Τα Καλύτερα και τα Χειρότερα Διαδικτυακά Καταστήματα. Εμπειρίες, σχόλια, ειδήσεις.

Τωρα καταλαβα οτι λες για αλλα καταστηματα...
Επισημα δεν γνωριζω ουτε εχω δει λιστα...ανεπίσημα ξερω οτι μαλλον το eshop εχει "συγγενεις" το you.gr και το plus4y.gr...
Αυτα...

Απο πολλους ειχα ακουσει οτι συνεργαζονται you.gr και eshop.gr....μπορει να κανω λαθος...

Γιωργο αυτο αναφερω εξ αρχης...ειναι η εξυπηρετηση και η ευκολια παραλαβη η ιδια...

εγω παντως προτιμω τουτους τους καιρους που οι ουρες ειναι τεραστιες, να χρεωνομαι επιπλεον 3 ευρω για παραλαβη στο χωρο μου και να μου τα φερνουν στη πορτα μου.
κατι που γινεται την επομενη μερα συνηθως. ουτε βενζινες να παω μεχρι το ε-σοπ ουτε πολυωρη ταλαιπωρια στην ουρα

εγω παντως προτιμω τουτους τους καιρους που οι ουρες ειναι τεραστιες, να χρεωνομαι επιπλεον 3 ευρω για παραλαβη στο χωρο μου και να μου τα φερνουν στη πορτα μου.
κατι που γινεται την επομενη μερα συνηθως. ουτε βενζινες να παω μεχρι το ε-σοπ ουτε πολυωρη ταλαιπωρια στην ουρα

Αν δεν είναι στο δρόμο σου εννοείται.
Εγώ στο δρόμο για δουλειά έχω δυο μαγαζιά.

Έχει τόσο άμεση παραδοση το e-shop?
Αν ναι μπράβο τους!

Συνήθως το eshop δεν έχει ουρές. παρέλαβα πριν ένα μήνα περίπου από το κατ/μα Περιστερίου, και ήμουν προετοιμασμένος για πολύ αναμονή στην ουρά αλλά δεν υπήρχε τίποτα. μόνο ένας πελάτης μέσα ήταν και εγώ έξω στην αναμονή. ίσως όμως και να ήμουν απλά τυχερός εκείνη τη στιγμή.

Επειδή τον τελευταίο καιρό έκανα 3-4 μικροπαραγγελίες απο το eshop.gr η παράδοση ήταν εντός 24 ωρών στο κατάστημα τους, ουρά δεν είχαν παρά μόνο 1 φορά 3 άτομα αλλά η ουρά είναι εκτός καταστήματος και επειδή ο κάθε πελάτης δεν κάνει πάνω απο 1 λεπτό να εξυπηρετηθεί η αναμονή ήταν λιγότερο απο 5 λεπτά με το ρολόι.
Το ωράριο τους είναι απο 09:00 - 20:30 και ανοίγουν και Σάββατο οπότε ακόμη κι αν έχει ουρά όταν θα πας, επιλέγεις να αναβάλεις την παραλαβή για κάποιες ώρες ώστε να σε βολεύει και να μην περιμένεις καθόλου

Απίθανη εξυπηρέτηση, το συστήνω ανεπιφύλακτα για την περίοδο της καραντίνας!

Ετσι οπως λεει ο Γιωργος ειναι..ουτε ουρες ουτε καθυστερηση.....μονο ενα απογευμα περιμενα κανα 15λεπτο με 5-6 ατομα μπροστα μου....αλλα μιλαμε για το τελευταιο eshop στα νοτια προαστια,στην περιοχη του Ελληνικου που δεν εχει αλλο..

Εγω παραγγηλα εναν μουσαμα εχθες το πρωι...σημερα πηγα και τον πηρα. .αμεση εξυπηρετηση...

παιδια δεν ξερω, στη πατρα παντως που ειναι ενα καταστημα ολο κι ολο, ειτε πρωι εχω παει ειτε βραδακι, τωρα με την καραντινα, ουρες βρισκω. και δεν ειναι ενα λεπτο ανα πελατη. επιτρεπεται και μονο ενας πελατης λογω χωρου

Νικολα κανεις κανεις δεν μιλησε ανα λεπτο εξυπηρετηση...ετσι και αλλιως στα περισσοτερα eshop points εχουν 2 ατομα για εξυπηρετηση και επιτρεπονται 2 ατομα μεσα στο μαγαζι ανεξαρτητου τετραγωνικων μαγαζιου....οποτε δυσκολο να εξυπηρετουν τοσο γρηγορα....
Στην Πατρα που ειναι ενα καταστημα ειναι απολυτος λογικο να εχει κοσμο μια τοσο μεγαλη πολη....

