Τα νέα κορίτσια τα κάνουν όλα με επιτυχία

πάρτον και μετά γράφω...

αν σου άρεσε η Bjork στα πρώτα δυό της, είσαι ΟΚ

Re: Απάντηση: Τα νέα κορίτσια τα κάνουν όλα με επιτυχία

ομολογώ ...... δισκάρα .....

... αναθεωρώ.... το πρώτο μισό είναι δισκάρα ...
... το δεύτερο μισό, -βάσει των συνθηκών ( της σημερινής δισκογραφικής παραγωγής ) και τηρουμένων των όποιων αναλογιών -, είναι αριστούργημα ....

και το καταθέτω με πλήρη συναίσθηση του πόσο ''κριτικώς'' δυσκοίλιος είμαι με την σύγχρονη μουσική ....

Re: Απάντηση: Τα νέα κορίτσια τα κάνουν όλα με επιτυχία

... αναθεωρώ.... το πρώτο μισό είναι δισκάρα ...
... το δεύτερο μισό, -βάσει των συνθηκών ( της σημερινής δισκογραφικής παραγωγής ) και τηρουμένων των όποιων αναλογιών -, είναι αριστούργημα ....

και το καταθέτω με πλήρη συναίσθηση του πόσο ''κριτικώς'' δυσκοίλιος είμαι με την σύγχρονη μουσική ....

:a0210:

Το άκουγα στη διαδρομή προς και από Αθήνα.

Η κοπελίτσα σκίζει, απλά. Κάθε φορά που το ακούω, θέλω κι άλλο...

εγω το ακουω σε "συμπιεσμενη" μορφη εδω και μια βδομαδα συστηματικα...πηγα την παρασκευη να το παρω αλλα ειχε εξαντληθει....

θα ξαναπαω αυριο...

ειμαι της γνωμης οτι τετοιες προσπαθειες που προερχονται απο την οποια Ελληνικη σκηνη θα πρεπει να της επιβραβευουμε..

ο τροπος ειναι γνωστος...

ποσο μαλλον οταν εχουμε να κανουμε με μια κοπελα 21 χρονων που ειναι στα πρωτα βηματα της καριερας της...

μια κοπελα που προσπαθει να επιβιωσει σε μια χωρα που τον πρωτο λογο εχει
η παραφωνια και η προχειροτητα....

συμφωνω με την αποψη που ακουστηκε λιγο παραπανω οτι δλδ απο την μεση και εμπρος
ο δισκος ειναι πιο δυνατος...οπως και με την αποψη οτι χρειαζεται αρκετες ακροασεις
για να κατανοησεις πληρως την μουσικη και την ευελιξια της φωνης της ερμηνευτριας..

το πιο μικρο κομματι του δισκου,το Obsession δειχνει ωμα την στοφα του
ολου εγχειρηματος

pegasus_LARGE_t_661_1620037_type11104.jpg

MONIKA Live Autumn 08-Winter 09

Η Μόνικα στα πλαίσια της περιοδείας της MONIKA Live Autumn 08-Winter 09 παρουσιάζει την πρώτη δισκογραφική της δουλειά, Avatar, Live στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Stage του Μύλου την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου.

Η Ελληνίδα ερμηνεύτρια, συνθέτης και στιχουργός σε ηλικία μόλις 23 ετών, εμφανίστηκε για να διαμορφώσει μόνη της την κατηγορία Singer / Songwriter στην χώρα μας την τελευταία δεκαετία. Με αγγλικό στίχο και επιρροές από Χατζιδάκι,και Morricone, μέχρι Beatles και PJ Harvey, η Μόνικα αποτελεί τον τελευταίο χρόνο το πιο δημοφιλές θέμα για πηγαδάκι στην μουσική κοινότητα.

Επί σκηνής, η Μόνικα, ερμηνεύει τα τραγούδια της και αρκετές διασκευές σε ένα δίωρο set παίζοντας κιθάρα, πιάνο και ακορντεόν συνοδευόμενη από την εξαμελή μπάντα της που αποτελείται από τους Άρη Ζέρβα στο τσέλο, Νίκο Αγλούπα στο μπάσο, Διογένη Χατζόπουλο στα τύμπανα, Σωτήρη Πεπέλα στην τρομπέτα, Μάνο Πατεράκη στην κιθάρα και Σταματέλα Σπίνουλα στο βιολί.

Πηγή: Έθνος
http://new.e-go.gr/music/article.asp?catid=6486&subid=2&tag=8034&pubid=1454783

Μετά την ανάγνωση του παρόντος θέματος μπήκα και εγώ στον πειρασμό να ακούσω το δίσκο. Μπορώ να πω πως είχα καιρό να ακούσω κάτι τόσο φρέσκο και ξεχωριστό. Δε μπορώ να το κατατάξω σε κάποιο είδος και απορώ πραγματικά με την έμπνευση αυτής της κοπέλας. Οι δε ενορχηστρώσεις απλά υπέροχες. Το μόνο σχετικά μείον, η φωνή της, αλλά συγχωρείται λόγω ηλικίας. Στις 6 Νοέμβρη θα είμαι στο Μύλο να την απολάυσω και από κοντά.

Τον έχω ακούσει αρκετά και κάθε φορά που πάιζει αναρωτιέμαι από που στο διάολο ξεπήδησε αυτό το αριστούργημα. Έτσι στο πουθενά έρχεται μια κοπέλα 20 χρονών να βγάλει ένα δίσκο και να μας κουφάνει κανονικά.

Κάπου κατα τη διάρκεια του δίσκου μου φέρνει κάτι από Cave ή έιναι ιδέα μου