Τα κατοικιδια μας, ζητανε δημοσιοτητα !!

Αυτή είναι η Γλύκα (μάλλον κατ'ευφημισμό τ'όνομά της) ετών 14!!

Attachments

• ΓŽβ€œΓŽΒ»ΓΒΓŽΒΊΓŽΒ± 1.jpg
    ΓŽβ€œΓŽΒ»ΓΒΓŽΒΊΓŽΒ± 1.jpg
    53.2 KB · Views: 36
Παθαίνω πλάκα που κοιτάζω τα χνουδωτά (λιγότερο ή περισσότερο) σας φιλαράκια!
Ανυπομονώ κι εγώ για τη δική μου...
Θα δείτε σε λίγες μέρες.

Για την ώρα πάρτε το σκύλο της θείας μου που είναι σαν μέλος την οικογένειας και τον λένε Python (προφέρεται Πιτόν). Είναι γαλλικό μπουλντόγκ.
Το βράδυ, του βάζουν ένα μαξιλάρι πίσω του στον καναπέ και κάθεται (ανάσκελα) να δει τηλεόραση.
Επίσης, λειτουργεί σαν πρόγραμμα πρόπλυσης του πλυντηρίου πιάτων. Ένα πέρασμα του αρκεί για να αφαιρέσει όλα τα λίπη.
Είναι φοβερη μουτσούνα! (για βάτραχος)

Photos: front side και back side.

Attachments

• 100_2069A.JPG
    100_2069A.JPG
    84.9 KB · Views: 56
  • 100_2070A.JPG
    100_2070A.JPG
    51.9 KB · Views: 48
  • 100_2072A.JPG
    100_2072A.JPG
    57.6 KB · Views: 42
A !!! ξέχασα να σας πω ότι ο Hugo λειτουργεί και σαν ηλεκτρική σκούπα !!!
Δεν αφήνει ψίχουλο στο πάτωμα !!!
Το κακό είναι ότι ακόμα δεν έχει μάθει να μαζεύει και τις τρίχες του !!!!!:flipout: :flipout:

Για όποιον ενδιαφέρεται παραδίδει και μαθήματα σκι επί χώματος στην βόλτα του !!!:flipout: :flipout:

Γράψε με για τα μαθήματα σκι παρακαλώ!

Πού να βρεις χιόνι φέτος... :flipout: :flipout:

Αν είσαι κάτω από 65 κιλά θα έχεις πρόβλημα !!!
Αντί για μαθήματα σκι θα σου κάνει μαθήματα πετάγματος αετού !!!!!:flipout: :flipout:

Παιδια, την προσοχη σας παρακαλω!

Προχτες την Κυριακη, βρηκα σε μια οικοδομη εδω στο Θυμαρι (λιγο μετα την Αναβυσσο) ενα θηλυκο ποϊντερ.

Δεν ξερω ποσο διαστημα κανει ενα σκυλι να πεθανει απο την πεινα αλλα σιγουρα ηταν ... ετοιμο.

Ηταν ενας σκελετος με το δερμα του, ζυγιζε δε ζυγιζε 6-7 κιλα.

Τελος παντων, μολις ξεπερασα το σοκ, το μαζεψα. Περιττο να πω 2 μερες τωρα εχει φαει τον αμπακα, εχει πιει καμια 20 κιλα νερο, αλλα ακομα μετα βιας μπορει να σηκωθει στα ποδια του. Τουλαχιστον σταματησε να τρεμει....

Δεν ανεβαζω φωτος, θα αρρωστησετε.....

Σας παρακαλω πολυ λοιπον, επειδη εκτιμω οτι κανεις απο εσας δεν το θελει, και επειδη δεν μπορω να εχω και τριτο σκυλο, ρωτηστε φιλους σας που ειναι, ή ξερουν κυνηγους, (η σκυλιτσα φαινεται οτι ειναι κυνηγιαρα & απο σπιτι) μηπως καποιος το εχασε στην "γειτονια" μου, μιας και εδω κυκλοφορουνε κυνηγοι.

Καντε κατι, μια ερωτηση μονο.

Ευχαριστω.

Προχτες την Κυριακη, βρηκα σε μια οικοδομη εδω στο Θυμαρι (λιγο μετα την Αναβυσσο) ενα θηλυκο ποϊντερ.

Δεν ξερω ποσο διαστημα κανει ενα σκυλι να πεθανει απο την πεινα αλλα σιγουρα ηταν ... ετοιμο.

