Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Μη σώσω....!!!
Μαλλον (ο δημιουργος) εννοει συνηθειες που αφορουν τις σχεσεις σου με αλλους ανθρωπους.Μη σώσω....!!!
γιατί να αλλάξω συνήθειες ρε Μάνο;;;
ώρα είναι να μου πεις να παρατήσω τα πικάπ και να αρχίσω να ασχολούμαι με streamers και dacs........![]()
οκ... τότε να αρχίσω να απατάω την γυναίκα μου, να λέω ψέματα στους φίλους μου, να μην βοηθάω τους συναδέρφους μου... χμ.. τι άλλο ;;;;Μαλλον (ο δημιουργος) εννοει συνηθειες που αφορουν τις σχεσεις σου με αλλους ανθρωπους.
Η εστω συνηθειες μπροστα σε αναποδιες και αντιξοοτητες.
Οχι σε ...... χομπυ !
Oντως ........ αν τα κανεις ολα αυτα θα σε πλησιασουν τυποι που μπορει να οργανωνουν κυνηγι ανθρωπου (!!!!) στις ερημιες της Αλασκα.οκ... τότε να αρχίσω να απατάω την γυναίκα μου, να λέω ψέματα στους φίλους μου, να μην βοηθάω τους συναδέρφους μου... χμ.. τι άλλο ;;;;
αα... το βρήκα..!! να ρίχνω καμιά κλωτσιά σε κάνα αδέσποτο γατί ! (αν το προλάβω.....)![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.