Τα Καλύτερα και τα Χειρότερα Διαδικτυακά Καταστήματα. Εμπειρίες, σχόλια, ειδήσεις.

https://www.vida.gr/katsavidovida-frezati-din-965-galvanize-m5

3,5 ευρω για 100 κομματια!
Σουπερ και θα μου μεινουν και οι 98!
Χαχαχαχα

Ναι μωρε θα την βρω την ακρη καθως πρεπει να εχω ηδη στο εργαστηρι αλλα αυτο που με χαλασε ταν η ξενερα η αρχικη μολις ανοιξα το κουτι συν το γεγονος πως ολα τα προτυτερα αγορασμενα απο εκει αντικειμενα ηταν αψγα.

είδες??? κέρδος 98 βίδες... βάλε και τα ταχυδρομικά.. τυχερε...

Αλλά σοβαρά τώρα, άμα είναι να πεταχτώ εδώ δίπλα μου στον Δαμίγο, να σου πάρω όσες βίδες θες και να στις στείλω...

Πριν λιγες μερες παρειγγειλα κατι wera για ενα φιλο απο amazon και ειχα μια αναμεικτη εμπειρια. Καθυστερησαν να ερθουν σχεδον ενα μηνα και μετα απο ενημερωση μου στειλαν asap ξανα τα ιδια. Σε λιγες μερες μετα απο την επικοινωνια παρελαβα το πρωτο πακετο. Ελα ντε ομως που δεν ειχε wera μεσα, αλλα stanley που το διαπιστωσα την επομενη που το ανοιξε ο φιλος. Το κουτι ηταν το αυθεντικο, με την διαφανη κορδελα γυρω και διαφανο αυτοκολλητο ασφαλειας. Την ιδια ( επομενη) μερα ερχεται και δευτερο πακετο, unboxing με βιντεο απο τη γυναικα μιας και ελλειπα στη δουλεια, πριν ακομα προλαβω να επικοινωνησω ( δυσχρηστο συστημα, πιθανον για να μην δεχονται για οτιδηποτε βλακεια μηνυμα email) με amazon ξανα και βλεπουμε πλεον οτι το δευτερο εχει τα αυθεντικα Wera. Λεπτομερια ειναι οτι στο δευτερο πακετο δεν υπηρχε το αυτοκολλητρο ασφαλειας.
Εν τελει δεν επικοινωνησα με το amazon, θα τους μπερδευα μεχρι να δωσω να καταλαβουν τι εγινε και μιας παρελαβα το δευτερο σωστο, μου μειναν τα stanley. Το τι εγινε δεν καταλαβα, πιθανων καποιος εβαλε χερι και τα αντικατεστησε με κατι που δεν ηθελε. Το αυτοκολλητο ( διαφανο) ασφαλειας ομως που το βρηκε δεν ξερω. Μηπως σε καποια courier, παντως αντι να το κρατησει και να "χαθει¨το συμπληρωσε με αυτα που δεν ηθελε ωστε να μην σταλει αδειο? Δεν ξερω...

Πολυ κουλό μου κάνει Νεκ...
Καλά που είδε ο άλλος τι είχε μέσα!??? Το περασε απο ακτίνες Χ????

Επίσης δυστυχώς επιβεβαιωσα πως ο Δαμιγος είναι ανοιχτά μόνο για χονδρική πωληση....

Κυριακο εχω Μ5 φρεζατες, ανοξειδωτες Τοrx, αλλα ειναι 25μμ και οχι 50μμ. Αν σου κανουν προσωρινα.

Να είσαι καλά πατριωτακι προθυμος ΠΑΝΤΑ!!!!
Άρχοντας!

Θα δω το μίνιμουμ της διάστασης μεθαυριο και θα σε ενημερώσω!

