Ρε παιδια εγω εχω PS3 και είναι made in China. Τι να το κανω να το πεταξω???
Ρε παιδια εγω εχω PS3 και είναι made in China. Τι να το κανω να το πεταξω???
Λοιπόν το πέταξα. Τρεχάτε!!!!!!!!!!!!!!!
Α!!! Ξέχασα να σας πω που μένω![]()
Ναι θα διαφέρει σίγουρα από τον προκάτοχό του που ήταν made in Germany.Το βλέπω και εγώ στα προϊόντα και στα ανταλλακτικά που δουλεύω.Όσα είναι made in China(P.R.C.)δεν είναι ίδιας ποιότητας με τα αντίστοιχα ανταλλακτικά που έρχονται από άλλες χώρες.Έχω στο κατάστημά μου 3 διαφορετικής μάρκας μηχανήματα , με παραπλήσια τεχνικά χαρακτηριστικά και δυνατότητες .
Το no name κοστίζει 45 ευρώ .
Ένα επώνυμο δεν ξέρω αν επιτρέπεται να αναφέρω μάρκα στα 90 ευρώ .
Και το τρίτο και αυτό επώνυμο αλλά απο μια εταιρία η οποία είναι αναγνωρισμένη για την ποιότητά της ανεξαρτήτως τιμής στα 230 ευρώ.
Όλα κατασκευασμένα στην κίνα .
Πιστεύετε ότι αν επιλέξετε το τρίτο θα διαφέρει ποιοτικά η κατασκευαστικά απο τον προκάτοχό του που ήταν made in Germany ?
Ναι θα διαφέρει σίγουρα από τον προκάτοχό του που ήταν made in Germany.Το βλέπω και εγώ στα προϊόντα και στα ανταλλακτικά που δουλεύω.Όσα είναι made in China(P.R.C.)δεν είναι ίδιας ποιότητας με τα αντίστοιχα ανταλλακτικά που έρχονται από άλλες χώρες.
Ε δεν μπορώ να αγιάσω,
Ο οικολογικά ευαισθητοποιημένος πλανητάρχης αναμένεται να ανακοινώσει αυστηρότερες νομοθετικές ρυθμίσεις για τα εισαγόμενα απο Κίνα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.