Κακαλιός Στέργιος
Supreme Member
Απάντηση: Re: Τα Mac τελικά σε τι είναι καλύτερα από τα windows ;
έχω ένα imac και ένα αρχαίο mac mini G1.42 με 1 γίγα ραμ.
μετατρέπω αρχεία ήχου στον imac και τα στέλνω μέσω wifi στο δίσκο που είναι καρφωμένος στο mac mini.
Όσα αρχεία και να στείλω, όσο μεγάλα και να είναι ποτέ δε κολλάει τίποτα και η αντιγραφή πάει σφαίρα.
Με τις shared itunes libraries έχω και στους δυο χώρους όλη μου τη δισκοθήκη η οποία παίζει ασύρματα χωρίς διακοπές και κομπιάσματα...
Άλλο συναίσθημα...
Μέχρι που θέλησα να αντιγράψω 7-8 αρχεία μεγέθους 3 gb σε μιά κάρτα μνήμης μέσω της θύρας usb. :afro:Συνηθισμένος από τα mac τα έκανα όλα drag and drop στην κάρτα μνήμης και περίμενα να μεταφερθούν όλα, το ένα μετά το άλλο εκεί που τα ήθελα. Αμ δε! :motz:από ότι φαίνεται δημιουργήθηκε ένα μποτιλιάρισμα στην usb και τα αρχεία δεν αντιγράφονταν με τίποτα (χρόνος ολοκλήρωσης της εργασίας 8 ώρες ή κάτι τέτοιο). Αναγκάστηκα να τα αντιγράψω ένα-ένα, περιμένοντας υπομονετικά πότε θα τελειώσει η αντιγραφή του ενός για να ξεκινήσω με την άλλη.:twoguns:
Συμπέρασμα: mac rulez!:Banane0:
έχω ένα imac και ένα αρχαίο mac mini G1.42 με 1 γίγα ραμ.
μετατρέπω αρχεία ήχου στον imac και τα στέλνω μέσω wifi στο δίσκο που είναι καρφωμένος στο mac mini.
Όσα αρχεία και να στείλω, όσο μεγάλα και να είναι ποτέ δε κολλάει τίποτα και η αντιγραφή πάει σφαίρα.
Με τις shared itunes libraries έχω και στους δυο χώρους όλη μου τη δισκοθήκη η οποία παίζει ασύρματα χωρίς διακοπές και κομπιάσματα...
Άλλο συναίσθημα...