Το Goobye and Hello είναι μια περίπτωση αφ εαυτού... προτείνω να το ξανακούσουμε όλο, όσοι το έχουμε...
όσο για τον Tim Buckley, μπορεί να έχετε δίκιο... αλλά και κάτι τέτοια σαν αυτό πχ, δεν είναι και folk τώρα...
Το Goobye and Hello είναι μια περίπτωση αφ εαυτού... προτείνω να το ξανακούσουμε όλο, όσοι το έχουμε...
Για να γίνω περισσότερο κατανοητός.... Ψυχεδέλεια είναι το να γράφεις μουσική που ξεπερνάει τα όρια του σουρρεαλισμού μέσα από την απόλυτη ελευθερία... εν είδει αυτόματης γραφής... ? Ή ίσως το να μεταμορφώνεις γνωστές τυπικές φόρμες με τέτοιο τρόπο ώστε να δείχνουν να χάνουν τον έλεγχο (ως αντίληψη), ενώ στην πραγματικότητα υπακούν σε ένα ιδιαίτερα περίπλοκο μεν, ακατανόητο από το ανθρώπινο αυτί, καθορισμένο δε pattern?
Εγώ θα έλεγα ότι αμφότερα αξίζουν να ορίζονται ως ψυχεδελικά.... τι λέτε?
Σπυρο μου εριξες την χαριστικη βολη :violent-smiley-008::behead:
για μένα το επόμενο βήμα είναι ο χαρακτηρισμός του Καζαντζίδη ως ροκ .![]()
Πάρε άλλη μια...
Franz List. είναι 4 βαλσάκια... πάρε ένα
http://www.youtube.com/watch?v=Qv4aAvGStDA&feature=related
Κρίμα που εκτροχιάστηκε, θα μπορούσε να είναι ένα πολύ μεστό thread.
Να βγάλουμε καμιά 15ριά άλμπουμ εκ των ών ουκ άνευ που θα δίνουν μιά απτή εικόνα του ρεύματος και να συζητήσουμε ίσως τις προεκτάσεις του μέχρι το Σήμερα. Προέκυψε αχταρμάς: Αριστουργήματα, σημαντικά, ασήμαντα, περιθώριο, όλα μαζί ανακατεμένα, μιά ατέλειωτη παρέλαση εξωφύλων...λίθοι πλίνθοι κέραμοι ατάκτως ερριμένα.
Αδυνατώ να παρακολουθήσω παίδες.
Κρίμα που εκτροχιάστηκε, θα μπορούσε να είναι ένα πολύ μεστό thread.
Να βγάλουμε καμιά 15ριά άλμπουμ εκ των ών ουκ άνευ που θα δίνουν μιά απτή εικόνα του ρεύματος και να συζητήσουμε ίσως τις προεκτάσεις του μέχρι το Σήμερα. Προέκυψε αχταρμάς: Αριστουργήματα, σημαντικά, ασήμαντα, περιθώριο, όλα μαζί ανακατεμένα, μιά ατέλειωτη παρέλαση εξωφύλων...λίθοι πλίνθοι κέραμοι ατάκτως ερριμένα.
Αδυνατώ να παρακολουθήσω παίδες.
Ζητώ συγγνώμη για το πόστ περί Haendel που'ταν τελείως οfftopic, αλλά δεν καταλαβαίνω πως αφορίζεις έτσι όλα τα υπόλοιπα.... δεν πιστεύω πως πρέπει να υπάρχει σωστό και λάθος σ'αυτή την κατηγορία.... Κι αν υπάρχει εδώ είμαστε να τα συζητάμε.
Το να παραμένουμε στεγανά αφοσιωμένοι σε δεκάδες "ορισμούς" περί ειδών μουσικής δε με βρίσκει σύμφωνο.
καλά...να μπώ κι εγώ τότε στην επόμενη παρουσίαση Μπετόβεν και να πώ ότι το Sturm und Drang του σήμερα είναι ο Κολτρέην.
Οσον αφορά τον Haendel τώρα τι να σου πώ :nounder:
Εγώ, απλά, τον θεωρώ τεράστιο
Πιστεύω επίσης πως δεν έχει καμία θέση εδώ μέσα.
Αλλά το σχόλιό μου δεν στοχοποιεί εσένα: αφορά τον αχταρμά.
Προσωπικά συζητήσεις του τύπου που αναφέρεις με παραλληλισμούς τις λατρεύω, αλλά δεν είμαι αρμόδιος εγώ να αποφασίσω σε τι στυλ θα κινούνται οι κουβέντες.
υπάρχει κάποιο όριο φίλε Maestro.
αλλιώς θα σου πούν ότι τα ρεμπέτικα είναι τα ελληνικά blues ή ότι το συνθεσάϊζερ ατα "Μαύρα Μάτια" του Αγγελόπουλου είναι σκέτη ψυχεδέλεια.
είναι εύκολο να γίνει καφενές
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.