Τα κατοικιδια μας, ζητανε δημοσιοτητα !!

....και μέχρι να ξαναγυρίσει ο Κλουζώ(δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη ότι χάθηκε η τον κλέψανε..)ας περάσω τις πρώτες foto απο την μία εκ των δύο κυριών που ξεκινούν να μας κάνουν παρέα εδω στο χωριό.
Αυτη που βλέπετε παρακάτω είναι η Λάρα που μας έδωσε η Τατιάνα.Αποφασήσαμε να μην της αλλάξουμε όνομα και να κρατήσει αυτό που της είχαν δώσει οι πρώτοι οικοδεσπότες της, και προς ένδειξη σεβασμού γιά την παραχώρησή της σε εμάς, αλά και επειδή η μικρούλα είχε αρχήσει σιγά-σιγά να μαθαίνει το ονομά της.

Σημ...Η επόμενη κυρία καταφτάνει αύριο και σύντομα θα υπάρξουν και οι δικές της foto.

Attachments

• DSCF0822.jpg
    DSCF0822.jpg
    152.5 KB · Views: 30
  • DSCF0830.jpg
    DSCF0830.jpg
    170.5 KB · Views: 38
Σήμερα το απόγευμα η Λάρα σε στιγμής ξεκούρασης!!!

Attachments

• ΓŽβ€ΊΓŽΒ¬ΓΒΓŽΒ±-ΓŽΒ Γβ€¦ΓΒΓŽΒ³ΓŽΒ­ΓŽΒ»ΓŽΒ»ΓŽΒ± 4-7-2007(9).jpg
    ΓŽβ€ΊΓŽΒ¬ΓΒΓŽΒ±-ΓŽΒ Γβ€¦ΓΒΓŽΒ³ΓŽΒ­ΓŽΒ»ΓŽΒ»ΓŽΒ± 4-7-2007(9).jpg
    235 KB · Views: 37
  • ΓŽβ€ΊΓŽΒ¬ΓΒΓŽΒ±-ΓŽΒ Γβ€¦ΓΒΓŽΒ³ΓŽΒ­ΓŽΒ»ΓŽΒ»ΓŽΒ± 4-7-2007(10).jpg
    ΓŽβ€ΊΓŽΒ¬ΓΒΓŽΒ±-ΓŽΒ Γβ€¦ΓΒΓŽΒ³ΓŽΒ­ΓŽΒ»ΓŽΒ»ΓŽΒ± 4-7-2007(10).jpg
    207 KB · Views: 38
  • ΓŽβ€ΊΓŽΒ¬ΓΒΓŽΒ±-ΓŽΒ Γβ€¦ΓΒΓŽΒ³ΓŽΒ­ΓŽΒ»ΓŽΒ»ΓŽΒ± 4-7-2007(11).jpg
    ΓŽβ€ΊΓŽΒ¬ΓΒΓŽΒ±-ΓŽΒ Γβ€¦ΓΒΓŽΒ³ΓŽΒ­ΓŽΒ»ΓŽΒ»ΓŽΒ± 4-7-2007(11).jpg
    212.3 KB · Views: 37
Τελικά χθές έφερα στο χωριο την Κάλλι!!!
Μιλάμε γιά ένα καθαρόαιμο Kolie μόλις τεσσάρων μηνών....μιά σκέτη γλύκα.
Σε όλο το ταξίδι ήταν σαν να μην υπήρχε σκυλί στο αυτοκίνητο.Εχω ταξιδέψει και ταξιδέψει με σκυλιά,μικρά και μεγάλα...αυτο το πράγμα δεν το έχω ξαναδεί.Και άλλες 10 ώρες ταξίδι να είχαμε ,δεν θα την ενοχλούσε καθόλου!!!
Απο χθές λοιπόν και μέχρι τώρα έχω ασχοληθεί πολύ μαζί της, και δείχνει να έχουμε κερδίσει κι'όλλας την εμπιστοσύνη και την αγάπη της.
Δεν διαμαρτύρεται καθόλου σε ότι και εαν της κάνεις.....είτε την δέσεις είτε την λύσεις...είτε την εχεις μέσα στο σπίτι, είτε όχι...είτε παίξεις μαζί της είτε όχι....είτε την ζαλίζει στα παιχνίδια η Λάρα είτε όχι....
Τολμώ να πώ ,ότι η Κάλυ είναι ένα απο τα ελάχιστα σκυλιά που με έχουν κερδίσει απο τις πρώτες ώρες, απο τον χαρακτήρα που δείχνει.Θα πρέπει να βγεί εκπληκτικό σκυλί, επαληθεύοντας μάλλον την θεωρία ότι τα Κόλευ φημίζονται για την φιλικότητά τους προς όλους, την αφωσίωσή τους στους κυρίους τους,και την προστατευτικοτητά τους σε ανθρώπους που τα αγαπούν.Απο ότι έχω καταλάβει αυτές τις πρώτες ώρες, είναι πανέξυπνη και απίστευτα υπομονετική στην ζαλάδα που της έχει προξενήσει η άλη μικρή και νέα της παρέας Λάρα.
Τελικά έχουν καταφέρει να τα βρούν μαζί ,ξεπερνώντας τόσο η Λάρα τον φόβο της απο μεγαλύτερα σκυλιά, όσο και η Κάλλι τα τερτίπια της Λάρας και τον νέο χώρο που βρέθηκε.
Εδω και πολλά χρόνια ,απο μικρός και απο τότε που ο πατέρας μου είχει σαν κατοικίδιο σύντροφο ένα απίστευτο Κόλευ (Μπόμπης),και αργώτερα άλο ένα Κλόκ) έχω αγαπήσει και εκτιμήσει πάρα πολύ την συγκεκριμένη ράτσα,μιά και την θεωρώ ιδανική για πολλά πράγματα,αφού εκτός των άλων και σαν φύλακες τα Κόλευ τα πηγαίνουν περίφημα.
Τελικά η Κάλλι, με την Λάρα φαίνεται να εξελίσονται απο μικρές σε δύο πολύ καλές φίλες, αν και διακρίνω μιά ανάγκη προστατευτικότητας, στοργής και απίστευτης υπομονής απο την Κάλλι προς την Λάρα.
Πάιζουν μαζί με το ίδιο κόκκαλο(η μία απο την μία πλευρά και η άλη απο την άλη)....ξεκουράζονται και κοιμούνται μαζί, σχεδόν αγκαλιά έξω απο την πόρτα μου,τρώνε μαζί απο την ίδια φέττα καρπούζι(!!!),και μοιράζονται το ίδιο μπόλ νερού και φαγητού.Αν αυτο δεν είναι η αρχή μιάς μεγάλης φιλίας, τότε τι είναι;
Ελπίζω αυτη την φορά ,να μην σταθούμε άτυχοι και να μπορέσουν και οι δυό τους να ζήσουν κοντά μας γιά πολλά πολλά χρόνια, αφού τις αγαπάμε και τις δυό πολύ.
Το δύσκολο είναι να μάθω και στις δύο ταυτόχρονα να ξεχωρίζουν το ονομά τους,αφού και οι δύο είναι ακόμη πολύ μικρές....λέτε να τα καταφέρω;

Ευχή:
Nα γυρνούσε και ο Κλουζώ γαμώτο.....

Παμε πρώτα να γνωρίσουμε την Κάλλι στις επόμενες foto...

Και μία ακόμη γλυκύτατη στιγμή....απόδειξη για την μεγάλη φιλία που σας μιλούσα πριν, και ας έχουν περάσει μόνο δύο μέρες μαζί!!!
Η foto είναι τραβηγμένη, πριν ελάχιστα δευτερόλεπτα ,εδω στο σπίτι που σας γράφω ,κάτω απο τα πόδια μου στο γραφείο.....ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ...:sleepey: :sleepey:

Last edited:
Re: Απάντηση: Τα κατοικιδια μας, ζητανε δημοσιοτητα !!

