Τα off topic της Εκθεσης.

Re: Εντυπώσεις απο την Εκθεση!

Εχω πεσει στην μαρμιτα, δεν φοβαμαι τιποτα .... :flipout:

Προτείνω οι ωτορινολαρυγγολόγοι να δίνουν και βιογραφικό ακροάσεων ως απαραίτητο έγγραφο προτου διατυπώσουμε γνώμες

Ωχχχχ.... Κόπηκε ο Φραγκ.... :BDGBGDB55:

'
Πολύ σωστό!!

χμμμ... Να με συμπαθάτε, αλλά θα το άλλαζα λίγο το "γνωμικό".
Εγώ θα έλεγα "Τα φόρουμ δεν είναι μαγικό πράγμα. Ό,τι και να πει κάποιος, αυτό που πιστεύει η πλειοψηφία εκείνων που συμμετέχουν και γράφουν σε κάθε νήμα θα προκύψει ως συνισταμένη."

Η εύρεση της αλήθειας (αν υπάρχει τέτοια) απαιτεί μια ιδιαίτερα διαφορετική προσέγγιση... :ernaehrung004:

χμμμ... Να με συμπαθάτε, αλλά θα το άλλαζα λίγο το "γνωμικό".
Εγώ θα έλεγα "Τα φόρουμ δεν είναι μαγικό πράγμα. Ό,τι και να πει κάποιος, αυτό που πιστεύει η πλειοψηφία εκείνων που συμμετέχουν και γράφουν σε κάθε νήμα θα προκύψει ως συνισταμένη."

Η εύρεση της αλήθειας (αν υπάρχει τέτοια) απαιτεί μια ιδιαίτερα διαφορετική προσέγγιση... :ernaehrung004:

Λοιπόν κοίτα κάτι παράξενα πράγματα. Χρησιμοποίησα τον όρο "αλήθεια" καταχρηστικά για να συνεννοηθούμε -εν προκειμένω η αλήθεια εδώ σήμαινε την από κοινού κατάρριψη ενός αυθαίρετου συμπεράσματος περί αβανταρίσματος, που δεν υποστηρίχτηκε με επιχειρήματα· απλά πράγματα. Αλλά γράφοντας τώρα ξανά, θυμήθηκα εκείνη την ανάγνωση που κάνει στην ελληνική παράδοση ο Χρ. Γιανναράς, της ταύτισης δηλαδή του "αληθεύειν" με το "κοινωνείν". Χα. Αντί δηλαδή της εξόδου στον δημόσιο χώρο (εκκλησία του δήμου) το δυτικό υποκείμενο οπισθοχωρεί στην αυτάρκεια των ατομικών πεποιθήσεων, του περιφρουρημένου εγώ του. Φτιάχνει τις απόψεις του για τον θεό, τις απόψεις του για τις σχέσεις, τις απόψεις του για τον σωστό ήχο. Δεν εκτίθεται, ιδιωτεύει. Αληθεύει αφ' εαυτού του, δικαιώνεται μόνος του- λέει π.χ. "τι να ξέρει ο λαουτζίκος, καημένε, από ήχο". Και να πού φτάσαμε. :-)

[Πλάκα κάνω, σοβαρολογώντας. ok? :ernaehrung004:]

Πλακα πλακα ειπατε παρα πολλες αληθειες ....

Λοιπόν κοίτα κάτι παράξενα πράγματα. Χρησιμοποίησα τον όρο "αλήθεια" καταχρηστικά για να συνεννοηθούμε -εν προκειμένω η αλήθεια εδώ σήμαινε την από κοινού κατάρριψη ενός αυθαίρετου συμπεράσματος περί αβανταρίσματος, που δεν υποστηρίχτηκε με επιχειρήματα· απλά πράγματα. Αλλά γράφοντας τώρα ξανά, θυμήθηκα εκείνη την ανάγνωση που κάνει στην ελληνική παράδοση ο Χρ. Γιανναράς, της ταύτισης δηλαδή του "αληθεύειν" με το "κοινωνείν". Χα. Αντί δηλαδή της εξόδου στον δημόσιο χώρο (εκκλησία του δήμου) το δυτικό υποκείμενο οπισθοχωρεί στην αυτάρκεια των ατομικών πεποιθήσεων, του περιφρουρημένου εγώ του. Φτιάχνει τις απόψεις του για τον θεό, τις απόψεις του για τις σχέσεις, τις απόψεις του για τον σωστό ήχο. Δεν εκτίθεται, ιδιωτεύει. Αληθεύει αφ' εαυτού του, δικαιώνεται μόνος του- λέει π.χ. "τι να ξέρει ο λαουτζίκος, καημένε, από ήχο". Και να πού φτάσαμε. :-)

[Πλάκα κάνω, σοβαρολογώντας. ok? :ernaehrung004:]

Τί να προσθέσει κανείς εδώ; Εύγε για την ευστοχότατη αναγωγή

Απάντηση: Εντυπώσεις απο την Εκθεση!

Οι συνηθισμένες μπούρδες του Γιανναρά...

Λόγω μη...έκθεσης,των δυτικόφρονων ελλήνων,συζητάμε απόψεις εδώ μέσα ή ψωνίζουν πολλοί, ότι θεωρούν καλό οι άλλοι,γκουρού-περιοδικά-αντιπρόσωποι....

Λόγω μη έκθεσης κι επικράτησης της ατομικής αλήθειας,ψήφισαν ότι ψήφισαν στις τελευταίες βουλευτικές...

Ρομποτάκια τηλεκατευθυνόμενα και ετεροκαθοριζόμενα.

Συστημικοί καθηγητάδες αμπελοφιλόσοφοι της πλάκας.

Last edited:
Απάντηση: Εντυπώσεις απο την Εκθεση!

Συγνωμη, αλλα φετος περασα για 26 λεπτα της ωρας απο την εκθεση, και δεν μπορω να δηλωσω αποψη( αν και 2 δωματια με κερδισαν αμεσως).

Το θεμα ειναι οτι ο ερμος προσπαθω να παρω μια γευση απο εδω και δυστιχως διαβαζω μονο διαξιφισμους..