Re: Εντυπώσεις απο την Εκθεση!
Θα επανα-εφεύρουμε την πυρίτιδα σε λίγο...
1) Βλάση εκτός απο τα μηχανήματα της έκθεσης έχουμε ακούσει τόσο περιστασιακά όσο και πιο προσεκτικά και άλλα μηχανήματα και τα προτείνουμε σε μέλη. Σε ενοχλεί και αυτό? Να το κόψουμε?
Να προτείνουν μόνο πέντε άτομα που τα εμπιστεύεσαι? (αναφέρομαι σε σένα, γιατί εσύ ξεκίνησες το θέμα με αλλεπάλληλες σπόντες - 3 ή 4 αν θυμάμαι καλά)
Πας στοίχημα ότι κάποια μέλη μπορεί να μην εμπιστεύονται αυτά τα 5 άτομα, αλλά διαφορετικά?
2) Τι σχέση έχει το σύστημα που έχει ο καθένας σπίτι του?
Να μου επιτρέψει ο Παντέλος, τον θεωρώ φίλο πέραν του φόρουμ και ας με συγχωρέσει για την προσωπική αναφορά, αλλά είναι η ιδανική περίπτωση για παράδειγμα.
Θα εμπιστευτώ τη γνώμη του και ας έχει τα ταπεινά xindak 6200 και chario premioum 2000 σπίτι του. Πολύ πολύ περισσότερο απο άλλους που αλλάζουν μηχανάκια χιλιάδων ευρώ σαν τα πουκάμισα και ανάθεμα αν ξέρουν τι άκουσαν και πως το άκουσαν. σιγά μην η οικονομική επιφάνεια του καθενός είναι μέτρο κρίσης για τις γνώσεις του!
3) Βλάση έγραψες σε μία απο τις σπόντες:
Δυστυχως δεν εχω την τεραστια εμπειρια σε ακροασεις, την ικανοτητα του γραπτου λογου που εξιταρει τον αναγνωστη αλλα και την δυνατοτητα να ξεχωρισω ποιο απο τα κοματια ενος συστηματος ειναι καλο και ποιο οχι.
Επισης η γνωμη μου δεν εχει την βαρυτητα που αλλων εγκριτων ειδικων ακροατων εχει (εχω χασει μερικα κιλα).
ΚΑι επειδη ποτε μου δεν καταλαβα πως ειναι δυνατον καποιος ερασιτεχνης ειτε ακροατης ειτε επιδοξος κατασκευαστης να κρινει η να κατακρινει ηχητικα αποτελεσματα, πολυ απλα θελω να δηλωσω οτι τα καλυτερα συτηματα στην φετεινη εκθεση ηταν αυτα των φιλων μου.
και σε άλλο
νήμα πρότεινες:
καλωδιο Jorma και τα μυαλα στα καγκελα !!!!!!!!
θες να μας πεις τελικά τι ισχύει και τι να πιστέψουμε?
φιλικά