Και μία ακόμη γλυκύτατη στιγμή....απόδειξη για την μεγάλη φιλία που σας μιλούσα πριν, και ας έχουν περάσει μόνο δύο μέρες μαζί!!!
Η foto είναι τραβηγμένη, πριν ελάχιστα δευτερόλεπτα ,εδω στο σπίτι που σας γράφω ,κάτω απο τα πόδια μου στο γραφείο.....ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ...:sleepey: :sleepey:

Γιάννη τι όμορφες φωτό!!!! Είμαι τόσο ευτυχισμένη που τα δύο σκυλάκια έχουν εσάς για οικογένεια.....καλά η Λάρα είναι η αδυναμία μου αλλά και τα δύο μαζί.......ααααααααααααααααααααααααχχχχχχ

Αχ, χαίρομαι τόσο πολύ!
Πραγματικά τα σκυλιά μοιάζουν να είναι πολύ καλά μαζί! Παίζουν μαζί, κοιμούνται μαζί, παίρνουν την ίδια στάση!.. Αυτό νομίζω είναι πολύ καλό γι αυτές (και για σας: δε θα σας πρήζουν τόσο ;) ) Δεν το αποκλείω να υιοθετήσουν κι οι δύο και τα δύο ονόματα!!
Τα ονόματα ωραία είναι. 'Αλλωστε βλέπω τη μία τη λένε Κάλι (από το Καλιγούλας υποθέτω!!!! ) και την άλλη Λάρα (από το Λάρα Κροφτ μάλλον οπότε κι οι δύο είναι ισχυρές προσωπικότητες!! ).

Ελπίζω να τις έχετε πολλά χρόνια μαζί σας και ανυπομονώ να έρθω να παίξω μαζί τους (εντάξει, και με την Άννα, μη ζηλεύεις Άννα...)!!

Αχ, χαίρομαι τόσο πολύ!
Πραγματικά τα σκυλιά μοιάζουν να είναι πολύ καλά μαζί! Παίζουν μαζί, κοιμούνται μαζί, παίρνουν την ίδια στάση!.. Αυτό νομίζω είναι πολύ καλό γι αυτές (και για σας: δε θα σας πρήζουν τόσο ;) ) Δεν το αποκλείω να υιοθετήσουν κι οι δύο και τα δύο ονόματα!!
Τα ονόματα ωραία είναι. 'Αλλωστε βλέπω τη μία τη λένε Κάλι (από το Καλιγούλας υποθέτω!!!! ) και την άλλη Λάρα (από το Λάρα Κροφτ μάλλον οπότε κι οι δύο είναι ισχυρές προσωπικότητες!! ).

Ελπίζω να τις έχετε πολλά χρόνια μαζί σας και ανυπομονώ να έρθω να παίξω μαζί τους (εντάξει, και με την Άννα, μη ζηλεύεις Άννα...)!!

Φιλενάδα, χαίρομαι που σου αρέσουν.Οσο γιά τα ονόματα επειδή θέλαμε να κρατήσουμε το <Λάρα> έπρεπε να βρεθεί και ένα άλο όνομα γιά τν άλη μικρή που να μην έχει καμία σχέση με το <Λάρα>..ε είδαμε και το Κόλευ και μας πήγε πολύ το Κάλλι, άσε που επιτέλους σου βγήκε και το αποθιμένο με τον Καλιγούλα!!!

Γιάννη, αυτά που άκουσες για τα κόλεϋ, όντως αληθεύουν. Ένας φίλος μου έχει μια θηλυκιά (Άλμα τη λένε) εδώ και μια πενταετία και είναι σε συμπεριφορά ακριβώς όπως η δικιά σου. Πιο ήσυχο πλάσμα δεν έχω δει.

Re: Απάντηση: Τα κατοικιδια μας, ζητανε δημοσιοτητα !!

Φιλενάδα, χαίρομαι που σου αρέσουν.Οσο γιά τα ονόματα επειδή θέλαμε να κρατήσουμε το <Λάρα> έπρεπε να βρεθεί και ένα άλο όνομα γιά τν άλη μικρή που να μην έχει καμία σχέση με το <Λάρα>..ε είδαμε και το Κόλευ και μας πήγε πολύ το Κάλλι, άσε που επιτέλους σου βγήκε και το αποθιμένο με τον Καλιγούλα!!!

εισακουστηκα για το ονομα της Καλι ??? :music-smiley-005:

ναστε καλα να τα χαιρεστε Γιαννη

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα κατοικιδια μας, ζητανε δημοσιοτητα !!

εισακουστηκα για το ονομα της Καλι ??? :music-smiley-005:

ναστε καλα να τα χαιρεστε Γιαννη

Νομίζω ότι της πάει πολύ...να'σαι καλά κουμπάρε!!!