Κυριάκο, σε τηλεφωνική επικοινωνία με το κατάστημα vidakatsavidi.gr με ενημερωσαν οτι μπορώ να κάνω παραγγελία και πληρωμή απο το ιντερνετ και παραλαβή απο το κατάστημα.
Παρε ενα τηλέφωνο να το επιβεβαιώσεις και να ρωτήσεις και για το εαν έχει τις βίδες που θέλεις.
Βρίσκεται και σχετικά κοντά μας.
Εναλλακτικά ισως ο Γιώργος στον κάθετο της Σπύρου Πάτση

Κυριάκο, μην κάνεις τίποτα.
Σου έχω τις βίδες που θέλεις φίλε.
Στείλε το τηλέφωνο σου με ΠΜ για να βρεθούμε και να σου τις δώσω

Απάντηση: Re: Τα Καλύτερα και τα Χειρότερα Διαδικτυακά Καταστήματα. Εμπειρίες, σχόλια

Κυριάκο, σε τηλεφωνική επικοινωνία με το κατάστημα vidakatsavidi.gr με ενημερωσαν οτι μπορώ να κάνω παραγγελία και πληρωμή απο το ιντερνετ και παραλαβή απο το κατάστημα.
Παρε ενα τηλέφωνο να το επιβεβαιώσεις και να ρωτήσεις και για το εαν έχει τις βίδες που θέλεις.
Βρίσκεται και σχετικά κοντά μας.
Εναλλακτικά ισως ο Γιώργος στον κάθετο της Σπύρου Πάτση

Απο το συγκεκριμενο καταστημα περνω τα παντα σε οτι εχει σχεση με βιδες,στριφωνια,καροβιδες και βιδες αλουμινιου...ειναι πληρες εξοπλησμενο απο τετοια..στην περιοχη δεν υπαρχει αλλο(Νοτια Προαστια)...

Κυριάκο, μην κάνεις τίποτα.
Σου έχω τις βίδες που θέλεις φίλε.
Στείλε το τηλέφωνο σου με ΠΜ για να βρεθούμε και να σου τις δώσω

Ωπ, να μη το δω πιο νωρίς που ήμουν Νέο Κόσμο...
Τώρα λογικα Πεμπτη θα ανεβω παλι.
Σου στέλνω πμ και ευχαριστώ πολυ!!!!

Σε συνεχεια της ακυρωσης απο το καλαθι skroutz του εκτυπωτη, μου ηρθε κωδικος εκπτωσης 10 ευρω που στην ουσια καλυπτει την διαφορα κοστους της αγορας απο το πλαισιο. Θετικο.

Σε συνεχεια της επιστροφής της web καμερας που δεν δουλευε, στο eshop, πηρα πιστωτικο 20 ευρω με το οποια αγορασα μια crypto στα 29 ευρω. Αυτη δουλευει πολυ καλα. Μου ηρθαν και κατι καλωδια usb που περιμενα 10 μερες.
Σε γενικες γραμμες το eshop παραμενει η καλυτερη επιλογη σε τιμες, δωρεαν αποστολη αλλα και εξυπηρετηση ελαττωματικών και επιστροφών λόγω των eshop points.

Αγορα εκτυπωτη απο Πλαισιο στις 28/11.
Αφου εχω βάλει αντικαταβολη μου ερχεται μηνυμα οτι πρεπει να προπληρωσω γιατι το αντικειμενο ειναι ογκοδες και θα σταλει με πρακτορειο.
μιλαμε για εκτυπωτη Α4 ινκτζετ 6 κιλα.
Πληρωνω με τραπεζα και 3 μερες μετα, (σημερα) μου ερχεται μηνυμα οτι το πακετο εσταλει με πρακτορειο ARCA-FROZ.
Αυτο ειναι αποθηκες ψυγεια σε χωριο 8 χιλιομετρα απο την Τριπολη και δεν αναφερεται πουθενα ως πρακτορειο μεταφορών.
Περιμενω να δω αν θα με παρουν τηλφωνο να παω να το παρω.
Αυτη ειναι η καταντια, να στελνεις πακετο 6 κιλα με πρακτορειο μεταφορών 3 μερες μετα και να εισαι το ΠΛΑΙΣΙΟ.

Στον αντιποδα.
Ο gotools.de μεσα σε 5 ωρες εχει παραδοσει στην DHL 23 κιλα και 91cm μηκος και μου εχει στειλει το tracking που δειχνει το δεμα στην DHL.
Με κόστος 20 ευρω.

Σε συνεχεια της ακυρωσης απο το καλαθι skroutz του εκτυπωτη, μου ηρθε κωδικος εκπτωσης 10 ευρω που στην ουσια καλυπτει την διαφορα κοστους της αγορας απο το πλαισιο. Θετικο.

Σε συνεχεια της επιστροφής της web καμερας που δεν δουλευε, στο eshop, πηρα πιστωτικο 20 ευρω με το οποια αγορασα μια crypto στα 29 ευρω. Αυτη δουλευει πολυ καλα. Μου ηρθαν και κατι καλωδια usb που περιμενα 10 μερες.
Σε γενικες γραμμες το eshop παραμενει η καλυτερη επιλογη σε τιμες, δωρεαν αποστολη αλλα και εξυπηρετηση ελαττωματικών και επιστροφών λόγω των eshop points.

Αγορα εκτυπωτη απο Πλαισιο στις 28/11.
Αφου εχω βάλει αντικαταβολη μου ερχεται μηνυμα οτι πρεπει να προπληρωσω γιατι το αντικειμενο ειναι ογκοδες και θα σταλει με πρακτορειο.
μιλαμε για εκτυπωτη Α4 ινκτζετ 6 κιλα.
Πληρωνω με τραπεζα και 3 μερες μετα, (σημερα) μου ερχεται μηνυμα οτι το πακετο εσταλει με πρακτορειο ARCA-FROZ.
Αυτο ειναι αποθηκες ψυγεια σε χωριο 8 χιλιομετρα απο την Τριπολη και δεν αναφερεται πουθενα ως πρακτορειο μεταφορών.
Περιμενω να δω αν θα με παρουν τηλφωνο να παω να το παρω.
Αυτη ειναι η καταντια, να στελνεις πακετο 6 κιλα με πρακτορειο μεταφορών 3 μερες μετα και να εισαι το ΠΛΑΙΣΙΟ.

Στον αντιποδα.
Ο gotools.de μεσα σε 5 ωρες εχει παραδοσει στην DHL 23 κιλα και 91cm μηκος και μου εχει στειλει το tracking που δειχνει το δεμα στην DHL.
Με κόστος 20 ευρω.

:furious3::furious3:

Θα σου έρθει σε ωραίο περιτύλιγμα όμως...!!!!!
:flipout:

Εξέλιξη παραδοσης του εκτυπωτη απο το Πλαισιο.

Παραγγελια 27/11 με εκτιμώμενη παραδοση 05/12.
χτες μηνυμα - εκτιμώμενη παραδοση 05/12.
Σημερα, εξέλιξη παραγγελλιας : εκτιμώμενη παραδοση 07/12.

Ενώ στο σαιτ λέει "πρωτευουσες νομων 2-3 εργασιμες" και εγώ αποδεχτηκα εξ' αρχη τον διπλο χρόνο. Αλλα να παει και αλλο ενα Σαβατοκυριακο και μαλιστα παλι εκτιμωμένη ημερομηνια παραπαει.
Μιλαω με εξυπηρετηση πελατων να δω γιατι 11 μερες εκτιμωμενη και αποκαλυπτεται οτι ο εκτυπωτης εχει παει σε 1 πρακτορειο που μετα θα παει αλλο πρακτορειο να τον παρει αλλα δεν ηξεραν ποτε.
Ενω στο σαιτ λεει "πρωτευουσες νομων 2-3 εργασιμες" και εγω αποδεχτηκα εξ' αρχης τον διπλο χρόνο.
Το μόνο που δεν μου ειπανε ειναι ότι τα δωρεαν μεταφορικά αφορουν λαθρομεταναστες που κατεβαινουν νοτια και τους δίνουν τα πακετα για μεταφορα.
Τις λέω αν ηξερα ότι θα κανει 11 μερες δεν θα επαιρνα απο εσας και μου λεει τι να κανουμε κυριε να την ακυρωσουμε...?

