Τα καλύτερα progressive albums

Και για τους ξεχασιαριδες...παρτε και ενα καινουργιο (τηρουμενων των αναλογιων)

Μετα το αλλαξαν το τροπαριβεβαια ,αλλα στα πρωτα τους ηταν αλλου!!!!!

Έχεις δίκιο για τους porcupine tree και έχω την εντύπωση πως είχαν επηρεαστεί πολύ από τους Pink Floyd και από άλλα συγκροτήματα.

από ένα σημείο στο χώρο διέρχεται μόνο μιά ευθεία παράλληλη προς άλλη....

Δηλαδή δεν μπορεί και αυτό +? Και που να σου αναφέρω και την Kate Bush θα με :smash: κάνε πως δεν το διάβασες το τελευταίο σε παρακαλώ.

βρε δεν θα σε:smash:

τι καημός κι αυτός....

Την Καιτούλα....άντε βάλτην....(όχι τίποτα άλλο διαβάζει ο Νικολάκης και ποιός τον ακούει)....:bigcry:

Έχεις δίκιο για τους porcupine tree και έχω την εντύπωση πως είχαν επηρεαστεί πολύ από τους Pink Floyd και από άλλα συγκροτήματα.

Τοτενες, τους θεωρουσαν απευθειας απογονους
Το ακουσε φαινεται ο Wilson ,του κακοφανηκε, αλλαξε το τροπαρι ,το γυρισε (περιπου) σε σκληρο ροκ...εε του γυρισα και γω την πλατη-bye-

δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλα κλιπάκια από πιό αντιπροσωπευτικά κομμάτια.
Μιλάμε για 69...
υπάρχουν κάποια κομμάτια στο End of the World που σχεδόν καινοτομούν στο είδος...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα καλύτερα progressive albums

Δηλαδή ποιός από κεί δεν ήταν προγκ ; -bye-
για δες κι εδώ στο ποστ του φίλου

Επειδη το υπεροχο αρθρο του φιλου το εχω διαβασει και ξαναδιαβασει,σου λεω οτι προχωρημενοι ηταν...Και πολυ περισσοτερο ισως απο τους αλλους.Αλλα καμμια σχεση με τους αλλους.
Και δεν θα πω ποτε τους Soft Machine prog γιατι θα με εκτελεσει ο....αλλος.:flipout:
Προοδευτικοι ηταν οσο ελαχιστοι Μητσο.Σε αυτο ειμαι μαζι σου 100%Αλλα δεν τους βαζω μαζι με τους αλλους γιατι δεν νομιζω οτι εχουν σχεση.Τελικα μιλαμε για προοδευτικους γενικώς ή για το prog rock?Υπαρχουν διαφορες...Αλλιως να πουμε και για τους Velvets....

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα καλύτερα progressive albums

Επειδη το υπεροχο αρθρο του φιλου το εχω διαβασει και ξαναδιαβασει,σου λεω οτι προχωρημενοι ηταν...Και πολυ περισσοτερο ισως απο τους αλλους.Αλλα καμμια σχεση με τους αλλους.
Και δεν θα πω ποτε τους Soft Machine prog γιατι θα με εκτελεσει ο....αλλος.
Προοδευτικοι ηταν οσο ελαχιστοι Μητσο.Αλλα δεν τους βαζω μαζι με τους αλλους γιατι δεν νομιζω οτι εχουν σχεση.Τελικα μιλαμε για προοδευτικους γενικώς ή για το prog rock?Υπαρχουν διαφορες...Αλλιως να πουμε και για τους Velvets....

Θα ήθελα να παρατηρήσω κάτι. Το ζητούμενο του θέματος δεν είναι μόνο το progressive rock αλλά τα progressive albums.
Εγώ προσωπικά με αυτό το σκεπτικό κινήθηκα δηλαδή για albums προοδευτικά για την εποχή τους. Γιατί αν το θέμα έλεγε κάτι άλλο τότε τα πράγματα νομίζω θα ήταν λίγο διαφορετικά.

Last edited: