Τα κοκκινα φωτα του θανατου...

Να θυμασαι οτι ειναι η μονη ηλεκτρονικη συσκευη με 3 χρονια εγγυηση...οποτε αν χτυπα ξυλο παθει κατι,θα παρεις καινουργια με HDMI

Να θυμασαι οτι ειναι η μονη ηλεκτρονικη συσκευη με 3 χρονια εγγυηση...οποτε αν χτυπα ξυλο παθει κατι,θα παρεις καινουργια με HDMI

Eγω παρακαλω να μου καει μπας και μου στειλουν το καινουργιο που ειναι και μαυρο...:BDGBGDB55:

εγω τη να πω που επειδη το ειχα ανοιξει μου το επεστρεψαν πακετο. Φυσικα μετα απο ολα αυτα ειπα να το φτιαξω μονος που εβγαλα λοιπον τις ψυχτρες και αφου εβγαλα απο πανω τους τονους του thermal paste εβαλα δικη μου και επαιξε μια χαρα για μερικες μερες αλλα μετα παλι τα ιδια, ξερει κανεις τι αλλο μπορει να φταιει η απλα δεν την προλαβα τη cpu και εχει γινει ψητη?
Η φαση ειναι οτι το καινουριο που πηρα εχει hitachi-lg v0079fl και ακομα δεν εχει βγει τροπος για firmware hack κατι διαβασα για το maximus modchip αλλα δεν θελω να του βαλω χερι ξερει κανεις αν βαζουν πουθενα στην Αθηνα τετοια chip να το παω να τελιωνει?

παιδια το παλιο με το καινουργιο x box δεν εχουν καμια σχεση.εχω και τα δυο και με το που πατησεις το κουμπι του καινουργιου καταλαβαινεις αμεσως οτι ειανι σχεδον μια αλλη συσκευη.τερμα οι θορυβοι τα καληματα το dvd rom ειναι διαφορετικο τι να πεις

α για πατσαρισμα του χ βοχ μου ειπαν στο μαγαζι να περιμενω κανα μινα θα βγει κατι πολυ καλο.επισης το μαγαζι που το πηρα game explorers ειναι φοβερο.ο τυπος γουσταρει τα παιχνιδια και ειναι ποιο φθηνος απο ολους.τα ακριβοτερα χια χ βοχ κανουν 59

α για πατσαρισμα του χ βοχ μου ειπαν στο μαγαζι να περιμενω κανα μινα θα βγει κατι πολυ καλο.επισης το μαγαζι που το πηρα game explorers ειναι φοβερο.ο τυπος γουσταρει τα παιχνιδια και ειναι ποιο φθηνος απο ολους.τα ακριβοτερα χια χ βοχ κανουν 59

Aν μπορεις στειλε μου την διευθυνση με PM.

Ποια 360 ειναι πιο ασφαλη?Εχω ενα Μαρτιου 2006 και μπορω να το αλλαξω με ενα Αυγουστου 2006.Να το κανω?Ξερουμε κτι πιο συγκεκριμενο σχετικα με τις ημερομηνιες κατασκευης?

Τελος, με ποιον σιγουρο τροπο μπορω του Μαρτιου να το στειλω για νομιμο rma?
Να του βαλω κανα σεσουαρ οταν δουλευει?:rifle:

Τελικα παω για νεο παγκοσμιο ρεκορ. Χθες μου καηκε και το δευτερο 360.:firstprize:

Aυριο θα παω να αγορασω αλλο και ταυτοχρονα θα στειλω για επισκευη και το καμμενο (το οποιο θα παει για πουλημα οταν μου στειλουν το καινουργιο).

Το XBOX Αrcade καλο ειναι? Ετσι και αλλιως εχω τα καλωδια και το σκληρο δισκο απο το αλλο....:BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Τα κοκκινα φωτα του θανατου...

Τελικα παω για νεο παγκοσμιο ρεκορ. Χθες μου καηκε και το δευτερο 360.:firstprize:

Aυριο θα παω να αγορασω αλλο και ταυτοχρονα θα στειλω για επισκευη και το καμμενο (το οποιο θα παει για πουλημα οταν μου στειλουν το καινουργιο).

Το XBOX Αrcade καλο ειναι? Ετσι και αλλιως εχω τα καλωδια και το σκληρο δισκο απο το αλλο....:BDGBGDB55:

βρε συ,επιτηδες το κανεις?:flipout:

το προβλημα παραμενει και με τα καινουρια,ισως σε λιγοτερο ποσοστο,αλλα παραμενει.

Re: Απάντηση: Re: Τα κοκκινα φωτα του θανατου...

βρε συ,επιτηδες το κανεις?:flipout:

Aποφασισα να σπασω ολα τα ρεκορ...:BDGBGDB55:

το προβλημα παραμενει και με τα καινουρια,ισως σε λιγοτερο ποσοστο,αλλα παραμενει.

Και ανησυχουσα μηπως δεν μπορω να καψω και το καινουργιο....ευτυχως...:FSGSFGS4:

Re: Απάντηση: Τα κοκκινα φωτα του θανατου...

http://ebwstore.com/osc/product_info.php?products_id=9078

βρε παρε αυτο εδω για σιγουρια,δεν ξερεις καμια φορα τι γινεται.

Τελικα πηρα το Arcade αλλα με τα 203 watt (δεν βρηκα το αλλο).

Σε σχεση με το παλιοτερο που ειχα ειναι πολυ πιο αθορυβο και εχει και HDMI.:Banane0:

Επισης εχω καλα νεα , πηρα στην Microsoft Ηellas και πλεον δεν χρειαζεται να μιλησεις με Αγγλια οπως παλια. Απλως εγραψαν τα στοιχεια μου και μου ειπαν οτι σε 5 ημερες θα λαβω το πακετο με courrier για να στειλω το XBOX και οτι σε 15 ημερες θα εχω πισω αλλο (προφανως καινουργιο).

Oυτε αποδειξη αγορας δεν χρειαζονται καθως ισχυει η εγγυηση 3 χρονων της Microsoft.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα κοκκινα φωτα του θανατου...

Τελικα πηρα το Arcade αλλα με τα 203 watt (δεν βρηκα το αλλο).

Σε σχεση με το παλιοτερο που ειχα ειναι πολυ πιο αθορυβο και εχει και HDMI.:Banane0:

Επισης εχω καλα νεα , πηρα στην Microsoft Ηellas και πλεον δεν χρειαζεται να μιλησεις με Αγγλια οπως παλια. Απλως εγραψαν τα στοιχεια μου και μου ειπαν οτι σε 5 ημερες θα λαβω το πακετο με courrier για να στειλω το XBOX και οτι σε 15 ημερες θα εχω πισω αλλο (προφανως καινουργιο).

Oυτε αποδειξη αγορας δεν χρειαζονται καθως ισχυει η εγγυηση 3 χρονων της Microsoft.

για το παγκοσμιο ρεκορ το ειπα.
ελπιζω να διαβασες οτι ειναι ...................μεταχειρισμενο:flipout:
αντε καλο καψιμο!

υ.γ τι πορωση ειναι αυτη?
μακρυα απο πλασμα!!

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα κοκκινα φωτα του θανατου...

Τελικα ηρθε την παρασκευη το XBOX επισκευασμενο. Απο οτι εγραφε πανω το χαρτι εγινε αλλαγη motherboard.

Τωρα εχω δυο XBOX.:BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα κοκκινα φωτα του θανατου...

Τελικα ηρθε την παρασκευη το XBOX επισκευασμενο. Απο οτι εγραφε πανω το χαρτι εγινε αλλαγη motherboard.

Τωρα εχω δυο XBOX.:BDGBGDB55:

Πουλα το ενα και παρε PS3! :drummer: