Τα κατοικιδια μας, ζητανε δημοσιοτητα !!

VaSiLiS-T said:
Παντελώς ζηλιάρα (ερχεται και ξαπλωνει στο κρεβάτι ,στην μερια της γυναίκας μου και δεν φευγει με τιποτααα!!)

Βασίλη και η δικιά μου το ίδιο κάνει !!! Μόλις και δεί την κοπέλα μου να με πλησιάζει , η να καθόμαστε ή να ξαπλώνουμε μαζί , αμέσως έρχεται και προσπαθέι να στριμωχτεί ανάμεσά μας. ΤΟ βράδυ δε, πρίν προλάβει να πάει στο κρεβάτι η κοπέλα μου, η Νεφέλη την έχει πέσει ήδη στη μεριά της και με το κεφάλι στο μαξιλάρι της..... πολύ γέλιο.

Το καλυτερο θεμα που εχω δει στο cafe. Mηπως vα γινει Sticky???

P.S. Κλουζω εισαι Τop!!! :worshippy: :worshippy: :worshippy:

Άντε ρε που θα αρχίσετε και τις αμερικανιές! Τα ρωτήσατε τα ζωάκια αν έχουν όρεξη για καλλιστεία και καλλωπισμούς;

Υ.Γ. Γιάννη, του Κλουζώ του υπαγορεύεις και τα ποστ σου;:flipout:

Απάντηση: Re: Τα κατοικιδια μας, ζητανε δημοσιοτητα !!

Άντε ρε που θα αρχίσετε και τις αμερικανιές! Τα ρωτήσατε τα ζωάκια αν έχουν όρεξη για καλλιστεία και καλλωπισμούς;

Υ.Γ. Γιάννη, του Κλουζώ του υπαγορεύεις και τα ποστ σου;:flipout:

Οχι ρε...έχει ξεχωριστή άποψη!!!:flipout:

Σειρα μου.
Αυτη εδω ειναι η Λιζα. (ενα ημιαιμο Golden retriever), αισιως 9 χρονων.
Επειδη ειναι καλη, τη νεχω διπλα μου. Την αλλη την μικρη επειδη κανει φασαρια, στον κηπο. Θα την ποσταρω αυριο.

Τελος παντων, επειδη η μικρουλα εξω εκλαιγε, εδειξα την γαλαντομια μου και την εβαλα και αυτη μεσα.

Αυτη λοιπον ειναι η Σοκολα,(ή Σοκολατα, ή Σοκολατιτσα) της σπανιοτατης ρατσας κοπριταν. Την μαξεψαμε πριν κανα 2 μηνες, πρεπει να ειναι - απο οτι λεει ο γιατρος της 4-6 μηνων.

Τελος παντων, επειδη η μικρουλα εξω εκλαιγε, εδειξα την γαλαντομια μου και την εβαλα και αυτη μεσα.

Αυτη λοιπον ειναι η Σοκολα,(ή Σοκολατα, ή Σοκολατιτσα) της σπανιοτατης ρατσας κοπριταν. Την μαξεψαμε πριν κανα 2 μηνες, πρεπει να ειναι - απο οτι λεει ο γιατρος της 4-6 μηνων.
αντε να χαθέιτε , οτι οτι βρίσκεται το μαζέυεται (πριν απο χρόνια μαζεψα 2 γατιά
μωρά απο την πατησίων μεσ στην μεση το δρομου , τα εβαλα μεσα στο μπουφαν , πανω στην μηχανη ταλαιπορημένα , και ολο το βραδυ προσπαθουσα να τα συνεφερω με γαλα και ζεστη διπλα στο τζακι ,, στις 5 το πρωι με πηρε ο υπνος .. δυστυχως κοιμιθηκανε και αυτα !!! ) εκτοτε εγω δεν μαζευω τιποτα δεν το αντεχω ξανα !!!

Εγω, αυτη την ειλικρινη αγαπη και ζεστασια, αυτα τα ματια που σε κοιτανε με λατρεια, αυτο το σωμα που θελει να με ακουμπαει, να νοιωθει τη ζεστασια μου, δεν τα αλλαζω με τιποτα, οσο πονο και αν μου προκαλεσει η εχει προκαλεσει η απωλεια τους....

Ορίστε και ο νέος σχετικά φίλος μου ο Φρειδερίκος.
Έρχεται κάθε μέρα στο μαγαζί μου, τον ταίζω, κάθεται λίγη ώρα δίπλα μου και μετά φεύγει.
Δεν μ´αφήνει ακόμη να τον πιάσω. Φοβάται. Έρχεται πρωί, μεσημέρι και βράδυ.
Το βράδυ κάθεται πολύ περισσότερη ώρα μαζί μου.

Attachments

• PC200071.jpg
    PC200071.jpg
    102.7 KB · Views: 52

Να και ο rommel...5 χρονών rottweiler...
Πολύ καλός ο Ρόμελ.
Έχω αποκτήσει 2 rott. Το ενα δυστυχώς το χάσαμε πρίν 3 χρόνια απο ευλιχίοση.(δεν ξέρω πως γράφεται) Τον λέγαμε Ivan.
Την Αllisa την έχουμε ακόμη.
Φώτος, προσεχώς.

My name is BOSS.... HUGO BOSS, οι φίλοι με φωνάζουν σκέτο Hugo γιατί το αφεντικό μου έκοψε το Boss (είχα πάρει αέρα όπως μου είπε).....

Κάποτε ήμουνα μικρούλης και ζιζάνιο, τώρα που μεγάλωσα λίγο έχω ηρεμήσει (έτσι τους αφήνω να νομίζουν....χε χε)

Α !!!!! είμαι 4 και μισό χρονώ......

Attachments

• P2180050.JPG
    P2180050.JPG
    31 KB · Views: 35
  • P2180047a.jpg
    P2180047a.jpg
    32.7 KB · Views: 44
  • P1150003a.JPG
    P1150003a.JPG
    46.1 KB · Views: 34

και τα 2 φαινονται πολυυυυ.... εργατικα :flipout: :flipout:

My name is BOSS.... HUGO BOSS, οι φίλοι με φωνάζουν σκέτο Hugo γιατί το αφεντικό μου έκοψε το Boss (είχα πάρει αέρα όπως μου είπε).....

Κάποτε ήμουνα μικρούλης και ζιζάνιο, τώρα που μεγάλωσα λίγο έχω ηρεμήσει (έτσι τους αφήνω να νομίζουν....χε χε)

Α !!!!! είμαι 4 και μισό χρονώ......

στην 3 φωτο φαινεται παιχνιδιαρης ...:BDGBGDB55: :BDGBGDB55: :flipout: :flipout: