες μαρκες που ειναι ας το πουμε στο πατο των τιμων. αριελλι για παραδειγμα
το σκεπτικο τους φαινεται και ειναι απλο :"σιγα μη κατσει και μας τρεχει στα δικαστηρια απο την επαρχεια στην αθηνα και να πληρωνει μηνυσεις"

αυτο που δεν ξερανε ειναι οτι εγω σαν αμεα χωρις εισοδημα εχω δωρεαν νομικη προστασια. και εχω ατελεια οταν καταθετω μηνυση.
και αν πραγματικα δεν βαριομουν και δεν ταλαιπωριομουν να ανεβοκατεβαινω αθηνα, θα τους κυνηγουσα.
ειναι ομως μικρης αξιας το εργαλειο αυτο, οπότε τι να τρεξεις?

εχω ψωνισει εκατονταδες πραγματα επι πολλα χρονια τωρα, απο υπολογιστες μεχρι καλωδια.
αλλά οταν (σπανια) ηρθε το προβλημα, καναν το κινεζο τελειως παρανομα!!
σε αλλα που τους χρειαστηκα, οκ. και κατι usb stick που χαλασαν στη βδομαδα και κατι φορτιστες. οκ

ομως και μια αλλη αριελλι που μου χαλασε στους 6 μηνες ( με εγγυηση 2 ετων) αγορασμενη ομως σε κρειζυ σαντεϋς, αντι να μου δωσουν αλλη, (μιας και η δικη μου ειχε καψει πλακετα μαλλον) που εκεινο το καιρο ετρεχε σε αρκετα πανω τιμη, απλα μου πιστωσαν το ποσο. ετσι αν ηθελα να ξανααγορασω το μοντελο, θα πληρωνα τη διαφορα!

και ενταξει, αυτη την επιδιορθωσα μονος μου και φτηνα
αν ηταν τηλεοραση λιγους μηνες πριν ληξει η εγγυηση τι θα γινοταν?
ο ιδιος ο αρμοδιος μου ειπε (δεν ξερω κατα ποσο αληθευει ή μου το ελεγε για να μου τη σπασει) οτι εχουν τηλεορασεις που δεν επισκευαζουν μεσα στην εγγυηση γιατι εμεναν συνεχεια αναμενες!
δηλαδη αυθαιρετα, χωρις να σου αναφερει τιποτα στην εγγυηση που σου δινει, σου λεει οτι αν η τηλεοραση δουλευει συνεχεια και σου χαλασει, αυτοι δεν εχουν ευθυνη!

δεν στηριζομαι σε αυτο που μου ειπε, και δεν μπορω να το αποδειξω αλλωστε.
αυτο που μπορω να αποδειξω ομως ειναι οτι η καφετιερα μου ηταν εντος εγγυησης και αρνηθηκαν να την επισκευασουν επειδη αυθαιρετα θεωρησαν οτι εχει δουλεψει πολυ ( και ειχε ειναι η αληθεια αλλά αυτο δεν ακυρωνει την οποια εγγυηση)

αν ολοι επαυαν να αγοραζουν ακριβα πραγματα απο το εσοπ (πλυντηρια, τηλεορασεις, ερκοντισιον κλπ) τοτε θα βλεπαμε τι ομορφα που θα σεβονταν την εγγυηση τους.
και επιπλεον πολλα ακριβα που φερνει δεν ειναι της επισημης αντιπροσωπειας οπότε η αντιπροσωπεια δεν εχει ευθυνη, ειναι μοντελα διαφορετικων προδιαγραφων με αποτελεσμα να εχεις να κανεις μονο με το εσοπ
τα περισσοτερα μοντελα τους δεν ειναι των επισημων αντιπροσωπειων οι οποιες φυσικα δεν εχουν ευθυνη.
και εκει αρχιζει η αυθαιρεσια...

τα λιντλ γιατι δηλαδη σεβονται την εγγυηση τους και (πλην μπαταριων) κανενας δεν εχει ποτε παραπονο απο εγγυηση parkside?

