Τα κατοικιδια μας, ζητανε δημοσιοτητα !!

Ντινάκο και Γιαννάκη κουράγιο και στους δυό σας..

Ντίνο λυπάμαι για την απώλειά σου.

Γιάννη μου, εύχομαι να βρεθεί έτσι ξαφνικά όπως χάθηκε.

Μην απελπίζεσαι..

τα άτιμα είναι μεγάλο κόλλημα και δέσιμο..

Απάντηση: Re: Τα κατοικιδια μας, ζητανε δημοσιοτητα !!

ιδου ο σαλταπήδας εν δράση !

Πόσες μέρες του παίρνει να τελειώσει το καρότο;;
Τί γλύκα με το αεικίνητο μουσουδάκι του!!

Έκτακτος ο Σαλτα-πήδας!!! Προσέχετε μη σας γίνει Σαλτα-πήδηξε-από-το-μπαλκόνι!...

αυτό ακριβώς θέλω και εγω, αφού μάλιστα ετοίμαζα τον νέο φίλο προς έκπληξη στον Κλουζώ, που ήθελε παρεούλα και το έδειχνε με κάθε τρόπο..

Έλα, βρε παιδιά... Ο Κλουζώ...
Δεν το πιστεύω τί γκαντεμιά σας βαράει με τα κατοικίδια!!

Μα καλά, πώς να σας τον πήρανε; Να το έσκασε; Δεν τον είχατε πια δεμένο; Πάντως είναι πολύ βαρύ σκυλί -εγώ τον φώναζα δεινόσαυρο με τις ποδάρες του- ακόμα και κοιμισμένο, αυτό δεν μεταφέρεται εύκολα. Δηλαδή συνέβη όταν λείπατε κι οι δύο; Σόρρυ, κάνω ένα σωρό ερωτήσεις, απλά μου φαίνεται απίστευτο. Τί να πω... ποιός να έκανε κάτι τέτοιο... Αλλά εδώ απαγάγουν παιδιά με την ίδια ευκολία, σκυλιά να μην κλέβουν;

Ελπίζω να χάθηκε μόνος του και να τον ξαναβρείτε, τί να πω, πολύ λυπάμαι, παιδιά.

Last edited:

Μα καλά, πώς να σας τον πήρανε; Να το έσκασε; Δεν τον είχατε πια δεμένο; Πάντως είναι πολύ βαρύ σκυλί -εγώ τον φώναζα δεινόσαυρο με τις ποδάρες του- ακόμα και κοιμισμένο, αυτό δεν μεταφέρεται εύκολα. Δηλαδή συνέβη όταν λείπατε κι οι δύο; Σόρρυ, κάνω ένα σωρό ερωτήσεις, απλά μου φαίνεται απίστευτο. Τί να πω... ποιός να έκανε κάτι τέτοιο... Αλλά εδώ απαγάγουν παιδιά με την ίδια ευκολία, σκυλιά να μην κλέβουν;

Ελπίζω να χάθηκε μόνος του και να τον ξαναβρείτε, τί να πω, πολύ λυπάμαι, παιδιά.

Ρε συ Ελένη τι δεμένο;όταν είμαι εδω ποτέ δεν δένω το σκυλί, απο την στιγμή που δεν απειλεί κανέναν και δεν έχει δείξει τάσεις φυγής.Γενικά είμαι αντίθετος στο δέσιμο των σκυλιών , εκτός και εαν υπάρχει ειδικός λόγος...
γιά μιά βόλτα έφυγε ο μικρός, όπως άλλωστε το συνήθιζε πολύ τελευταία, μόνο που αυτη την φορά δεν επέστρεψε.Να σημειώσω ότι και άλλες φορές που έφευγε γιά βόλτα μερικές αργούσε να επιστρέψει αλά πάντα επέστρεφε.Οταν έφυγε πρέπει να ήταν αρκετά πρωί γιατί όταν ξυπνήσαμε δεν τον βρήκαμε έξω απο την πόρτα, όπως συνήθηζε πάντα.Παντως απο το να χάθηκε μόνος του και να κυνδινεύει στους δρόμους(πράγμα απίθανο μάλλον)καλύτερα να τον μάζεψε κάποιος και να τον φροντίζει.

Ορίστε και η Ρόζυ με μαλλί και. κουρεμένη....

Attachments

• 07-05-28_15-42.jpg
    07-05-28_15-42.jpg
    31.2 KB · Views: 12
  • 09042007049.jpg
    09042007049.jpg
    73 KB · Views: 8
  • 09042007048.jpg
    09042007048.jpg
    66.1 KB · Views: 8
  • 07-06-16_22-58.jpg
    07-06-16_22-58.jpg
    35.6 KB · Views: 17
  • 07-06-16_23-02.jpg
    07-06-16_23-02.jpg
    38.4 KB · Views: 19

Ορίστε και η Ρόζυ με μαλλί και. κουρεμένη....

