Τα κατοικιδια μας, ζητανε δημοσιοτητα !!

Ο Γατος μου, ο Πατουσης (επισημο ονομα RAMSES II:flipout: ) μου ζητησε να του δωσω το δικο του μεριδιο δημοσιοτητας στο φορουμ.

Βαλτε και σεις τα δικα σας.!!!

Πατουσης : Το σεπτεβρη του 2007 γινεται 11 ετων, δηλαδη 77 στην ανθρωπινη αντιστοιχια.. Τον ειχα βρει 20 ημερων, οταν περασα απο πανω του με το αυτοκινητο, ηταν ετοιμαθανατος απο την ασιτια.. Οταν ηταν 2 ετων, μου διερρηξαν το σπιτι και τον κλωτσησανε πετωντας τον εξω απο το παραθυρο (υπερυψωμενο ισογειο). Του προκαλεσαν ρηξη σηκωτιου κιαι διαφραγματος. 4 ωρες χειρουργειο. Εχουμε μεταξυ μας μια σχεση υπερβολικα στενη, εχει μεγαλωσει και προσεξει καμια 20αρια γατακια που εχω σωσει ολα αυτα τα χρονια χωρις ιχνος ζηλιας... Κοιμομαστε μαζι, πινει νερο μονο απο τη βρυση της μπανιερας και ειναι υπερβολικα χαδιαρης. Υπαρχει συννενοηση με τα ματια.. Ολα τα υπολοιπα, ειναι μεσα στην ψυχη μου και δεν μπορουν να περιγραφουν.....

Attachments

• IMG_1194.jpg
    IMG_1194.jpg
    71.2 KB · Views: 69
  • IMG_1196.jpg
    IMG_1196.jpg
    54.7 KB · Views: 76
Η δική μου η σκυλίτσα πάλι έχει πάρει το μερίδιο δημοσιότητας της και σε άλλο φόρουμ αλλά θα την βάλω κι εδώ.
Το ονομά της είναι Νεφέλη και είναι 4 ετών. Μου την έκανε δώρο η γιαγιά μου και όταν την κράτησα πρώτη φορά στα χέρια μου ήταν λιγότερο απο 40 ημερών. Υπάρχει απίστευτο δέσιμο μεταξύ μας , όταν είμαι σπίτι είναι η σκιά μου. Τρελλένεται για παιχνίδι και για χάδια και είναι πολύ κοινωνική με όλους και ιδιαίτερα με τα παιδάκια !!!

Ο 'Αλεξ!!!

Εχουμε περασει πολλα μαζι. ΕΙναι 12 χρονων και ειναι πολυ καλος και αγαπησιαρης. Με ολο τον κοσμο τρελενεται και ολος ο κοσμος των αγαπαει με την 1 επαφη. Περασαμε πολλες λαχταρες μαζι και η μεγαλυτερη πριν 3 χρονια που τον τσιμπησε 1 τσιμπουρι και του μολυνε το αιμα. Με 30% πυθανοτητες επιβιωσης τα καταφερε ομως. Βραχος δεν λυγισε καθολου. Ετρωγε κατι ενεσεις που κανονικα θα επρεπε να λυγiζει απο τον πονο αλλα αυτος εκει. Δεν εριχνε το κεφαλι δεν λυγιζε τα γονατα. Σημερα ειναι απλα αραχτος και βασιλιας (οπως παντα δηλαδη) στο θρονο του. Και 2 φορες μπαμπας!!! :grinning-smiley-043

Ο δικός μας Κλουζώ!!!
Ενα Basethount 14 περίπου μηνών....μιά φάτσα που μαζί του έχουμε περάσει αρκετά μέχρι τώρα, αφού τον έχουμε απο 2 μηνών κοντά μας......
Γιά χάρη του μέχρι και σπίτι θα αλλάξουμε!!!!!(αφορμή είναι αυτο, όχι η αιτία...)
Μέχρι στιγμής είναι υγιαίστατος και πολύ μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζει η πάρα πολύ καλή τροφή που έχει και η συνεχή παροχή των βιταμινών που χρειάζεται.
Ενας Κλουζώ με τα όλα του!!!!