τελος παντων, για μενα θελει πολυ προσοχη οταν πας να σκασεις 100-500 ευρω για ενα πραγμα, να κοιταξεις και αν το συγκεκριμενο μοντελο καλυπτεται απο την επισημη αντιπροσωπεια, και απο που το αγοραζεις γιατι το συγκεκριμενο μαγαζι λειτουργει αυθαιρετα.
τουλαχιστον στο πρακτικερ που και αυτο φερνει απο παραλληλες εισαγωγες, την εγγυηση που αναφερει την καλυπτει και δεν εχω ακουσει παραπονα

τωρα το κιτρινομαγαζο κανει τα δικα του..

αν δεν εχει αντικαταβολη ξεχνα το. αν εχει, μονο αντικαταβολη σε οσα εχουν πολυ κατω τιμες.
την πατησα περυσι με ενα που με εσκασαν μετα απο δεκαδες τηλεφωνηματα, δυο μηνες για να μου γυρισουν πισω τα λεφτα για ενα τροφοδοτικο της be!quite που το ειχαν πολυ πιο κατω απο τα υπολοιπα μαγαζια.
νομιζω λεγοταν mall, μπορει να κανω και λαθος ομως.
και σταθηκα τυχερος, καθως λιγο καιρο μετα εσκασαν κανονι και πολλοι εχασαν τα χρηματα τους.

https://www.foxstore.gr/
Εχει παραγγείλει καποιος απο αυτο το κατάστημα; Εχει τον τροχο της Ryobi φθηνοτερα και απο το amazon και με εχει βαλει σε σκεψεις..

Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχω παραγγείλει αρκετές φορές χωρίς πρόβλημα.

Παρόλα αυτά αν διαβάσεις στο σκρουτζ έχει αρκετές αρνητικές κυρίως για δυσκολία επικοινωνίας και ότι αργεί να παραδώσει. Επειδή έχω πάει από εκεί είναι ένα μικρό eshop που προσπαθεί σίγουρα όχι λαμογια αλλά σίγουρα υποστελεχωμενο με τεράστιο ευρετήριο προϊόντων που είναι δύσκολο να διαχειριστεί

Στάλθηκε από το COR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κι εγω εχω αγορασει απο εκει την εργαλειοθηκη Lboxx 238 κι εξυπηρετηθηκα πολυ καλα!

Για οποιον δεν το ξερει, ενα πολυ καλο μαγαζι για χειροτεχνιες, και οχι μονο.
https://www.pacoartcenter.gr/
Εγω πηγα και παρελαβα απο εκει, αλλα εχει καλο e-shop, με αμεση απαντηση σε ερωτημα που εστειλα με mail. Και δωρεαν μεταφορικα για πανω απο 45 .
Το μαγαζι στη Ν. Ιωνια που πηγα ειναι φισκα σε ενα σωρο ενδιαφεροντα κοκοψινια, κυριως χειροτεχνιας, αλλα και με ευρυτερο ενδιαφερον (π.χ. γομαλακα και κασια, διαφορα σπρει χρωματος, καλουπακια κ.α.).

https://www.foxstore.gr/
Εχει παραγγείλει καποιος απο αυτο το κατάστημα; Εχει τον τροχο της Ryobi φθηνοτερα και απο το amazon και με εχει βαλει σε σκεψεις..

H τιμη μου φαινεται οκ, την εχω δει και χαμηλοτερα απο 60 ευρω στο αμαζον κατα καιρους. Στην Αμερικη αυτο το παλαιοτερο μοντελο κοστιζει κατω απο 40 ευρω.
Για το μαγαζι δεν εχω αποψη αλλα η ελλειψη αντικαταβολης/paypal ειναι αρκετη για να μην το προτιμησω. Δεν θα ρισκαρα ποτε να δωσω καρτα σε μαγαζι που δεν γνωριζω καλα.

Ναι, νομιζω οτι η έλλειψη αντικαταβολης σε βάζει σε υποψιες ακομα κι αν ειναι το πιο σουπερ καταστήμα..

