Να θυμασαι οτι ειναι η μονη ηλεκτρονικη συσκευη με 3 χρονια εγγυηση...οποτε αν χτυπα ξυλο παθει κατι,θα παρεις καινουργια με HDMI
α για πατσαρισμα του χ βοχ μου ειπαν στο μαγαζι να περιμενω κανα μινα θα βγει κατι πολυ καλο.επισης το μαγαζι που το πηρα game explorers ειναι φοβερο.ο τυπος γουσταρει τα παιχνιδια και ειναι ποιο φθηνος απο ολους.τα ακριβοτερα χια χ βοχ κανουν 59
Τελικα παω για νεο παγκοσμιο ρεκορ. Χθες μου καηκε και το δευτερο 360.:firstprize:
Aυριο θα παω να αγορασω αλλο και ταυτοχρονα θα στειλω για επισκευη και το καμμενο (το οποιο θα παει για πουλημα οταν μου στειλουν το καινουργιο).
Το XBOX Αrcade καλο ειναι? Ετσι και αλλιως εχω τα καλωδια και το σκληρο δισκο απο το αλλο....:BDGBGDB55:
βρε συ,επιτηδες το κανεις?![]()
το προβλημα παραμενει και με τα καινουρια,ισως σε λιγοτερο ποσοστο,αλλα παραμενει.
http://ebwstore.com/osc/product_info.php?products_id=9078
βρε παρε αυτο εδω για σιγουρια,δεν ξερεις καμια φορα τι γινεται.
Τελικα πηρα το Arcade αλλα με τα 203 watt (δεν βρηκα το αλλο).
Σε σχεση με το παλιοτερο που ειχα ειναι πολυ πιο αθορυβο και εχει και HDMI.:Banane0:
Επισης εχω καλα νεα , πηρα στην Microsoft Ηellas και πλεον δεν χρειαζεται να μιλησεις με Αγγλια οπως παλια. Απλως εγραψαν τα στοιχεια μου και μου ειπαν οτι σε 5 ημερες θα λαβω το πακετο με courrier για να στειλω το XBOX και οτι σε 15 ημερες θα εχω πισω αλλο (προφανως καινουργιο).
Oυτε αποδειξη αγορας δεν χρειαζονται καθως ισχυει η εγγυηση 3 χρονων της Microsoft.
Τελικα ηρθε την παρασκευη το XBOX επισκευασμενο. Απο οτι εγραφε πανω το χαρτι εγινε αλλαγη motherboard.
Τωρα εχω δυο XBOX.:BDGBGDB55:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.