Τα κατοικιδια μας, ζητανε δημοσιοτητα !!

Ο Ερμής "Γερμανικός Ποιμενικός" 15 μηνών

Ο Ricky "Cavallier King Charles" 6 μηνών

Attachments

• 2.JPG
    2.JPG
    67.2 KB · Views: 39
ΜΠΡΑΒΟ Γιαννη ! να τα χαιρεστε τα μικρακια σας !!!!!!πολυ γλυκα

ΥΓ. ο Κλουζω που ειναι ; δεν τον εχετε πια;
Δυστυχώς ο Κλουζώ δεν γύρισε....ελπίζω να τον έχει πάρει καποιος και να περνά καλά.

ΜΠΡΑΒΟ Γιαννη ! να τα χαιρεστε τα μικρακια σας !!!!!!πολυ γλυκα

ΥΓ. ο Κλουζω που ειναι ; δεν τον εχετε πια;
Δυστυχώς Βαγγέλη μου, ο Κλουζώ δεν γύρισε....ελπίζω να τον έχει πάρει καποιος και να περνά καλά.

Να βάλω και γώ το δικό μου ?

Labrador, 7 μηνών, 30 κιλά ήδη και απαντάει στο όνομα Rufus (δε θέλω σχόλια !!!)

pict0009.jpg
1 μηνός

Rufus.jpg
2 μηνών

PICT0014.jpg
6 μηνών

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα κατοικιδια μας, ζητανε δημοσιοτητα !!

Τι ενοείς γιατί ζευγάρωσε;δεν θα έκανες την ίδια ερώτηση εαν ζευγάρωνε με Κόλευ;

Όχι...
Υποτίθεται πως ζευγαρώνει κάποιος 2 καθαρόαιμα σκυλιά (ίδιας ράτσας) για να συνεχίσει την ράτσα. Το να ζευγαρώσουν 2 ημίαιμα ή ένα καθαρόαιμο με ένα ημίαιμο για να βγάλουν ημίαιμα... ποιο το νόημα ? Σίγουρα πάντως δεν είναι το να "χαρεί" το αρσενικό ή το θηλυκό.

Για να μην παρεξηγηθώ, δεν το θέτω από την μεριά της ράτσα, αλλά από την μεριά των κουταβιών.
Αν έχεις βρει ανθρώπους να δώσεις τα κουτάβια, θα μπορούσες κάλιστα να τους δώσεις αδέσποτα κουτάβια. Αν έχεις χρόνο/χρήμα να τα κρατήσεις όλα εσύ, θα μπορούσες να υιοθετήσεις εσύ κάποια αδέσποτα, συμβάλοντας έτσι στη μείωσή τους.

Τώρα θα πρέπει να μπεις στην διαδικασία να δώσεις τα δικά σου κουτάβια, πράγμα καθόλου εύκολο. Όχι τόσο να τα δώσεις, όσο το να βεβαιωθείς ότι αυτοί που θα τα δώσεις δεν θα τα αφήσουν σε κανά βουνό μετά από λίγο καιρό...

Re: Απάντηση: Re: Τα κατοικιδια μας, ζητανε δημοσιοτητα !!

πολυ ομορφα και τα δυο..:grinning-smiley-043

Εχει πολύ πλάκα τα βράδια που γυρίζω στο σπίτι, στέκεται στην εξώπορτα και αν δεν τον αφήσω να με αγκαλιάσει, δεν μ αφήνει να μπω στο σπίτι......42 κιλά, που να αρνηθείς και που να αντέξεις.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα κατοικιδια μας, ζητανε δημοσιοτητα !!

Όχι...
Υποτίθεται πως ζευγαρώνει κάποιος 2 καθαρόαιμα σκυλιά (ίδιας ράτσας) για να συνεχίσει την ράτσα. Το να ζευγαρώσουν 2 ημίαιμα ή ένα καθαρόαιμο με ένα ημίαιμο για να βγάλουν ημίαιμα... ποιο το νόημα ? Σίγουρα πάντως δεν είναι το να "χαρεί" το αρσενικό ή το θηλυκό.

Για να μην παρεξηγηθώ, δεν το θέτω από την μεριά της ράτσα, αλλά από την μεριά των κουταβιών.
Αν έχεις βρει ανθρώπους να δώσεις τα κουτάβια, θα μπορούσες κάλιστα να τους δώσεις αδέσποτα κουτάβια. Αν έχεις χρόνο/χρήμα να τα κρατήσεις όλα εσύ, θα μπορούσες να υιοθετήσεις εσύ κάποια αδέσποτα, συμβάλοντας έτσι στη μείωσή τους.

Τώρα θα πρέπει να μπεις στην διαδικασία να δώσεις τα δικά σου κουτάβια, πράγμα καθόλου εύκολο. Όχι τόσο να τα δώσεις, όσο το να βεβαιωθείς ότι αυτοί που θα τα δώσεις δεν θα τα αφήσουν σε κανά βουνό μετά από λίγο καιρό...

Κι εμείς δε θέλαμε να ζευγαρώσει , αλλά υπήρχαν διάφοροι λόγοι που έγινε.
Ο κυριότερος ήταν η κακή πληροφόρηση. Νομίζαμε πως έπρεπε η σκυλίτσα να κλείσει 12 μήνες ζωής πριν τη στειρώσουμε. Αυτό τελικά είναι ένα τραγικό λάθος!
Από την άλλη, όσο κι αν την προσέχαμε, κάποιες ώρες λείπαμε και ο χώρος δεν έσει ακόμη περίφραξη.

Κατά τα άλλα, μετά το πρώτο σοκ, έχουμε ξετρελλαθεί με τα μωρά!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα κατοικιδια μας, ζητανε δημοσιοτητα !!

Όχι...

Ηταν αδύνατο να ελεγθεί η κατάσταση γιά να μην μείνει έγκυος η Κάλι...
Απο την άλη ξέρω πολλά ημίαιμα, κλάσεις ανώτερα απο τις αντίστοιχες καθαρόαιμες ράτσες.
Οσο γιά την υιοθεσία, δεν έχω κάνει λίγες μέχρι στιγμής, και δεν πρόκειται να σταματήσω να κάνω όσο μπορώ.
Ηδη έχουν βρεθεί ενδιαφερόμενοι γιά τα κουταβάκια, ξέχωρα ότι ένα μάλλον θα το κρατήσουμε εμείς.
Μόλις ηρεμήσει η Κάλι, πάει γιά στείρωση.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα κατοικιδια μας, ζητανε δημοσιοτητα !

Μόλις ηρεμήσει η Κάλι, πάει γιά στείρωση.

Χαίρομαι :)

Ευκαιρία λοιπόν να μάθουν όσοι δεν ξέρουν, ότι τα θηλυκά είναι καλύτερα να τα στειρώνουμε ακόμη και πριν από την πρώτη περίοδο. Όσο νωρίτερα, τόσο καλύτερα και για την υγεία του ζώου, αλλά για να αποφύγουμε ανεπιθύμητα κουτάβια, σαν αυτά που βλέπουμε σε κάθε δρόμο :)

Άλλο ένα της γνωστής ράτσας "Greek Street" είναι και η Μάρα
DSC00054.JPG

http://maradog.blogspot.com

Σας παριουσαζω και εγω την ΗΧΩ την εχω 13 χρονια και εκτος οτι ειμαι κολλημενος με τις γατες ειναι απο τα πιο καλοβολα γατια που εχω γνωρισει

Attachments

• DSC00040.jpg
    DSC00040.jpg
    69.9 KB · Views: 27
  • DSC00071.jpg
    DSC00071.jpg
    51.5 KB · Views: 22
Σας παριουσαζω και εγω την ΗΧΩ την εχω 13 χρονια και εκτος οτι ειμαι κολλημενος με τις γατες ειναι απο τα πιο καλοβολα γατια που εχω γνωρισει

να τη χαιρεσε φιλε ! πολυ ομορφη οντως

μου αρεσουν οι γατες πολυ αλλα η γυναικα μου ειναι αλεργικη.

Nα σαι καλα φιλε βαγγελη που να την δεις οταν βλεπει τηλεοραση καθεται με τις ωρες !!!!

H Ηρω ειναι φωτοτυπια του Πατουση !!

Attachments

• ΓŽβ€’ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ±patous_edited.jpg
    ΓŽβ€’ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ±patous_edited.jpg
    48.9 KB · Views: 20
Ελενα κουκλα η μικρη αλλα και η Ζιζελ μαζι με την αλλη την μικρη ειναι απλα ΚΑΡΑΚΟΥΚΛΑΡΕΣ