Παιδιά όλα αυτά τα μαγαζιά δουλεύουν ως εξής: παίρνουν καταλόγους από πολύ μεγάλους διανομείς (Ελλάδα και εξωτερικό) και ανεβάζουν τα προϊόντα στην σελίδα τους όταν αγοράζεις κάτι απλά το παραγγέλνουν για εσένα και όταν παραλάβουν στο αποστελουν.

Έτσι πετυχαίνουν πολύ καλές τιμές.
Αλλά επειδή η γκάμα προϊόντων είναι ατελείωτη από μάσκες ιατρικές σε υπολογιστές σε εργαλεία κτλ. δεν μπορούν ούτε θέλουν να στοκαρουν τπτ. Ακριβώς επειδή δεν θέλουν να στοκαρουν δεν θέλουν και αναποφασιστους πελάτες αντικαταβολής (και μην μου πει κανείς πως δεν υπάρχουν). Σε αυτό το πρόβλημα θα έδινε λύση το PayPal αλλά μην ξεχνάμε την προμήθεια.

Πιο παλιά ήταν πάγια τακτική των σκρουτζομαγαζων να ζητάνε 1 με 1,5% πάνω όταν πλήρωνες με κάρτα.

Όταν πάνε για κέρδος 10% είναι όλα πολύ περιορισμένα.

Τεσπα ανάμεσα βέβαια σε αυτούς υπάρχουν και απατεώνες.

Το foxstore όταν είχα πάει από εκεί μου θυμησε το γνωστό eshop όταν ήταν ακόμα ένα υπόγειο πυλωτής στο Χαλάνδρι.

Στοιβες παραγγελιών προϊόντων προς παράδοση και προσωπικό ιδιοκτήτες να παλεύει να τα βγάλει πέρα με τον όγκο δουλειάς.

Στάλθηκε από το COR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πριν απο το Χαλανδρι, ηταν υπογειο (ακομα μικροτερο) στο Μαρουσι το e-shop. Ειχα παει 😁
Αλλα, ναι, ισχυουν οσα λεει ο deathlok. Βεβαιως υπαρχουν και απατεωνες, αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν ειναι δυσκολα τα πραγματα για τους περισσοτερους ενδιαμεσους, με τον τοσο μεγαλο ανταγωνισμο, απο Ελλαδα, αλλα και απο τα "απευθειας", ebay, banggood κτλ.

Δεν πρεπει να υπαρχουν πιο αλητες απο αυτους που διαχειριζονται το Flickr.

Oι ανθρωποι ειναι ειτε ηλιθιοι ειτε εκβιαστες (μαλλον και τα δυο) καθως ειναι η τριτη συνεχομενη αυξηση που κανουν στους συνδρομητες τους απο το 2018 που αρχισαν να χρεωνουν για τις υπηρεσιες τους.

Aρχισαν με μια σχετικα μικρη χρεωση $35 δολλαρια το 2018 για ετησια συνδρομη, το ανεβασαν πονηρα στα $50 δολλαρια το 2019 και ζητανε φετος οι απατεωνες ....75 δολλαρια !!!!!

Η εταιρεια θα κλεισει, ειμαι σχεδον βεβαιος και εδω θα μαστε του χρονου να το δουμε, καθως τετοιες απαραδεκτες και εκβιαστικες συμπεριφορες προς τους καταναλωτες δεν γινονται ευκολα αποδεκτές. Ιδιως οταν υπαρχουν δεκαδες εναλλακτικες..

Άμα υπάρχουν κορόιδα που τους τα δίνουν γιατί να μην ανεβάσουν τις τιμές...;
Η πολιτική ανόδου της τιμής κάπου θα στηρίζεται...ειδαλως είναι αυτοκτονία αυτό που κάνουν...

Για κανένα λόγο Μιχάλη..
Απλά θα πρέπει να κάτσεις να αφιερώσεις μερικές ώρες να φτιάξεις την πλειοψηφία αυτών που έχεις ανεβάσει τώρα..

65ε και για τους παλιους; Βολευε το 1T αλλα μαλλον ηρθε η ωρα να το κοψω.

Sent from my iPhone using Tapatalk