ΕΚΑΝΑ Α Κ Υ Ρ Ω Σ Η ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ και ας ψαξουν να βρουν που τον έχουν στειλει τον εκτυπωτη.

Μακραν το χειρότερο καταστημα που εχω ψωνίσει ποτε και το μοναδικο που μου ζήτησε να προπληρωσω ενώ δέχτηκε την αρχικη παραγγελια ως αντικαταβολή. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.

Εξέλιξη παραδοσης του εκτυπωτη απο το Πλαισιο.

Παραγγελια 27/11 με εκτιμώμενη παραδοση 05/12.
χτες μηνυμα - εκτιμώμενη παραδοση 05/12.
Σημερα, εξέλιξη παραγγελλιας : εκτιμώμενη παραδοση 07/12.

Ενώ στο σαιτ λέει "πρωτευουσες νομων 2-3 εργασιμες" και εγώ αποδεχτηκα εξ' αρχη τον διπλο χρόνο. Αλλα να παει και αλλο ενα Σαβατοκυριακο και μαλιστα παλι εκτιμωμένη ημερομηνια παραπαει.
Μιλαω με εξυπηρετηση πελατων να δω γιατι 11 μερες εκτιμωμενη και αποκαλυπτεται οτι ο εκτυπωτης εχει παει σε 1 πρακτορειο που μετα θα παει αλλο πρακτορειο να τον παρει αλλα δεν ηξεραν ποτε.
Ενω στο σαιτ λεει "πρωτευουσες νομων 2-3 εργασιμες" και εγω αποδεχτηκα εξ' αρχης τον διπλο χρόνο.
Το μόνο που δεν μου ειπανε ειναι ότι τα δωρεαν μεταφορικά αφορουν λαθρομεταναστες που κατεβαινουν νοτια και τους δίνουν τα πακετα για μεταφορα.
Τις λέω αν ηξερα ότι θα κανει 11 μερες δεν θα επαιρνα απο εσας και μου λεει τι να κανουμε κυριε να την ακυρωσουμε...?

ΕΚΑΝΑ Α Κ Υ Ρ Ω Σ Η ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ και ας ψαξουν να βρουν που τον έχουν στειλει τον εκτυπωτη.

Μακραν το χειρότερο καταστημα που εχω ψωνίσει ποτε και το μοναδικο που μου ζήτησε να προπληρωσω ενώ δέχτηκε την αρχικη παραγγελια ως αντικαταβολή. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.

Ου μπλέξεις...

Βλέπω πάντων εταιρείες ταχυμεταφορων να παραδίδουν με νοικιασμένα φορτηγά !!!

Και με πολλα ταξι, καθε πρωι βλεπω στη γενικη του Χαλανδριου τουλαχιστον 20 ταξι στην ουρα να φορτωσουν

Επειδη γνωριζω προσωπικα τα παιδια της Γενικης εδω, το σιγουρο ειναι οτι και διπλασιο προσωπικο να ειχαν και παλι θα υπηρχαν τεραστιες καθυστερησεις.
Μιλαμε για σχεδον 300% αυξηση κινησης στις εταιρειες κουριερ
Τωρα που γραφω το site της acs εχει πεσει...

Ου μπλέξεις...

Βλέπω πάντων εταιρείες ταχυμεταφορων να παραδίδουν με νοικιασμένα φορτηγά !!!

Το ειδα και εγω σημερα αυτο.....

Σταματησε ενα ασχετο βαν εξω απο το σπιτι μου βαμμενο με rent κατι.....και τελικα ηταν acs.

Πρεπει να εχουν παρει φορτηγα για παραδοσεις και οι καθαριστριες πλεον....