Εγω παντως εχω παρει αρκετα πραγματα απο εκει και η αντιμετωπιση σε ολες τις περιπτωσεις ηταν αψογη...εχω παρει ολοκληρο υπολογιστη μεχρι καφετεριες και λοιπα...βεβαια εχω παρει και προιοντα που εχουν να κανουν με αντιπρωσοποια και δεν εχω ασχοληθει μετεπειτα μαζι τους...απο την αλλη κανενα απο αυτα δεν εχουν παθει τιποτα,παρα μονο ενα TV-MONITOR που ειχε θεμα εξ αρχης και αλλαχθηκε επι τοπου, που επιβεβαιωνει για μενα τα σωστα προιοντα που πουλαει....τωρα να ετυχε σε εσενα Νικολα δεν ξερω....
σωστα προιοντα μπορει να πουλαει. αλλοιμονο. το bosch ειναι bosch. εισαι εντος εγγυησης? καπου εχεις να κανεις με την αντιπροσωπεια της bosch.
το θεμα ειναι τι γινεται οταν αγοραζεις καποιες μαρκες που ειναι ας το πουμε στο πατο των τιμων. αριελλι για παραδειγμα
το σκεπτικο τους φαινεται και ειναι απλο :"σιγα μη κατσει και μας τρεχει στα δικαστηρια απο την επαρχεια στην αθηνα και να πληρωνει μηνυσεις"
αυτο που δεν ξερανε ειναι οτι εγω σαν αμεα χωρις εισοδημα εχω δωρεαν νομικη προστασια. και εχω ατελεια οταν καταθετω μηνυση.
και αν πραγματικα δεν βαριομουν και δεν ταλαιπωριομουν να ανεβοκατεβαινω αθηνα, θα τους κυνηγουσα.
ειναι ομως μικρης αξιας το εργαλειο αυτο, οπότε τι να τρεξεις?
εχω ψωνισει εκατονταδες πραγματα επι πολλα χρονια τωρα, απο υπολογιστες μεχρι καλωδια.
αλλά οταν (σπανια) ηρθε το προβλημα, καναν το κινεζο τελειως παρανομα!!
σε αλλα που τους χρειαστηκα, οκ. και κατι usb stick που χαλασαν στη βδομαδα και κατι φορτιστες. οκ
ομως και μια αλλη αριελλι που μου χαλασε στους 6 μηνες ( με εγγυηση 2 ετων) αγορασμενη ομως σε κρειζυ σαντεϋς, αντι να μου δωσουν αλλη, (μιας και η δικη μου ειχε καψει πλακετα μαλλον) που εκεινο το καιρο ετρεχε σε αρκετα πανω τιμη, απλα μου πιστωσαν το ποσο. ετσι αν ηθελα να ξανααγορασω το μοντελο, θα πληρωνα τη διαφορα!
και ενταξει, αυτη την επιδιορθωσα μονος μου και φτηνα
αν ηταν τηλεοραση λιγους μηνες πριν ληξει η εγγυηση τι θα γινοταν?
ο ιδιος ο αρμοδιος μου ειπε (δεν ξερω κατα ποσο αληθευει ή μου το ελεγε για να μου τη σπασει) οτι εχουν τηλεορασεις που δεν επισκευαζουν μεσα στην εγγυηση γιατι εμεναν συνεχεια αναμενες!
δηλαδη αυθαιρετα, χωρις να σου αναφερει τιποτα στην εγγυηση που σου δινει, σου λεει οτι αν η τηλεοραση δουλευει συνεχεια και σου χαλασει, αυτοι δεν εχουν ευθυνη!
δεν στηριζομαι σε αυτο που μου ειπε, και δεν μπορω να το αποδειξω αλλωστε.
αυτο που μπορω να αποδειξω ομως ειναι οτι η καφετιερα μου ηταν εντος εγγυησης και αρνηθηκαν να την επισκευασουν επειδη αυθαιρετα θεωρησαν οτι εχει δουλεψει πολυ ( και ειχε ειναι η αληθεια αλλά αυτο δεν ακυρωνει την οποια εγγυηση)