Σε συνεχεια της ακυρωσης απο το καλαθι skroutz του εκτυπωτη, μου ηρθε κωδικος εκπτωσης 10 ευρω που στην ουσια καλυπτει την διαφορα κοστους της αγορας απο το πλαισιο. Θετικο.
Σε συνεχεια της επιστροφής της web καμερας που δεν δουλευε, στο eshop, πηρα πιστωτικο 20 ευρω με το οποια αγορασα μια crypto στα 29 ευρω. Αυτη δουλευει πολυ καλα. Μου ηρθαν και κατι καλωδια usb που περιμενα 10 μερες.
Σε γενικες γραμμες το eshop παραμενει η καλυτερη επιλογη σε τιμες, δωρεαν αποστολη αλλα και εξυπηρετηση ελαττωματικών και επιστροφών λόγω των eshop points.
Αγορα εκτυπωτη απο Πλαισιο στις 28/11.
Αφου εχω βάλει αντικαταβολη μου ερχεται μηνυμα οτι πρεπει να προπληρωσω γιατι το αντικειμενο ειναι ογκοδες και θα σταλει με πρακτορειο.
μιλαμε για εκτυπωτη Α4 ινκτζετ 6 κιλα.
Πληρωνω με τραπεζα και 3 μερες μετα, (σημερα) μου ερχεται μηνυμα οτι το πακετο εσταλει με πρακτορειο ARCA-FROZ.
Αυτο ειναι αποθηκες ψυγεια σε χωριο 8 χιλιομετρα απο την Τριπολη και δεν αναφερεται πουθενα ως πρακτορειο μεταφορών.
Περιμενω να δω αν θα με παρουν τηλφωνο να παω να το παρω.
Αυτη ειναι η καταντια, να στελνεις πακετο 6 κιλα με πρακτορειο μεταφορών 3 μερες μετα και να εισαι το ΠΛΑΙΣΙΟ.
Στον αντιποδα.
Ο gotools.de μεσα σε 5 ωρες εχει παραδοσει στην DHL 23 κιλα και 91cm μηκος και μου εχει στειλει το tracking που δειχνει το δεμα στην DHL.
Με κόστος 20 ευρω.