Τα νέα κορίτσια τα κάνουν όλα με επιτυχία

αααα
σε παρακαλω....
στο θεατρο της Πατερακη ακουσα για πρωτη φορα Πετερ Κοβαλντ με τον Καρλος παραμασχαλα -βεβαιως βεβαιως

λοιπον ειμαι στην κερκιδα
μολις μπαινουν οι μεγαλοσχημοι
ασε να μην πω ονοματα

λοιπον παμμεγιστοι φωστηρες παρτε μια γευση και τα λεμε

Attachments

• DSC00173.jpg
    DSC00173.jpg
    115.2 KB · Views: 44
  • DSC00174.JPG
    DSC00174.JPG
    98.4 KB · Views: 34
Πάντως εγω χαίρομαι που, γι αλλη μια φορά, θα πάω να ψάξω για μια άγνωστη κοπελίτσα που έφτιαξε ενα album-δισκαρα, όπως λέτε...άσχετα με το αν θα μ'αρεσει ή όχι εν τέλει. Και μόνο που ξυπνά η 'λαγνεία' της αναζήτησης, φτάνει.

P.S. Ντόκ ακόμα ακούω Duffy που και που ;)...Μεχρι και στον πειρασμό να πάρω το βινύλιο μπήκα :blush:

Απάντηση: Re: Τα νέα κορίτσια τα κάνουν όλα με επιτυχία

Πάντως εγω χαίρομαι που, γι αλλη μια φορά, θα πάω να ψάξω για μια άγνωστη κοπελίτσα που έφτιαξε ενα album-δισκαρα, όπως λέτε...άσχετα με το αν θα μ'αρεσει ή όχι εν τέλει. Και μόνο που ξυπνά η 'λαγνεία' της αναζήτησης, φτάνει.

P.S. Ντόκ ακόμα ακούω Duffy που και που ;)...Μεχρι και στον πειρασμό να πάρω το βινύλιο μπήκα :blush:

Σωτήρη κι εγώ χαίρομαι πολύ περισσότερο που μπορώ να ακούσω και να μου αρέσει δίσκος από ένα κοριτσάκι με το οποίο με χωρίζει υπερδιπλάσια διαφορά ηλικίας και δεν θα αναφωνήσω ακούγοντας "αμάν πιά , ποιός ακούει αυτά τα χαζά;" :2thumb22sup:

η φαντασια και η δημιουργικοτητα,σε καμια περιπτωση δεν εχουν να κανουν με την ηλικια...

υπαρχουν ανθρωποι που ανεξαρτητου ηλικιας που για να τους χωρισεις το σταυροποδι,
χρειαζονται εγχειριση,,και υπαρχουν και αλλοι που ζουν για να δημιουργουν απο τα πρωτα χρονια της ζωης τους...

υπαρχουν επισης αρκετες μπαντες και δημιουργοι που το πρωτο τους album μπορει
να ηταν και το καλυτερο της καριερας τους..

η μουσικη δημιουργια για μενα δεν βασιζεται παντα στην εμπειρια η στην γνωση...αλλα
πολλες φορες βασιζεται στο ταλεντο την αφοσιωση και την δουλεια....
και αυτα τα τρια τελευταια δεν εχουν ηλικια

Σπύρο καλά τα λες . Αλλωστε όταν κι εγώ ήμουν 20 ετών , 20άχρονους άκουγα . Απλώς το σχόλιο μου έχει σχέση περισσότερο με την δική μου ηλικία , αφού , εκ των πραγμάτων , μου είναι δύσκολο να παρακολουθήσω πολλούς σημερινούς καλλιτέχνες τους οποίους βρίσκω ρηχούς , ατάλαντους και παγερά αδιάφορους ( δεν ξέρω βέβαια τι θα έλεγα εάν ήμουν τώρα 20 ετών )

μα το νημα που ανοιξες ειναι για 20χρονο κοριτσακι (οπως λες)...

και βεβαια οσο ημασταν 20 χρονων ακουγαμε περισσοτερο 20χρονους
αλλα το καλο ειναι οτι μεγαλωνοντας ηλικιακα και σαν ακροατες
εχουμε την δυναμη και την κριση να ακουσουμε καποιον 20χρονο,,
και ταυτοχρονα στο καπακι να βαλουμε στο player καποιον αλλον που ηλικιακα
ξεπερναει τα 60 χρονια ζωης..

αυτη τη δυνατοτητα δεν την ειχα στα εικοσι μου αλλα οσο περναει ο καιρος
βλεπω πως σιγα σιγα την "κατακτω"...

