Τα κοκκινα φωτα του θανατου...

Yperion

AVClub Fanatic
21 June 2006
43,475
BVR (Beyond Visual Range)
Σημερα πηγα να ανοιξω το XBOX 360 και αντι για το συνηθισμενο πρασινο φως αρχισαν να αναβοσβηνουν τρια κοκκινα. Με λιγα λογια το 360 πεθανε. Απο χθες μου εκανε κατι κοληματα και μου αναβοσβηνε μονο του οποτε ειχα καταλαβει οτι κατι δεν παει καλα.

Το ειχα παρει περσι τον Ιανουαριο. Ημερομηνια κατασκευης ελεγε πανω 15-12-05. Αυριο φευγει για επισκευη.

Να σημειωσω εδω οτι την προηγουμενη εβδομαδα μου χαλασε και ο προσαρμογεας του ασυρματου δικτυου (που η Microsoft πουλαει 79 ευρω για να μην ξεχνιομαστε) την οποια ειχα αγορασει πριν 2 μολις μηνες.:violent-smiley-030:

Και σε ανωτερα Bill (Gates).

Re: Απάντηση: Τα κοκκινα φωτα του θανατου...

Ελπίζω να βγάλεις γρήγορα άκρη...

Ευχαριστω.-bye-

Τα πρωτα 360 που κυκλοφορησαν στην αγορα (Δεκεμβριος 2005 - Ιανουαριος 2006) ειχαν βγει σε μεγαλο βαθμο ελαττωματικα. Ετσι δεν την γλιτωσα ουτε και εγω.
Τελικα καλυτερο ειναι να μην αγοραζουμε αμεσως ενα καινουργιο προιον μεχρι να λυθουν τα προβληματα που παντα εμφανιζονται στην αρχη.

Τελικα καλυτερο ειναι να μην αγοραζουμε αμεσως ενα καινουργιο προιον μεχρι να λυθουν τα προβληματα που παντα εμφανιζονται στην αρχη.
Ακριβώς αυτό είναι το ζουμί της υπόθεσης ! Δυστυχώς όμως, το καταλαβαίνουμε όταν είναι πια αργά, και ο ενθουσιασμός μας για μια νέα συσκευή μας παρασύρει να την αγοράζουμε από τους πρώτους και να την πληρώνουμε και στο κόκκαλο... :grandpa:

Εύχομαι να διορθωθεί το πρόβλημα γρήγορα και να βρεις το δίκιο σου πάντως ! :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα κοκκινα φωτα του θανατου...

Ευχαριστω.-bye-

Τα πρωτα 360 που κυκλοφορησαν στην αγορα (Δεκεμβριος 2005 - Ιανουαριος 2006) ειχαν βγει σε μεγαλο βαθμο ελαττωματικα. Ετσι δεν την γλιτωσα ουτε και εγω.
Λες Γιαννη να μπερδευτουνε και να σου στειλουν πισω το ELITE-bye-

Ευχαριστω.-bye-

Επισης να υπαρχει και ελληνικο service center της ακατανομαστης (μαζι και server για gaming) για να αποφευγονται οι ταλαιπωριες των 20 και βαλε μερων.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα κοκκινα φωτα του θανατου...

Επισης να υπαρχει και ελληνικο service center της ακατανομαστης (μαζι και server για gaming) για να αποφευγονται οι ταλαιπωριες των 20 και βαλε μερων.

Δηλαδη το 360 θα παει στο εξωτερικο? Ωχ την βαψαμε , θα παω να παρω καινουργιο μου φαινεται και οταν μου στειλουν το αλλο επισκευασμενο θα το "σκοτωσω".

Σταυρο αν θελεις το πιστευεις αλλα εδω και λιγο καιρο το ειχα προαισθημα οτι θα χαλασει το 360 (χωρις να ξερω γιατι). Μαλλον με επηρρεασαν αναλογες ιστοριες που ειχα διαβασει στο AVforums.-bye-

Re: Απάντηση: Τα κοκκινα φωτα του θανατου...

Mην ταραζεσε Γιαννη μου,σε 5-6 μερες θα εχεις ενα καινουργιο σπιτι σου.Τσεκαρισμενο.

Μακαρι Σταυρο. Παντως το σκληρο δισκο τον εβγαλα και τον εχω κρατησει καθως δεν ειχε αυτος προβλημα.-bye-

Απο πελατες παντως που ειχαν το προβλημα, η αντικατασταση ηταν αμεση σε λιγοτερο απο 10 ημερες ειχαν αλλο.Προσεξε μονο να παρεις μονος σου τηλ αν παει μεσω Ελληνικης Αντιπρώσοπίας καθυστερει παραπανω.

Και εγω το ειχα παρει την πρωτη εβδομαδα κυκλοφοριας!Σε 1.5 χρονο τα εφτυσε!Σε 17 μερες ηταν στην πορτα μου μια καινουργια κονσολα!Οποτε μη αγχωνεσε φιλε μου!Ισα ισα θα παρεις πιθανοτατα καινουργια κονσολα!

Μακαρι Σταυρο. Παντως το σκληρο δισκο τον εβγαλα και τον εχω κρατησει καθως δεν ειχε αυτος προβλημα.-bye-

Καλα αυτο εχει γινει πλεον θεμα,αλλος κραταει το χειριστηριο αλλος κραταει τον σκληρο και η φαση ειναι οτι οι αλλοι σου στελνουν καινουργιο πληρες.Ποτε θα μας μαμισει ο Bill δεν ξερω...:grandpa:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα κοκκινα φωτα του θανατου...

Καλα αυτο εχει γινει πλεον θεμα,αλλος κραταει το χειριστηριο αλλος κραταει τον σκληρο και η φαση ειναι οτι οι αλλοι σου στελνουν καινουργιο πληρες.Ποτε θα μας μαμισει ο Bill δεν ξερω...:grandpa:

Το χειριστηριο ειναι ανταμοιβη για την ηθικη βλαβη που υπεστην ο ιδιοκτητης (εγω) οταν χαλασε.:flipout:

Last edited:
Καλα αυτο εχει γινει πλεον θεμα,αλλος κραταει το χειριστηριο αλλος κραταει τον σκληρο και η φαση ειναι οτι οι αλλοι σου στελνουν καινουργιο πληρες.Ποτε θα μας μαμισει ο Bill δεν ξερω

Καλημέρα σε όλους. Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Δεν σου στέλνουν καινούργιο πλήρες μηχάνημα. Αν δεν είναι πρόβλημα στον σκληρό (που στο 99% των περιπτώσεων δεν είναι) το μόνο που πρέπει να στείλεις είναι το XBOX-χωρίς σκληρό. Μάλιστα, προσωπικά, όταν μίλησα με τον αντιπρόσωπο της Microsoft μου είπε ξεκάθαρα και ο ίδιος "ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΜΑΖΙ". Απ' ότι έχω καταλάβει και έχω ακούσει, αυτό γίνεται για δύο λόγους:α)μπορεί να σου τον στείλουν άδειο (να σβηστούν τα αποθηκευμένα πράγματα που έχεις μέσα) και β)υπάρχει πείπτωση να "ξεχάσουν" να σου στείλουν πίσω τον σκληρό δίσκο.
Πάντως, φίλε Rivers, φαντάζομαι ότι γνωρίζεις πως μπορείς να βλέπεις ανα πάσα στιγμή που βρίσκεται η κονσόλα σου για να υπολογίσεις και πότε θα σου επιστραφεί, από το tracking number που σου δώσανε από την UPS. Πάντως υπολόγισε καμιά δεκαριά εργάσιμες μέρες.

Toσο καιρο δεν σαν ειπα τα νεα. Πριν απο 2 εβδομαδες μετα απο αναμονη 1.5 περιπου μηνα μου εστειλαν απο Γερμανια (εκει ειχε παει το καμμενο XBOX με UPS) ενα καινουργιο XBOX 360 και μαζι και δυο Gold καρτες για δυο μηνες XBOX Live (προφανως σαν αποζημιωση για τον χρονο που περιμενα αν και εγω ηδη εχω ενα χρονο συνδρομη στο Live και δεν μου χρειαζονται).

Το νεο 360 το τσεκαρα και ειναι εντελως καινουργιο και οχι επισκευασμενο.
Τωρα εχω δυο 360 σπιτι και τα δυο με σκληρους και χειριστηρια κομπλε.:flipout:

Βεβαια μαλλον θα πουλησω το ενα. Ηδη βρηκα ενα γνωστο να το παρει 250 ευρω.

Τωρα αγορασα ανεμιστηρακι και οταν παιζω το αναβω για να μην υπερθερμαινεται το 360.:flipout:

Το συγκεκριμένο πρόβλημα έχει να κάνει με το heat sink της CPU που είναι πολύ μικρό, με αποτέλεσμα να μη ψύχεται σωστά ο επεξεργαστής και σιγά σιγά να καίγεται. Η καινούρια γενιά 360 έχει μεγαλύτερο, μετριάζοντας το πρόβλημα, χωρίς όμως να το λύνει.

Το δικό μου είχε πρόβλημα με το drive και αντικαταστάθηκε εντός δέκα ημερών.

Το έχεις ανοίξει καθόλου; Αν ναι μπορώ να σου δώσω πληροφορίες πως να το φτιάξεις.