Τα λόγια της ημέρας ....

Μη σώσω....!!!

γιατί να αλλάξω συνήθειες ρε Μάνο;;;

ώρα είναι να μου πεις να παρατήσω τα πικάπ και να αρχίσω να ασχολούμαι με streamers και dacs........ :LOL:
Μαλλον (ο δημιουργος) εννοει συνηθειες που αφορουν τις σχεσεις σου με αλλους ανθρωπους.
Η εστω συνηθειες μπροστα σε αναποδιες και αντιξοοτητες.
Οχι σε ...... χομπυ !

Μαλλον (ο δημιουργος) εννοει συνηθειες που αφορουν τις σχεσεις σου με αλλους ανθρωπους.
Η εστω συνηθειες μπροστα σε αναποδιες και αντιξοοτητες.
Οχι σε ...... χομπυ !
οκ... τότε να αρχίσω να απατάω την γυναίκα μου, να λέω ψέματα στους φίλους μου, να μην βοηθάω τους συναδέρφους μου... χμ.. τι άλλο ;;;;

αα... το βρήκα..!! να ρίχνω καμιά κλωτσιά σε κάνα αδέσποτο γατί ! (αν το προλάβω.....) :devilish:

σε πειράζω ρε.....!! :p :LOL:

οκ... τότε να αρχίσω να απατάω την γυναίκα μου, να λέω ψέματα στους φίλους μου, να μην βοηθάω τους συναδέρφους μου... χμ.. τι άλλο ;;;;
αα... το βρήκα..!! να ρίχνω καμιά κλωτσιά σε κάνα αδέσποτο γατί ! (αν το προλάβω.....) :devilish:
Oντως ........ αν τα κανεις ολα αυτα θα σε πλησιασουν τυποι που μπορει να οργανωνουν κυνηγι ανθρωπου (!!!!) στις ερημιες της Αλασκα.
Περα απο δικηγορους (και αγωγες) ...... "μεγαλη" διευρυνση οριζοντα και "κοινωνικου" περιγυρου. Ειδες πως τα βρισκεις ? (μονος σου)

Σε πειραζω βεβαια !😌

• Love
Reactions: vlad66
Λόγια του ονομαστού λογίου και καθηγητή πανεπιστημίου Δημητρίου Βερναρδάκη:

"Καθόλου δε ειπείν εν Αθήναις ουδείς ποτέ συνέβη ν' αποθάνη ολετήρ του έθνους. Όλοι σωτήρες! Πόσον μακάριος μα την αλήθειαν και αδάπανος ο νεοελληνικός ούτος θάνατος! Εις τας Αθήνας ζης, είναι αληθές, άθλιος και υβριζόμενος δι' όλου του βίου σου, αλλά τουλάχιστον, αδελφέ, αποθνήσκεις ανευφημούμενος και μακαριζόμενος υπό πάντων και ταύτα χωρίς να αναγκασθής πρότερον να σύρης την άμαξαν της μητρός σου, ως ο Κλέοβις και ο Βίτων".

iDGsXd0l.png

Από τη διδασκαλία ενός φίλου/αδελφού/δάσκαλου που θα αποχαιρετήσουμε σήμερα.

Ο Σακυαμούνι Βούδας σε μια από τις διδασκαλίες του προς τους μαθητές του χρησιμοποίησε το παράδειγμα ενός επιχειρηματία που ήταν παντρεμένος με τέσσερις συζύγους:
Η πρώτη σύζυγος ήταν χαριτωμένη, της έπαιρνε πάντα τα καλύτερα φορέματα και χρυσαφικά.
Την δεύτερη σύζυγο πάλεψε πολύ για να την κερδίσει, ήταν πολύ όμορφη και αξιοζήλευτη.
Η τρίτη σύζυγος, φρόντιζε τις καθημερινές του δουλειές, δεν τον άφηνε να ανησυχεί για τη ζωή.
Η τέταρτη σύζυγος, ήταν η πιο ριγμένη, η γυναίκα που φρόντιζε λιγότερο, για την οποία δεν νοιαζόταν καθόλου.

Ο επιχειρηματίας επρόκειτο να ταξιδέψει μακριά και λόγω του δύσκολου ταξιδιού, ρώτησε ποια σύζυγος ήταν πρόθυμη να τον συνοδεύσει.

Η πρώτη σύζυγος απάντησε: "Δεν θα σε συνοδεύσω, πήγαινε μόνος σου!"
Η πρώτη σύζυγος είναι το σώμα σας και το σώμα σας μετά το θάνατο θα πρέπει να το αποχωριστείτε.
Μας αρέσει να το στολίζουμε με ωραία ρούχα, κάθε είδους αξεσουάρ και πιστεύουμε ότι είναι ο εαυτός μας, αλλά τελικά δεν μπορεί να μας ακολουθήσει πουθενά, δεν μπορεί να μας ακολουθήσει στην μετά θάνατο ζωή.

Η δεύτερη σύζυγος απάντησε: "Με πήρες με το ζόρι, ούτε εγώ δεν θα έρθω!".
Η "δεύτερη σύζυγος" αναφέρεται στα χρήματα.
Πολλοί άνθρωποι δουλεύουν για να αποκτήσουν χρήματα όλη τους τη ζωή, αλλά δεν θα πάρουν τίποτα μαζί τους μετά θάνατον.
Δεν είναι τίποτα άλλο από το να προσπαθείς να ψαρέψεις το φεγγάρι.

Η τρίτη σύζυγος απάντησε: "Δεν αντέχω τις κακουχίες ενός επίπονου ταξιδιού, το καλύτερο που μπορώ να κάνω είναι να σε συνοδεύσω μέχρι τα σύνορα της πόλης!".
Η τρίτη σύζυγος αναφέρεται στη σύζυγό του, η οποία εξαρτιόταν ο ένας από τον άλλο για τη ζωή, αλλά χώρισαν μετά το θάνατο.

Η τέταρτη σύζυγος απάντησε: "Θα σε ακολουθήσω όπου κι αν πας γιατί είσαι ο αφέντης μου".
Ο επιχειρηματίας αναστέναξε αφού άκουσε τα λόγια των τεσσάρων συζύγων: "Η τέταρτη σύζυγος είναι καλύτερη την κρίσιμη στιγμή!".
Αμέσως ένιωσε αμήχανα και της είπε: "Λυπάμαι πραγματικά, έπρεπε να σε φροντίσω περισσότερο και να σου είχα δώσει περισσότερη προσοχή όταν ήμουν υγιής".
Έτσι πήρε την τέταρτη σύζυγος και ξεκίνησε το μακρύ ταξίδι.
Ο Σακυαμούνι Βούδας είπε σε όλους: "Καταλαβαίνετε; Η τέταρτη σύζυγος είναι η Πραγματική σας Ύπαρξη!"
Η τέταρτη σύζυγος αναφέρεται στην ουράνια φύση, στην άυλη ύπαρξή σας.
Μπορείτε να την αγνοήτε, αλλά πάντα θα σας ακολουθεί. Είτε είστε πλούσιοι, είτε είστε φτωχοί, δεν θα σας προδώσει ποτέ.

Νίκο μου, σίγουρα η δική σου τέταρτη γυναίκα ήταν η πιο πλούσια.