αυτη ειναι και η ουσια αλλωστε...

διακρισεις του τυπου "οι 20ρηδες με τους 20ρηδες και οι 50ρηδες με τους 50ρηδες"
στην μουσικη νομιζω οτι δεν εχουν θεση,,
το ιδιο ισχυει και σε αλλες μορφες τεχνης...

το ζητημα ειναι κατα ποσο ενας 20χρονος ειναι ετοιμος να δεχτει την "προταση"
ενος 50χρονου και αντιστροφα....

Κοίτα, έχω ανταλλάξει αρκετές φορές προτάσεις με τους Ντοκ, Παναγιωτίδη, Τσάκωνα και Κατσίκη.

Βέβαια, πιο πολύ λειτουργώ ως δέκτης...

μα οι περισσοτεροι λειτουργουμε σαν δεκτες,,,,

οταν δε υπαρχει και ο σωστος πομπος τοτε ολα λειτουργουν αψογα:music-smiley-004:

Απάντηση: Re: Τα νέα κορίτσια τα κάνουν όλα με επιτυχία

η μουσικη δημιουργια για μενα δεν βασιζεται παντα στην εμπειρια η στην γνωση...αλλα
πολλες φορες βασιζεται στο ταλεντο την αφοσιωση και την δουλεια....
και αυτα τα τρια τελευταια δεν εχουν ηλικια

επισης η μουσικη δημιουργια οπως και αλλες τεχνες βασιζεται και
στα ερεθισματα που σου δινει η γενια που ζεις

Re: Απάντηση: Re: Τα νέα κορίτσια τα κάνουν όλα με επιτυχία

Φυσικά...Αλλά τα ερεθίσματα της γενιάς(ή της εποχής) δεν εμπνέουν απλώς εναν δίσκο αλλα, συνήθως, ολόκληρο ρεύμα(όπως η punk για παράδειγμα). Εδώ απλά λένε ότι το CD της κοπέλας είναι παρα πολύ καλό...Κι αυτό είναι δυνατό ακόμα και σε καιρούς, και τόπους, άγονους...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα νέα κορίτσια τα κάνουν όλα με επιτυχία

Φυσικά...Αλλά τα ερεθίσματα της γενιάς(ή της εποχής) δεν εμπνέουν απλώς εναν δίσκο αλλα, συνήθως, ολόκληρο ρεύμα(όπως η punk για παράδειγμα). Εδώ απλά λένε ότι το CD της κοπέλας είναι παρα πολύ καλό...Κι αυτό είναι δυνατό ακόμα και σε καιρούς, και τόπους, άγονους...

Φυσικα ....αλλα εγω για την μουσικη εγραψα οχι για την κοπελα.

.

δηλαδη τι λεμε?οτι η σημερινη γενια δεν υποφερει?
αν κοιταξουμε γυρω μας θα δουμε καταθλιπτικους ανθρωπους...
και πιστεψε με,ειναι περισσοτεροι απο καθε αλλη γενια..
γιατι θα μου πεις...γιατι ειναι απλο...
δεν ζουμε καλα με δικα μας λεφτα...ζουμε με δανεικα...

μερικες φορες ο ψυχολογικος πολεμος ειναι μεγαλυτερος απο τον ενοπλο..
οι γερμανοι εγιναν τωρα γερμανοι,ρωσοι,κινεζοι,αμερικανοι και παει λεγοντας...

παλια το αιμα κυλουσε στο χωμα...τωρα κυλαει σε σωληνακι για πειραματα...
η επομενη γενια μαλλον θα ειναι χειροτερα...
γενικα η μουσικη βαδιζει αλλου:a0210:

δηλαδη τι λεμε?οτι η σημερινη γενια δεν υποφερει?
αν κοιταξουμε γυρω μας θα δουμε καταθλιπτικους ανθρωπους...
και πιστεψε με,ειναι περισσοτεροι απο καθε αλλη γενια..
γιατι θα μου πεις...γιατι ειναι απλο...
δεν ζουμε καλα με δικα μας λεφτα...ζουμε με δανεικα...

μερικες φορες ο ψυχολογικος πολεμος ειναι μεγαλυτερος απο τον ενοπλο..
οι γερμανοι εγιναν τωρα γερμανοι,ρωσοι,κινεζοι,αμερικανοι και παει λεγοντας...

παλια το αιμα κυλουσε στο χωμα...τωρα κυλαει σε σωληνακι για πειραματα...
η επομενη γενια μαλλον θα ειναι χειροτερα...
γενικα η μουσικη βαδιζει αλλου:a0210:

Συμφωνώ απόλυτα με τον Σπύρο για την σημερινή γενιά, μιας και είμαι σε άμεση επαφή μαζί τους, καθημερινά.
Για αυτό και βλέπουμε καινούρια πράγματα(μουσικά και όχι μόνο), πάνω στο μοτίβο της κατάθλιψης, της απομόνωσης και της μελαγχολίας.

Υπάρχει πλέον ατομισμός και όχι ομαδικότητα και και και.....

Με τρομάζει το μέλλον και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουν ή όχι.

Ελπίζω να βγούν στους δρόμους γρήγορα και να ζητήσουν την ζωή τους πίσω(εννοείται ότι είμαι μέσα, αν γίνει κάτι τέτοιο).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα νέα κορίτσια τα κάνουν όλα με επιτυχία

Ελπίζω να βγούν στους δρόμους γρήγορα και να ζητήσουν την ζωή τους πίσω.

Πολυ ωραιο μεν, αλλα εντελως θεωρητικο δε, ειναι αυτο. Πιστευω πως για καποιον που ζει σε μεγαλουπολη το παιχνιδι ειναι χαμενο απο χερι. Ο ανταγωνισμος ειναι αμείλικτος και δε μας αφηνει περιθωρια ελπιδας. Αμφιβαλω αν πανω απο 1-2 ατομα στα 100 που ζουν στην Αθηνα, εχουν πραγματικα μια καλη ζωη. Oυσιαστικα, η συντρηπτικη πλειοψηφια βιωνει μια "loose-loose situation", που λενε και στα MBA's...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα νέα κορίτσια τα κάνουν όλα με επιτυχία

Πολυ ωραιο μεν, αλλα εντελως θεωρητικο δε, ειναι αυτο. Πιστευω πως για καποιον που ζει σε μεγαλουπολη το παιχνιδι ειναι χαμενο απο χερι. Ο ανταγωνισμος ειναι αμείλικτος και δε μας αφηνει περιθωρια ελπιδας. Αμφιβαλω αν πανω απο 1-2 ατομα στα 100 που ζουν στην Αθηνα, εχουν πραγματικα μια καλη ζωη. Oυσιαστικα, η συντρηπτικη πλειοψηφια βιωνει μια "loose-loose situation", που λενε και στα MBA's...

Για αυτό είπα ελπίζω Πέτρο.....:a0210:

Πράγματι ο ανταγωνισμός είναι σαν μια θηλιά που μας πνίγει.
Αλλά, ας φανούμε σοφοί: Αν και η πραγματικότητα εμπνέει απαισιοδοξία, η δύναμη της ζωής είναι, τελικά, πάντα ισχυρότερη από τα προβλήματα!

Οι νέοι, και όχι μόνο οι νέοι, οφείλουν να βγουν στους δρόμους, και ήδη κάποιοι από αυτούς βγαίνουν. Συμφωνώ, ότι τότε θα έχουν μαζί τους αρκετούς από εμάς που τώρα είμαστε μισοκοιμισμένοι. Μήπως, όμως, θα ήταν καλύτερα να είχαμε ήδη ξυπνήσει;

Re: Απάντηση: Τα νέα κορίτσια τα κάνουν όλα με επιτυχία

Πράγματι ο ανταγωνισμός είναι σαν μια θηλιά που μας πνίγει.
Αλλά, ας φανούμε σοφοί: Αν και η πραγματικότητα εμπνέει απαισιοδοξία, η δύναμη της ζωής είναι, τελικά, πάντα ισχυρότερη από τα προβλήματα!

Οι νέοι, και όχι μόνο οι νέοι, οφείλουν να βγουν στους δρόμους, και ήδη κάποιοι από αυτούς βγαίνουν. Συμφωνώ, ότι τότε θα έχουν μαζί τους αρκετούς από εμάς που τώρα είμαστε μισοκοιμισμένοι. Μήπως, όμως, θα ήταν καλύτερα να είχαμε ήδη ξυπνήσει;

Αυτό είναι θεωρώ αυτονόητο(το ότι θα έπρεπε να είχαμε ξυπνήσει), αλλά.....:slapface:

Re: Απάντηση: Τα νέα κορίτσια τα κάνουν όλα με επιτυχία

Συμφωνω απολυτα, αλλα για δωστε και κανενα εφαρμοσιμο παραδειγμα...

"Οι καλύτερες θάλασσες, είναι αυτές στις οποίες δεν ταξιδέψαμε ακόμα"
Βλαδίμηρος Μαγιακόφσκυ