Τελος παντων, μολις ξεπερασα το σοκ, το μαζεψα. Περιττο να πω 2 μερες τωρα εχει φαει τον αμπακα, εχει πιει καμια 20 κιλα νερο, αλλα ακομα μετα βιας μπορει να σηκωθει στα ποδια του. Τουλαχιστον σταματησε να τρεμει....

Σας παρακαλω πολυ λοιπον, επειδη εκτιμω οτι κανεις απο εσας δεν το θελει, και επειδη δεν μπορω να εχω και τριτο σκυλο, ρωτηστε φιλους σας που ειναι, ή ξερουν κυνηγους, (η σκυλιτσα φαινεται οτι ειναι κυνηγιαρα & απο σπιτι) μηπως καποιος το εχασε στην "γειτονια" μου, μιας και εδω κυκλοφορουνε κυνηγοι.

Ευχαριστω.

Δυστυχώς κάποιοι καλοί κύριοι με όπλα την παράτησαν εκεί...
Να την πας σε ένα κτηνίατρο, υπάρχει περίπτωση να είναι τσιπαρισμένη και να βρει σε ποιον ανήκει.

Από τον κτηνίατρο και αν είναι καλά το σκυλί (δεν έχει αρρώστιες μη αναστρέψιμες) μπορεί να βρεις κάποιον να το δώσεις.

Και εγω πριν κανα χρονο το επαθα αυτο. Περιπου δηλαδη. Βρηκα 1 τσομπανοσκυλο πανω στο βουνο το οποιο ειχε παει για κυνηγι και χαθηκε. Ητανε μεσα στο δρομο και ητανε μουσκεμα απο την υγρασια. Ευτηχως ειχε τηλ. Αρχισα να περνω αλλα τιποτα. Μετα απο μιση ωρα αγανακτισα να περιμενω τον πειρα στο αυτοκινητο μεσα και εφυγα. Συνεχιζα τα τηλ. αλλα τιποτα. Εφτασα στο σπιτι εβαλα τον σκυλο να φαει κατσαμε παιξαμε. Καποια στιγμη περνω τηλ. και το σηκωνει. φιλε του λεω το και το. Και καλα μου λεει γιατι το πηρες? Ητανε λεω στα μαυρα του τα χαλια και το μαζεψα. Τι να εκανα να το αφηνα εκει να γινει το βραδυ αγαλμα? Καλα μου λεει (αυτος εμενε σε χωριο καμια 50 χιλ. μακρια) φερτο:blink: Μετα ακουσε κατι καντηλια και ηρθε και το πηρε.

Last edited:
Το θέμα είναι μήπως το άφησε ξανά στο δρόμο. Πάντως μερικοί είναι πολύ καθίκια.

Εμένα ο παππούς μου έχασε το κυνηγόσκυλο μια φορά και τρέχαμε στα βουνά να το βρούμε, μας είχε φάει η στεναχώρια. Ευτυχώς την βρήκαμε.

Απάντηση: Re: Τα κατοικιδια μας, ζητανε δημοσιοτητα !!

Και εγω πριν κανα χρονο το επαθα αυτο. Περιπου δηλαδη. Βρηκα 1 τσομπανοσκυλο πανω στο βουνο το οποιο ειχε παει για κυνηγι και χαθηκε. Ητανε μεσα στο δρομο και ητανε μουσκεμα απο την υγρασια. Ευτηχως ειχε τηλ. Αρχισα να περνω αλλα τιποτα. Μετα απο μιση ωρα αγανακτισα να περιμενω τον πειρα στο αυτοκινητο μεσα και εφυγα. Συνεχιζα τα τηλ. αλλα τιποτα. Εφτασα στο σπιτι εβαλα τον σκυλο να φαει κατσαμε παιξαμε. Καποια στιγμη περνω τηλ. και το σηκωνει. φιλε του λεω το και το. Και καλα μου λεει γιατι το πηρες? Ητανε λεω στα μαυρα του τα χαλια και το μαζεψα. Τι να εκανα να το αφηνα εκει να γινει το βραδυ αγαλμα? Καλα μου λεει (αυτος εμενε σε χωριο καμια 50 χιλ. μακρια) φερτο:blink: Μετα ακουσε κατι καντηλια και ηρθε και το πηρε.

εγω δεν θα του το εδινα πισω .... τετοιοι τυποι ειναι ηλιθιοι και βασανιστες !

δενουν κατι χαζοκουτια πισω απο τα αυτοκηνιτα τους και φλομονουν στο καυσαεριο το αμοιρο σκυλακι και μετα το στελνουν για κυνηγι για βαριουνται να σειρουν τον κ@λο τους .......
ασε που πολλοι τα παρατανε στα βουνα αμα δεν τους φερνουν κυνηγι ........:slapface: :slapface: :slapface:

Παθαίνω πλάκα που κοιτάζω τα χνουδωτά (λιγότερο ή περισσότερο) σας φιλαράκια!
Ανυπομονώ κι εγώ για τη δική μου...
Θα δείτε σε λίγες μέρες.

Για την ώρα πάρτε το σκύλο της θείας μου που είναι σαν μέλος την οικογένειας και τον λένε Python (προφέρεται Πιτόν). Είναι γαλλικό μπουλντόγκ.
Το βράδυ, του βάζουν ένα μαξιλάρι πίσω του στον καναπέ και κάθεται (ανάσκελα) να δει τηλεόραση.
Επίσης, λειτουργεί σαν πρόγραμμα πρόπλυσης του πλυντηρίου πιάτων. Ένα πέρασμα του αρκεί για να αφαιρέσει όλα τα λίπη.
Είναι φοβερη μουτσούνα! (για βάτραχος)

Photos: front side και back side.

ομολογω οτι για βατραχος ειναι πανεμορφος .........:BDGBGDB55: :BDGBGDB55: :BDGBGDB55: :flipout: :flipout:

Ο αξιαγάπητος Λουκάς μας.
Δυστυχώς παραήταν όμορφος
και μας τον έκλεψαν.

Attachments

• ΓŽβ€ΊΓŽΕΈΓŽΒ₯ΓŽΕ‘ΓŽβ€˜ΓŽΒ£.JPG
    ΓŽβ€ΊΓŽΕΈΓŽΒ₯ΓŽΕ‘ΓŽβ€˜ΓŽΒ£.JPG
    154.9 KB · Views: 80

Ο αξιαγάπητος Λουκάς μας.
Δυστυχώς παραήταν όμορφος
και μας τον έκλεψαν.

Χριστέ μου τί όμορφο πλάσμα..!:grinning-smiley-043

Πάντως εγώ δεν θα τον έκλεβα.Πρώτον σε διαμέρισμα είναι λίγο φυλακή να κλείσεις ένα ζωάκι και δεύτερον άμα ότι μας αρέσει το παίρνουμε με το έτσι θέλω,θα είχαμε όλοι σήμερα το τέλειο AV σύστημα..-bye-

Ευχαριστω.

Στειλε μου φωτογραφιες με την σκυλα να τις δωσω σε καποιους που μπορει να ενδιαφερονται. Δεν χανουμε τιποτα.
[email protected]

Re: Απάντηση: Re: Τα κατοικιδια μας, ζητανε δημοσιοτητα !!

Χριστέ μου τί όμορφο πλάσμα..!:grinning-smiley-043

Πάντως εγώ δεν θα τον έκλεβα.Πρώτον σε διαμέρισμα είναι λίγο φυλακή να κλείσεις ένα ζωάκι και δεύτερον άμα ότι μας αρέσει το παίρνουμε με το έτσι θέλω,θα είχαμε όλοι σήμερα το τέλειο AV σύστημα..-bye-

Δημήτρη το τί στεναχώρια είχα τραβήξει δεν λέγεται.

Μένω σε μονοκατοικία μέσα στο δάσος και
το μεγαλύτερο σκάλωμα μου στο να πάρω κατοικίδιο
(σκύλο ή γάτα) είναι η ιδέα της απώλειας / θανάτου.

Δένομαι πολύ και μετά δεν την παλεύω με τίποτα.

Το θέμα είναι μήπως το άφησε ξανά στο δρόμο. Πάντως μερικοί είναι πολύ καθίκια.

Εμένα ο παππούς μου έχασε το κυνηγόσκυλο μια φορά και τρέχαμε στα βουνά να το βρούμε, μας είχε φάει η στεναχώρια. Ευτυχώς την βρήκαμε.

Εμείς τη Λούσυ μας δεν τη βρήκαμε ποτέ.... :bigcry:

Re: Απάντηση: Re: Τα κατοικιδια μας, ζητανε δημοσιοτητα !!

Στειλε μου φωτογραφιες με την σκυλα να τις δωσω σε καποιους που μπορει να ενδιαφερονται. Δεν χανουμε τιποτα.
[email protected]

Να σου στειλω ετσι οπως ειναι τωρα?
Μαλλον αναγουλα θα προκαλεσουν.

Τελος παντων το βραδυ που θα γυρισω σπιτι, θα σου στειλω.