![]()
sandrose - sandrose (1972)
"Sandrose is a very original French group, that became a legend for its unique 1972 eponymous album. This real masterpiece is considered as one of the ten international Progressive rock classics. Let's notice some beautiful dialogues between the heavy guitar played by Jean-Pierre Alarcen (Le Systeme Crapoutchik, Renaud...) and the elegant Mellotron. Some superb melodies are lightened by Rose Podwojny's powerful and crystal clear voice (Later on, she's going to experience success under the name Rose Laurens...), by the majestic guitar soli and the splendid keyboards sonorities."
Το'χα πάρει κάποτε σε κασσέτα από την υπόγα του Κοντογούρη (γύρω στις αρχές των '90ς). Το αυτί δεν ξεκόλλησε ποτέ από αυτό το αριστούργημα για πολύ καιρό. Ορόσημο στα ακούσματά μου.
Τυχαία το θυμήθηκα πάλι, πέφτοντας πάνω του σε ένα blog με θησαυρούς.
δεκάρι για πάντα
Αγαπημενα ψυχεδελικα
D.R Hooker-The Truth
Fraction-Moonblood
Η Ανατολη και η Δυση των US private.Original πανε πολλα, επανεκδοσεις βρισκονται ευκολα.
Μagical Power Mako-Super Record.Δεν εχει βγει επανεκδοση.Το original δεν ειναι τοσο ακριβο.
Relatively Clean Rivers-s/t.Ο πειρατης της Radioactive ειναι οop.Βρισκεται ομως σχετικα ευκολα.Το orginal παει πολλα και συνηθως οχι σε καλη κατασταση.
Kennelmus-Folkstone Prism.H επισημη της Rockadelic αρκει.
Εrkin Koray-Elektronik Turkuler.
Marconi Notaro-No Sub Reino Dos Metazoarios.Οι επανεκδοσεις της Time Lag ειναι εξαιρετικες ποσο μαλλον γι αυτο το αριστουργημα.Original στον Θεο και συνηθως σε αθλιες καταστασεις.
Shin Jung Hyun and the Men-It's a Lie.Eχει δαιδαλωδη δισκογραφια.Οι επανεκδοσεις της Beatball ειναι κατι σαν best of απο την ψυχεδελικη του περιοδο.Οriginal παλευονται.
Del Jones-Positive Vibes.Tο εχω βρει μονο ως επανεκδοση.Εχω πετυχει original την "εκδοση" με τα πνευστα αλλα ηταν χωματερη.
Mandrake Memorial-Puzzle.Mονο original το οποιο βρισκεται ευκολα και σε χαμηλη τιμη.
Εκπληκτικό . Το πρωτο ποστ από τότε που είμαι εδώ μέσα , που πειρέχει καλλιτέχνες που όχι μόνο δεν έχω ακούσει τη μουσική τους , αλλά δεν έχω ακούσει καν το όνομα τους .Μονο και μονο γι αυτό![]()
Αγαπημενα ψυχεδελικα
D.R Hooker-The Truth
Fraction-Moonblood
Η Ανατολη και η Δυση των US private.Original πανε πολλα, επανεκδοσεις βρισκονται ευκολα.
Μagical Power Mako-Super Record.Δεν εχει βγει επανεκδοση.Το original δεν ειναι τοσο ακριβο.
Relatively Clean Rivers-s/t.Ο πειρατης της Radioactive ειναι οop.Βρισκεται ομως σχετικα ευκολα.Το orginal παει πολλα και συνηθως οχι σε καλη κατασταση.
Kennelmus-Folkstone Prism.H επισημη της Rockadelic αρκει.
Εrkin Koray-Elektronik Turkuler.
Marconi Notaro-No Sub Reino Dos Metazoarios.Οι επανεκδοσεις της Time Lag ειναι εξαιρετικες ποσο μαλλον γι αυτο το αριστουργημα.Original στον Θεο και συνηθως σε αθλιες καταστασεις.
Shin Jung Hyun and the Men-It's a Lie.Eχει δαιδαλωδη δισκογραφια.Οι επανεκδοσεις της Beatball ειναι κατι σαν best of απο την ψυχεδελικη του περιοδο.Οriginal παλευονται.
Del Jones-Positive Vibes.Tο εχω βρει μονο ως επανεκδοση.Εχω πετυχει original την "εκδοση" με τα πνευστα αλλα ηταν χωματερη.
Mandrake Memorial-Puzzle.Mονο original το οποιο βρισκεται ευκολα και σε χαμηλη τιμη.
![]()
Για αυτό τι γνώμη έχετε? Το ξεκίνησα χτες αλλά δεν το ολοκλήρωσα. Μέχρι το σημείο που έχω ακούσει έχω ενθουσιαστεί
δεν φαίνεται τίποτα george,
βάλτο ξανά
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.