Μιλας - Δεν μιλας για μενα Γιαννη, εγω θα σου απαντησω:
Επετρεψε μου να πιστεύω εχω το Know-How για να μπορω να αποκομίσω πολύ γΛηγορότερα από εναν αδαή αίσθηση για το τι ''παίζει'' με τα Apple και το Mac OS.
Και αυτό/α είναι ότι:
1. (Μπορεί να) Είναι πιο γρήγορο / αποδοτικό σε σχέση με τα Win. Δεν εχω κατσει να κανω μετρήσεις αλλά αυτή η αισθηση μου δινεται (και από αυτα που διαβαζω - πχ από εσενα).
Αλλά πλεον, λόγω πανίσχυρου hardware, οι διαφορες ειναι αμελητέες σε normal χρηση.
Σε επαγγελματική χρηση αλλάζουν ισως τα πραγματα. Αλλα εκεί μιλαμε για αλλη ιστορια. Δεν ειναι το θεμα μας.
2. Ειναι (λίγο πλέον) πιο όμορφα / καλαίσθητα από τα Win.
3. Δεν κανουν όσα τα Win (ναι και BD θέλω και USB 3 και να συγχρονίζω τα αρχεία μου σαν άνθρωπος και όχι μεσω Λαμίας)
4. Το hardware ειναι σαφως πανέμορφο. Οι οθόνες (οταν δεν εχουν γκρι σκιες και δεν κινδυνεύεις να καταδικαστείς για ανθρωποκτονία από πρόθεση από την apppledealergreece.gr

) καλύτερες.
5. Είναι λίγο πιο φιλικό από τα Win. Οχι τοσο όσο παλιά αλλά είναι. Για μενα όμως, με σχετική εμπειρία, αυτό το ''λίγο'' μου ειναι αδιάφορο.
Όμως ΔΕΝ είναι τοσο φιλικό όσο θα ήθελα ως εμπειρος χρήστης για να μπορεσω να κανω σοβαρά κατι σε σχέση με το οποιο δεν εχω ιδιαίτερη εμπειρία (πχ DVD Authoring).
Ειναι κι αλλα, αλλα δεν ειναι Παρασκευη και βαριέμαι
ΥΓ Ασπάζομαι την άποψή σου ότι τα Apple ''ειναι για τους λίγους''. Διαφωνώ με το ''και καλούς'' που προσθέτεις ενώ παραλληλα κι ο Στιβακος δεν θα θελε να συμφωνεί με εσένα
ΥΓ 2 Μ εχεις κουρασει με την Apple!
ΥΓ 2.1 Ακόμα να σου σπάσει το ipad;