Τα κατοικιδια μας, ζητανε δημοσιοτητα !!

παναθηναϊκός ? :violent-smiley-030: Όχι βεβαία, αλλά πως έβγαλες αυτό το συμπέρασμα βρε βλέποντας τον κούνελο ?

Ρε συ kokar αυτος ο κουνελος σαν ψευτικος ειναι. Βρε μηπως μας δουλευεις?:flipout:
Βαλε καμια ακομα φωτο να δουμε

Φίλε silent θα ανεβάσω το απόγευμα μερικές ακόμα φωτο του σάλτα-πήδα
Θα δοκιμάσω να ανεβάσω μέσω youtube video με τον σάλτα-πήδα.

Ο δικός μας Κλουζώ!!!
Ενα Basethount 14 περίπου μηνών....μιά φάτσα που μαζί του έχουμε περάσει αρκετά μέχρι τώρα, αφού τον έχουμε απο 2 μηνών κοντά μας......
Γιά χάρη του μέχρι και σπίτι θα αλλάξουμε!!!!!(αφορμή είναι αυτο, όχι η αιτία...)
Μέχρι στιγμής είναι υγιαίστατος και πολύ μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζει η πάρα πολύ καλή τροφή που έχει και η συνεχή παροχή των βιταμινών που χρειάζεται.
Ενας Κλουζώ με τα όλα του!!!!

Και όμως....Ο Κλουζώ μας, χάθηκε εδω και δύο ημέρες.....έχουμε κάνει τα πάντα και έχουμε ψάξει όπου μπορούμε....τελικά πιστεύω ότι τον σουφρώσανε, αφού δεν είχε δείξει τάσεις φυγής και ούτε είναι σκυλί ικανό να κάνει μεγάλες απσοτάσεις μόνο του χωρίς μεγάλες στάσεις.
Και εγω και η Αννα έχουμε τα μαύρα μας...δεν ξέρω τι να πω ρε παιδιά, νοιώθουμε σαν να χάσαμε το παιδί μας....

Τα περασαμε και μεις πριν κανα 2 μηνο.
Η δικια μας γυρισε.
Το ιδιο ευχομαι και για τον Κλουζω!

Απάντηση: Re: Τα κατοικιδια μας, ζητανε δημοσιοτητα !!

Εύχομαι την στιγμή που γράφω ο Κλουζώ να έχει ήδη βρεθεί!!

Οχι φίλε μου ...δυστυχώς δεν έχει γυρίσει και δεν ξέρω τι άλο να κάνω.Γράφω τώρα με ανοιχτό το παράθυρο της κοντινής μου πόρτας μπάς και....
αλήθεια μετά απο πόσο καιρό γύρισε η σκυλίτσα;

Γιάννη κι εγώ πιστεύω το βουτήξανε το σκυλί,αλλά σου έυχομαι να καταφέρετε να το βρείτε !

Κάνε οτι μπορείς απο αγγελίες , κολλήστε και ανακοινώσεις στη γειτονιά σας σε κολόνες της ΔΕΗ , μήπως και βγεί τίποτα.

και κυριως πηγαινετε σε ολους τους κτηνιατρους της περιοχης και περιχωρων.....

τσιπακι ειχε?

όχι δεν είχε, αν και εδω στο χωριό λίγοι θα ενδιαφέρονταν αν δεν τον βούταγαν να το πάνε σε κτηνίατρο γιά το τσιπάκι.

Και όμως....Ο Κλουζώ μας, χάθηκε εδω και δύο ημέρες.....έχουμε κάνει τα πάντα και έχουμε ψάξει όπου μπορούμε....τελικά πιστεύω ότι τον σουφρώσανε, αφού δεν είχε δείξει τάσεις φυγής και ούτε είναι σκυλί ικανό να κάνει μεγάλες απσοτάσεις μόνο του χωρίς μεγάλες στάσεις.
Και εγω και η Αννα έχουμε τα μαύρα μας...δεν ξέρω τι να πω ρε παιδιά, νοιώθουμε σαν να χάσαμε το παιδί μας....

μηπως ο γειτονας εβαλε το χερακι του?

Εύχομαι να τον βρεις γρήγορα!

Κι όποιος τον βούτηξε να του καεί το βίντεο!!!

Μα τι μ@λ@κες άνθρωποι υπάρχουν....

σε χωρια παντως τα σκυλια τα βουτανε για δουλεια....τσοπανοσκυλα κτλ....δε τα θελουν για το σαλονι ουτε για το φουρνο.

σε χωρια παντως τα σκυλια τα βουτανε για δουλεια....τσοπανοσκυλα κτλ....δε τα θελουν για το σαλονι ουτε για το φουρνο.

Μάλλον έτσι είναι....και επειδή δεν σκόπευα εδω στο χωριό να μείνω μόνο με ένα σκύλο, να δω τι θα κάνω όταν θα έρθει ένας νέος και μικρός φιλαράκος Κολεάκος, που έχω κλείσει απο φιλοζωική γωνιά της Αθήνας εδω και καιρό....

Με το καλό να έρθει ο νέος φιλαράκος σου αλλά να βρεθει και ο παλιός να έχει και παρέα....

Ρε συ kokar αυτος ο κουνελος σαν ψευτικος ειναι. Βρε μηπως μας δουλευεις?:flipout:
Βαλε καμια ακομα φωτο να δουμε

ιδου ο σαλταπήδας εν δράση !

Με το καλό να έρθει ο νέος φιλαράκος σου αλλά να βρεθει και ο παλιός να έχει και παρέα....

αυτό ακριβώς θέλω και εγω, αφού μάλιστα ετοίμαζα τον νέο φίλο προς έκπληξη στον Κλουζώ, που ήθελε παρεούλα και το έδειχνε με κάθε τρόπο..

Re: Απάντηση: Re: Τα κατοικιδια μας, ζητανε δημοσιοτητα !!

Οχι φίλε μου ...δυστυχώς δεν έχει γυρίσει και δεν ξέρω τι άλο να κάνω.Γράφω τώρα με ανοιχτό το παράθυρο της κοντινής μου πόρτας μπάς και....
αλήθεια μετά απο πόσο καιρό γύρισε η σκυλίτσα;

Μετα απο 3 μερες.

Μετα (προχθες) συνεβει το του #71...