εγω παντως προτιμω τουτους τους καιρους που οι ουρες ειναι τεραστιες, να χρεωνομαι επιπλεον 3 ευρω για παραλαβη στο χωρο μου και να μου τα φερνουν στη πορτα μου.
κατι που γινεται την επομενη μερα συνηθως. ουτε βενζινες να παω μεχρι το ε-σοπ ουτε πολυωρη ταλαιπωρια στην ουρα
Έχεις δίκιο Νικόλα εγώ το ανέφερα.
Επειδη θεωρητικά οποίος μπαίνει δίνει τον κωδικό παραγγελίας, βρίσκουν το δέμα του, πληρώνει και φεύγει ο κάθε πελάτης κάνει πολύ γρήγορα.
Όσες φορές πήγα δεν κρατούσε παραπάνω από 1-2 λεπτά η διαδικασία.
Το έκανα 3-4 φορές τον τελευταίο μήνα σε κεντρικοτατο κατάστημα στη Λ. Συγγρού.
Ίσως επειδή η Πάτρα έχει μόνο 1 κατάστημα να συσσωρεύεται ο κόσμος, τι να πω.
Γιώργο και στη Συγγρου έχει τυχει να έχει καμία δεκαριά άτομα έξω και απλά το αφήνω για την επόμενη.
Κι εγώ μαζί σου Κωστή, αν από την στιγμή που φτάνεις στο κατάστημα και εχεις 2 άλλους πελάτες μπροστά κάνεις μόνο 8 λεπτά να παραλάβεις το θεωρώ κι εγώ γρήγορο. Οπότε συμπίπτουν οι απόψεις μας.Eντος βρε συ ειναι ενα λεπτο για να εξυπηρετηθεις εντος...αλλα αμα εχει 2-3 ατομα ειναι πολυ περισσοτερο...σημερα το πρωι ειμασταν 2...εκανα 7-8 λεπτα συνολικα μεχρι να μπω και να ξαναβγω στο αυτοκινητο...αυτο θεωρω γρηγορα εγω...
Να κόψετε τις πολλές αγορές κύριοι
Αυτές δεν είναι ουρές !!! Ουρά ήταν να θέλεις να πληρώσεις ΦΠΑ στην εφορία τα παλιά χρόνια και να θέλεις 1-2 εργάσιμες μέρες στην ουρά και να βρωμάει όλη η αίθουσα από τον κόσμο που ήταν σαν τις σαρδέλες σε κονσέρβα με παράθυρα-πόρτες κλειστά και το καλοριφέρ στους 30 βαθμούς
Ωραία χρόνια !!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.