Attachments

• 3-KΓŽΒ»ΓŽΒΏΓβ€¦ΓŽΒΆΓΕ½-3-3-2006.jpg
    3-KΓŽΒ»ΓŽΒΏΓβ€¦ΓŽΒΆΓΕ½-3-3-2006.jpg
    97.4 KB · Views: 73
  • 5-ΓŽΕ‘ΓŽΒ»ΓŽΒΏΓβ€¦ΓŽΒΆΓΕ½-16-3-2006.jpg
    5-ΓŽΕ‘ΓŽΒ»ΓŽΒΏΓβ€¦ΓŽΒΆΓΕ½-16-3-2006.jpg
    91.8 KB · Views: 82
  • KΓŽΒ»ΓŽΒΏΓβ€¦ΓŽΒΆΓΕ½-22-3-2006.jpg
    KΓŽΒ»ΓŽΒΏΓβ€¦ΓŽΒΆΓΕ½-22-3-2006.jpg
    89.1 KB · Views: 57
  • post-643-1147884162.jpg
    post-643-1147884162.jpg
    135.6 KB · Views: 56
  • 1-ΓŽΕ‘ΓŽΒ»ΓŽΒΏΓβ€¦ΓŽΒΆΓΕ½-Πικέρμι (28-6-2006).jpg
    1-ΓŽΕ‘ΓŽΒ»ΓŽΒΏΓβ€¦ΓŽΒΆΓΕ½-Πικέρμι (28-6-2006).jpg
    130.3 KB · Views: 122
Μπραβο παιδες !!!!!!!!

σας θαυμαζω που αγαπατε τα Ζωακια ......

εγω προς το παρων εχω ενα Ενυδρειο ..... δεν μπορω να σας το δειξω διοτι τα ψαρια κρυβονται .................

στην Ελλαδα στο ιδιο ενυδρειο τα ψαρια οταν εβαζα τα χερια μεσα μου ερχονταν στα Δαχτυλα !! εδω ετουτα τα Γερμανικα πολυυυυυυυ ξενοφοβικα ρε παιδι μου ......

Επισης, θα ηθελα να αναφερω οτι το γατι που εικονιζεται στο avatar μου, ΗΤΑΝ ο ΠΟΥΑΡΩ. Ενα ψιλολιγνο γατι, που ηταν ασπρο, με γκρι πουα. Ετσι βγηκε και το ΠΟΥΑ-ΡΩ. Τον αγαπουσα πολυ, ηταν πολυ παιχνιδιαρης και ... της προσκολησεως. Εφυγε μια μερα και δεν ξαναγυρισε... Ειναι μια απο τις πληγες στη ψυχη μου, οσο υπερβολικο και αν σας φαινεται αυτο...Δεν ξερω αν τον εψαξα αρκετα, και νοιωθω καποιες ενοχες γι αυτο

Επισης, θα ηθελα να αναφερω οτι το γατι που εικονιζεται στο avatar μου, ΗΤΑΝ ο ΠΟΥΑΡΩ. Ενα ψιλολιγνο γατι, που ηταν ασπρο, με γκρι πουα. Ετσι βγηκε και το ΠΟΥΑ-ΡΩ. Τον αγαπουσα πολυ, ηταν πολυ παιχνιδιαρης και ... της προσκολησεως. Εφυγε μια μερα και δεν ξαναγυρισε... Ειναι μια απο τις πληγες στη ψυχη μου, οσο υπερβολικο και αν σας φαινεται αυτο...Δεν ξερω αν τον εψαξα αρκετα, και νοιωθω καποιες ενοχες γι αυτο

οι Γατοι παντα φευγουν .....

ετσι εφυγε και ο Περικλης μας ......:BDGBGDB55:

Έτσι έφυγε ο Ζαφείρης μου και αρκετά χρόνια αργότερα και ο Reggie....

Μόλις βρώ χρόνο θα ανεβάσω φωτό από τον κύριο "μπεζ" αριστερά..

Μπραβο παιδες !!!!!!!!

σας θαυμαζω που αγαπατε τα Ζωακια ......

εγω προς το παρων εχω ενα Ενυδρειο ..... δεν μπορω να σας το δειξω διοτι τα ψαρια κρυβονται .................

στην Ελλαδα στο ιδιο ενυδρειο τα ψαρια οταν εβαζα τα χερια μεσα μου ερχονταν στα Δαχτυλα !! εδω ετουτα τα Γερμανικα πολυυυυυυυ ξενοφοβικα ρε παιδι μου ......

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Παντελώς ζηλιάρα (ερχεται και ξαπλωνει στο κρεβάτι ,στην μερια της γυναίκας μου και δεν φευγει με τιποτααα!!)

Attachments

• DSC00014.JPG
    DSC00014.JPG
    64.7 KB · Views: 44
  • DSC00020.JPG
    DSC00020.JPG
    74.5 KB · Views: 48
'' Είμαι 7 1/2 ετών, με λένε Ρίνο και είμαι τρελλοκομείο.

Δεν ξενερώνω με τίποτα και είμαι σε θέση να σε βγάλω νοκ-άουτ ανά πάσα στιγμή.

Μην προσπαθήσεις να με κουράσεις. Έχω πάρει το βραβείο Duracell σκύλων και δεν θα σταματήσω ΠΟΤΕ!!!!''

Attachments

• Rino 1.jpg
    Rino 1.jpg
    82.4 KB · Views: 36
  • Rino 2.jpg
    Rino 2.jpg
    118 KB · Views: 32