Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα Mac τελικά σε τι είναι καλύτερα από τα windows ;
Right on! :award:
Κουλης vs Κοσμακης: Σημειωσατε 1![]()
Right on! :award:

Καλα, ο καθένας με τις απόψεις του. Εγω πάντως, αν και έκανα switch σε σχετικά μεγάλη ηλικία μετά από πολλά χρονια ενασχολήσης με pc, μου φαίνεται πλέον αδιανόητο να ξαναγυρίσω σε windows, τα οποια όμως σέβομαι διότι με αυτά μπήκα στον μαγικο κόσμο των υπολογιστών. Οπως είχα γράψει και παλιότερα παραφράζοντας, "στα win οφείλω το computerικο μου ζειν, στα mac το ευ ζειν"...
χαχαααχ!!!Οκ......Δεκτόν....
Υ.Γ Μην ξεχνάς τότε ότι σου έχουν μείνει τα Linux....:7SFGSFG:
Μοντάρω σημαίνει μια διαδικασία που ανοίγω 3,4 παράθυρα , πηδάω απο το ένα στο άλλο συνάμα δουλέυω τον κομπρέσορ απο κάτω , και κατα κανόνα μιλάω για 3ωρα 4αωρα βίντεο με χρωματικές διορθώσεις κτλ ..
στην προκειμένη έχω να κάνω με 3 κάμερο και 3 ωρές συναυλία ,, ΈΝΑ ΧΑΌΣ απο πολλά γιγα αρχεία .. δυστυχώς δεν με βολέυει για multicam ουτε το premiere ουτε το final cut ,, και αναγκάστηκα να μοντάρω το κύριο μέρος στο edius στο pc ,,,
ΕΛΕΟΣ ,,, μια διαδικασία που σημαινει 9 ωρες capture και καμια δεκαρία ώρες μοντάζ ,, κατέληξε να γίνει εφιαλτής στο δρόμο των windows ,,
ENΩΕΙΤΑΙ ότι τέλειωσα το χοντρό μερος ,, και γυρισα στο mac μπας και τελειωσω καποια στιγμη ,, η συγγριση για τις 2 πλατφόρμες για τέτοιες δουλειές είναι χαόδης ,,, εκτιμάς τόσο πολλή την σταθερότητα μιας πλατφόρμας ,,, που δεν σε νοιάζει και εάν έχεις ακόμα και την μισή ταχύτητα επεξεργασίας ,,
αυτά ,,
( ΟFF TOPIC έχεις το κατάστημα απέναντι απο την παλαβιάρα την Δέσποινα ? )
Με linux δεν έχω ασχοληθεί, αλλα είμαι σίγουρος ότι θα μου αρέσουν, μιας που και το macOSX είναι linux based...
Με linux δεν έχω ασχοληθεί, αλλα είμαι σίγουρος ότι θα μου αρέσουν, μιας που και το macOSX είναι linux based...
Κλασικό είναι αυτό και όσα antivirus και να είσαι δε πρόκειται να το πιάσουν. Το θέμα είναι να μάθει ο χρήστης τι ανοίγει, από ποιόν και πότε.
Κλασικό είναι αυτό και όσα antivirus και να είσαι δε πρόκειται να το πιάσουν. Το θέμα είναι να μάθει ο χρήστης τι ανοίγει, από ποιόν και πότε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.