kokar
Supreme Member
παναθηναϊκός ? :violent-smiley-030: Όχι βεβαία, αλλά πως έβγαλες αυτό το συμπέρασμα βρε βλέποντας τον κούνελο ?
Ο δικός μας Κλουζώ!!!
Ενα Basethount 14 περίπου μηνών....μιά φάτσα που μαζί του έχουμε περάσει αρκετά μέχρι τώρα, αφού τον έχουμε απο 2 μηνών κοντά μας......
Γιά χάρη του μέχρι και σπίτι θα αλλάξουμε!!!!!(αφορμή είναι αυτο, όχι η αιτία...)
Μέχρι στιγμής είναι υγιαίστατος και πολύ μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζει η πάρα πολύ καλή τροφή που έχει και η συνεχή παροχή των βιταμινών που χρειάζεται.
Ενας Κλουζώ με τα όλα του!!!!
Εύχομαι την στιγμή που γράφω ο Κλουζώ να έχει ήδη βρεθεί!!
και κυριως πηγαινετε σε ολους τους κτηνιατρους της περιοχης και περιχωρων.....
τσιπακι ειχε?
Και όμως....Ο Κλουζώ μας, χάθηκε εδω και δύο ημέρες.....έχουμε κάνει τα πάντα και έχουμε ψάξει όπου μπορούμε....τελικά πιστεύω ότι τον σουφρώσανε, αφού δεν είχε δείξει τάσεις φυγής και ούτε είναι σκυλί ικανό να κάνει μεγάλες απσοτάσεις μόνο του χωρίς μεγάλες στάσεις.
Και εγω και η Αννα έχουμε τα μαύρα μας...δεν ξέρω τι να πω ρε παιδιά, νοιώθουμε σαν να χάσαμε το παιδί μας....
μηπως ο γειτονας εβαλε το χερακι του?
σε χωρια παντως τα σκυλια τα βουτανε για δουλεια....τσοπανοσκυλα κτλ....δε τα θελουν για το σαλονι ουτε για το φουρνο.
Ρε συ kokar αυτος ο κουνελος σαν ψευτικος ειναι. Βρε μηπως μας δουλευεις?![]()
Βαλε καμια ακομα φωτο να δουμε
Με το καλό να έρθει ο νέος φιλαράκος σου αλλά να βρεθει και ο παλιός να έχει και παρέα....
Οχι φίλε μου ...δυστυχώς δεν έχει γυρίσει και δεν ξέρω τι άλο να κάνω.Γράφω τώρα με ανοιχτό το παράθυρο της κοντινής μου πόρτας μπάς και....
αλήθεια μετά απο πόσο καιρό γύρισε η σκυλίτσα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.