ο γιωργος ειπε για ενα λεπτο ανα πελατη, αλλά ειναι σιγουρα παραπανω 3 ισως και 4 λεπτα στη πατρα. μη πω και περισσοτερο. ιδιαιτερα αν υπαρχει επιστροφη.
σωστα το λες, η πατρα ειναι τεραστια ομως όποτε πηγα, ενας-ενας εμπαινε μεσα. μπορει να ειναι και θεμα υπαλληλων ή λογω χωρου, δεν ξερω.
παντως για πατρα (αλλά και για καμπο, οπότε υποθετω για ολη την επαρχια), συμφερει με 3 ευρω

Έχεις δίκιο Νικόλα εγώ το ανέφερα.
Επειδη θεωρητικά οποίος μπαίνει δίνει τον κωδικό παραγγελίας, βρίσκουν το δέμα του, πληρώνει και φεύγει ο κάθε πελάτης κάνει πολύ γρήγορα.
Όσες φορές πήγα δεν κρατούσε παραπάνω από 1-2 λεπτά η διαδικασία.
Το έκανα 3-4 φορές τον τελευταίο μήνα σε κεντρικοτατο κατάστημα στη Λ. Συγγρού.
Ίσως επειδή η Πάτρα έχει μόνο 1 κατάστημα να συσσωρεύεται ο κόσμος, τι να πω.

Απάντηση: Re: Τα Καλύτερα και τα Χειρότερα Διαδικτυακά Καταστήματα. Εμπειρίες, σχόλια

Έχεις δίκιο Νικόλα εγώ το ανέφερα.
Επειδη θεωρητικά οποίος μπαίνει δίνει τον κωδικό παραγγελίας, βρίσκουν το δέμα του, πληρώνει και φεύγει ο κάθε πελάτης κάνει πολύ γρήγορα.
Όσες φορές πήγα δεν κρατούσε παραπάνω από 1-2 λεπτά η διαδικασία.
Το έκανα 3-4 φορές τον τελευταίο μήνα σε κεντρικοτατο κατάστημα στη Λ. Συγγρού.
Ίσως επειδή η Πάτρα έχει μόνο 1 κατάστημα να συσσωρεύεται ο κόσμος, τι να πω.

Eντος βρε συ ειναι ενα λεπτο για να εξυπηρετηθεις εντος...αλλα αμα εχει 2-3 ατομα ειναι πολυ περισσοτερο...σημερα το πρωι ειμασταν 2...εκανα 7-8 λεπτα συνολικα μεχρι να μπω και να ξαναβγω στο αυτοκινητο...αυτο θεωρω γρηγορα εγω...

Re: Απάντηση: Re: Τα Καλύτερα και τα Χειρότερα Διαδικτυακά Καταστήματα. Εμπειρίες, σχ

Γιώργο και στη Συγγρου έχει τυχει να έχει καμία δεκαριά άτομα έξω και απλά το αφήνω για την επόμενη.

Μπορεί να τύχη αλλά δεν είναι συχνό φαινόμενο, γι'αυτό έγραψα ότι όταν τύχει να έχει κόσμο το διευρυμένο ωράριο βολεύει για να περάσει κάποιος άλλη στιγμή.

Eντος βρε συ ειναι ενα λεπτο για να εξυπηρετηθεις εντος...αλλα αμα εχει 2-3 ατομα ειναι πολυ περισσοτερο...σημερα το πρωι ειμασταν 2...εκανα 7-8 λεπτα συνολικα μεχρι να μπω και να ξαναβγω στο αυτοκινητο...αυτο θεωρω γρηγορα εγω...
Κι εγώ μαζί σου Κωστή, αν από την στιγμή που φτάνεις στο κατάστημα και εχεις 2 άλλους πελάτες μπροστά κάνεις μόνο 8 λεπτά να παραλάβεις το θεωρώ κι εγώ γρήγορο. Οπότε συμπίπτουν οι απόψεις μας.

Να κόψετε τις πολλές αγορές κύριοι :flipout:
Αυτές δεν είναι ουρές !!! Ουρά ήταν να θέλεις να πληρώσεις ΦΠΑ στην εφορία τα παλιά χρόνια και να θέλεις 1-2 εργάσιμες μέρες στην ουρά και να βρωμάει όλη η αίθουσα από τον κόσμο που ήταν σαν τις σαρδέλες σε κονσέρβα με παράθυρα-πόρτες κλειστά και το καλοριφέρ στους 30 βαθμούς :flipout::flipout:
Ωραία χρόνια !!!

Να κόψετε τις πολλές αγορές κύριοι :flipout:
Αυτές δεν είναι ουρές !!! Ουρά ήταν να θέλεις να πληρώσεις ΦΠΑ στην εφορία τα παλιά χρόνια και να θέλεις 1-2 εργάσιμες μέρες στην ουρά και να βρωμάει όλη η αίθουσα από τον κόσμο που ήταν σαν τις σαρδέλες σε κονσέρβα με παράθυρα-πόρτες κλειστά και το καλοριφέρ στους 30 βαθμούς :flipout::flipout:
Ωραία χρόνια !!!

Χαχαχαχαχα!!!
Αυτο που το πας, να περιμενεις στην ουρα να σε γδαρουν.