Αυτή είναι η Γλύκα (μάλλον κατ'ευφημισμό τ'όνομά της) ετών 14!!
Γράψε με για τα μαθήματα σκι παρακαλώ!
Πού να βρεις χιόνι φέτος...![]()
![]()
Παιδια, την προσοχη σας παρακαλω!
Προχτες την Κυριακη, βρηκα σε μια οικοδομη εδω στο Θυμαρι (λιγο μετα την Αναβυσσο) ενα θηλυκο ποϊντερ.
Δεν ξερω ποσο διαστημα κανει ενα σκυλι να πεθανει απο την πεινα αλλα σιγουρα ηταν ... ετοιμο.
Ηταν ενας σκελετος με το δερμα του, ζυγιζε δε ζυγιζε 6-7 κιλα.
Τελος παντων, μολις ξεπερασα το σοκ, το μαζεψα. Περιττο να πω 2 μερες τωρα εχει φαει τον αμπακα, εχει πιει καμια 20 κιλα νερο, αλλα ακομα μετα βιας μπορει να σηκωθει στα ποδια του. Τουλαχιστον σταματησε να τρεμει....
Δεν ανεβαζω φωτος, θα αρρωστησετε.....
Σας παρακαλω πολυ λοιπον, επειδη εκτιμω οτι κανεις απο εσας δεν το θελει, και επειδη δεν μπορω να εχω και τριτο σκυλο, ρωτηστε φιλους σας που ειναι, ή ξερουν κυνηγους, (η σκυλιτσα φαινεται οτι ειναι κυνηγιαρα & απο σπιτι) μηπως καποιος το εχασε στην "γειτονια" μου, μιας και εδω κυκλοφορουνε κυνηγοι.
Καντε κατι, μια ερωτηση μονο.
Ευχαριστω.
Εντάξει Αντώνη, 70 και κάτι κιλά είμαι, οπότε δεν τρέχει κάστανο!
Το πολύ πολύ, μου κρεμάς βαρίδια...![]()
Και εγω πριν κανα χρονο το επαθα αυτο. Περιπου δηλαδη. Βρηκα 1 τσομπανοσκυλο πανω στο βουνο το οποιο ειχε παει για κυνηγι και χαθηκε. Ητανε μεσα στο δρομο και ητανε μουσκεμα απο την υγρασια. Ευτηχως ειχε τηλ. Αρχισα να περνω αλλα τιποτα. Μετα απο μιση ωρα αγανακτισα να περιμενω τον πειρα στο αυτοκινητο μεσα και εφυγα. Συνεχιζα τα τηλ. αλλα τιποτα. Εφτασα στο σπιτι εβαλα τον σκυλο να φαει κατσαμε παιξαμε. Καποια στιγμη περνω τηλ. και το σηκωνει. φιλε του λεω το και το. Και καλα μου λεει γιατι το πηρες? Ητανε λεω στα μαυρα του τα χαλια και το μαζεψα. Τι να εκανα να το αφηνα εκει να γινει το βραδυ αγαλμα? Καλα μου λεει (αυτος εμενε σε χωριο καμια 50 χιλ. μακρια) φερτο:blink: Μετα ακουσε κατι καντηλια και ηρθε και το πηρε.
Παθαίνω πλάκα που κοιτάζω τα χνουδωτά (λιγότερο ή περισσότερο) σας φιλαράκια!
Ανυπομονώ κι εγώ για τη δική μου...
Θα δείτε σε λίγες μέρες.
Για την ώρα πάρτε το σκύλο της θείας μου που είναι σαν μέλος την οικογένειας και τον λένε Python (προφέρεται Πιτόν). Είναι γαλλικό μπουλντόγκ.
Το βράδυ, του βάζουν ένα μαξιλάρι πίσω του στον καναπέ και κάθεται (ανάσκελα) να δει τηλεόραση.
Επίσης, λειτουργεί σαν πρόγραμμα πρόπλυσης του πλυντηρίου πιάτων. Ένα πέρασμα του αρκεί για να αφαιρέσει όλα τα λίπη.
Είναι φοβερη μουτσούνα! (για βάτραχος)
Photos: front side και back side.
Ο αξιαγάπητος Λουκάς μας.
Δυστυχώς παραήταν όμορφος
και μας τον έκλεψαν.
Παιδια, την προσοχη σας παρακαλω!
Προχτες την Κυριακη, βρηκα σε μια οικοδομη εδω στο Θυμαρι (λιγο μετα την Αναβυσσο) ενα θηλυκο ποϊντερ.
Δεν ξερω ποσο διαστημα κανει ενα σκυλι να πεθανει απο την πεινα αλλα σιγουρα ηταν ... ετοιμο.
Ηταν ενας σκελετος με το δερμα του, ζυγιζε δε ζυγιζε 6-7 κιλα.
Τελος παντων, μολις ξεπερασα το σοκ, το μαζεψα. Περιττο να πω 2 μερες τωρα εχει φαει τον αμπακα, εχει πιει καμια 20 κιλα νερο, αλλα ακομα μετα βιας μπορει να σηκωθει στα ποδια του. Τουλαχιστον σταματησε να τρεμει....
Δεν ανεβαζω φωτος, θα αρρωστησετε.....
Σας παρακαλω πολυ λοιπον, επειδη εκτιμω οτι κανεις απο εσας δεν το θελει, και επειδη δεν μπορω να εχω και τριτο σκυλο, ρωτηστε φιλους σας που ειναι, ή ξερουν κυνηγους, (η σκυλιτσα φαινεται οτι ειναι κυνηγιαρα & απο σπιτι) μηπως καποιος το εχασε στην "γειτονια" μου, μιας και εδω κυκλοφορουνε κυνηγοι.
Καντε κατι, μια ερωτηση μονο.
Ευχαριστω.
Χριστέ μου τί όμορφο πλάσμα..!![]()
Πάντως εγώ δεν θα τον έκλεβα.Πρώτον σε διαμέρισμα είναι λίγο φυλακή να κλείσεις ένα ζωάκι και δεύτερον άμα ότι μας αρέσει το παίρνουμε με το έτσι θέλω,θα είχαμε όλοι σήμερα το τέλειο AV σύστημα..![]()
Το θέμα είναι μήπως το άφησε ξανά στο δρόμο. Πάντως μερικοί είναι πολύ καθίκια.
Εμένα ο παππούς μου έχασε το κυνηγόσκυλο μια φορά και τρέχαμε στα βουνά να το βρούμε, μας είχε φάει η στεναχώρια. Ευτυχώς την βρήκαμε.
Στειλε μου φωτογραφιες με την σκυλα να τις δωσω σε καποιους που μπορει να ενδιαφερονται. Δεν χανουμε τιποτα.
[email protected]
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.