Σαν να λέμε οτι χρησιμεύει και σαν παρκετέζα και σαν βετέξ!!:flipout::flipout::flipout:

Υ.γ καλοπροαίρετο το σχόλιο μου, φίλε mouse..-bye-

Re: Απάντηση: Re: Τα κατοικιδια μας, ζητανε δημοσιοτητα !!

Σαν να λέμε οτι χρησιμεύει και σαν παρκετέζα και σαν βετέξ!!:flipout::flipout::flipout:

Υ.γ καλοπροαίρετο το σχόλιο μου, φίλε mouse..-bye-
:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Ρε τον Κλουζω. Κριμα... Μηπως λεω μηπως ψαχνει για κανα θυλικο??? Γιατι ετσι μπορει και να γυρισει.

Ερωτηση. Ειχε λουρι?
Γιατι αν ειχε λογικα θα επρεπε να εχει πανω στο λουρι και το μεταλικο ταμπελακι που δινουνε στο αντιλυσικο εμβολιο. Αυτο που εχω εγω αναγραφει πανω το ονομα του Κτηνιατρου και το τηλ του. Εγω αυτο το εχω παντα πανω ετσι ωστε αν ποτε χαθει και βρεθει απο καποιον να μπορει να εντοποστει.

ιδου ο σαλταπήδας εν δράση !

Τέλειος!!!:grinning-smiley-043

Καλά βόλτα μόνος του πήγαινε ο μπαγάσας ; Κακός όμως τον άφηνες μόνο του να φεύγει.

Μα μόνος του πήγαινε βόλτα στα χωράφια εδω στο χωριό απο όταν κατέβηκε και έμαθε μαζί μου τα κατατόπια.Δεν ήταν πρώτη φορά.Δεν μιλάω γιά βόλτα στους δημόσιους δρόμους μόνος του.

Ρε τον Κλουζω. Κριμα... Μηπως λεω μηπως ψαχνει για κανα θυλικο??? Γιατι ετσι μπορει και να γυρισει.

Ερωτηση. Ειχε λουρι?
Γιατι αν ειχε λογικα θα επρεπε να εχει πανω στο λουρι και το μεταλικο ταμπελακι που δινουνε στο αντιλυσικο εμβολιο. Αυτο που εχω εγω αναγραφει πανω το ονομα του Κτηνιατρου και το τηλ του. Εγω αυτο το εχω παντα πανω ετσι ωστε αν ποτε χαθει και βρεθει απο καποιον να μπορει να εντοποστει.

Είμαι σίγουρος ότι είχε βρεί κάποια θυλικιά τις τελευταίες ημέρες, γιατί έφευγες κάποιες φορές και γύριζε αρκετά αργά....όμως πάντα γύριζε.
Λουράκι είχε..

Γεια σας ειμαι ο Τονυ (ή Φίφης οπως με λέει το αφεντικό μου καμια φορα κοροϊδευτικά). Ειμαι 7 χρονων και ζωηρότατος.

Attachments

• 17062007039.jpg
    17062007039.jpg
    60.6 KB · Views: 11
  • 17062007038.jpg
    17062007038.jpg
    56.3 KB · Views: 9
  • 041109_170713.jpg
    041109_170713.jpg
    7.9 KB · Views: 7
  • 041110_144318.jpg
    041110_144318.jpg
    65.7 KB · Views: 9
Re: Απάντηση: Re: Τα κατοικιδια μας, ζητανε δημοσιοτητα !!

Είμαι σίγουρος ότι είχε βρεί κάποια θυλικιά τις τελευταίες ημέρες, γιατί έφευγες κάποιες φορές και γύριζε αρκετά αργά....όμως πάντα γύριζε.
Λουράκι είχε..

Εχω την εντυπωση οτι συντομα θα γυρισει. Μακαρι δηλαδη

Ρε Γιάννη τώρα το είδα !!!!!

Εύχομαι να βγήκε μόνο για καλοπέραση και γρήγορα να επιστρέψει....

Σας καταλαβαίνω απόλυτα.....

Άτιμο πράμα τα ζώα, είναι μεγάλο το δέσιμο μαζί τους ...

Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ!

Μιλάμε, δεν μπορώ να λειτουργήσω, το σκέφτομαι συνέχεια!

Ρε Γιάννη τώρα το είδα !!!!!

Εύχομαι να βγήκε μόνο για καλοπέραση και γρήγορα να επιστρέψει....

Σας καταλαβαίνω απόλυτα.....

Άτιμο πράμα τα ζώα, είναι μεγάλο το δέσιμο μαζί τους ...

Μακάρι, πραγματικά!

Μόνο όποις το έχει νιώσει μπορεί να το καταλάβει.