Τα off topic της Εκθεσης.

Re: Εντυπώσεις απο την Εκθεση!

"Opinions are like a**holes. Everybody has one"

Είναι προφανές ότι η βαρύτητα που έχει η άποψη του καθενός μας εξαρτάται από το συνολικό προφίλ μας και όχι μόνο από τα μηχανήματα που έχουμε σπίτι μας.

Το ότι "πονάνε" κάποιους αντιπροσώπους κάποια σχόλια είναι γεγονός. Τι να κάνουμε.. είναι το τίμημα του να συμμετέχεις σε μία έκθεση. Θα έχεις καλά reviews και κακά reviews.

Πολύ off topic έχει πέσει τελευταία. Ο καθένας έχει τη γνώμη του και τα γούστα του. Παρακαλώ όπως επιστρέψουμε στο θέμα με εντυπώσεις από την έκθεση που είναι το σημαντικό. Μιλάμε για ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ και προφανώς κάθε γνώμη είναι υποκειμενική.

Με όλο το σεβασμό, δεν είχα τη χαρά να έρθω και την Κυριακή στην έκθεση, οπότε θέλω να διαβάσω τουλάχιστον τις εντυπώσεις του κόσμου για μηχανήματα που δεν άκουσα αλλά και για μηχανήματα που άκουσα για να τις συγκρίνω με τις δικές μου. Απογοητεύομαι όταν ανοίγω το νήμα να δω κάτι σχετικό και τελικά βλέπω γκρίνια για το πόσο ιδιοτελής ή όχι είναι ο καθένας που γράφει εδώ.

Συγγνώμη από τους υπόλοιπους που με αυτό το post συμβάλλω κι εγώ στο off topic.

Δηλαδη αποκλειεται τα Atc να ειναι ετσι και αλλιως καλυτερα?

Τα 40ρια μου ναι.
Αν και με συμφέρει λόγω κρίσης να μη μου αρέσουν π.χ. τα Rockport, ότι και να πιω δεν αλλάζει το αποτέλεσμα... :damnyou:

Ενα βιογραφικο δεν ειναι απαραιτητα κακο, δηλαδη αν ακουω στο σπιτι μου με το φορητο, δικαιουμαι να κρινω τα συστηματα των αλλων ?

Κάποιος που του αρκεί ένα φορητό δεν νομίζω καν να κάνει τον κόπο να πάει στην έκθεση. Πόσο μάλλον να γραφτεί σε forum βλαμμένων που μιλάνε για αρμονικές στα πιατίνια και υγρασία στις μεσαίες... :rofl:

Και δεν μιλαω με κριτηρια τιμης αλλα μου την δινει η ευκολια που καποιοι ανεβοκατεβαζουν συστηματα ελαφρα τη καρδια.
Φαινεται ομως οτι μονον εγω ενοχλουμαι και το ζητουμενο ειναι να μαζευουμε ποστς.

Δεν είμαστε κριτικοί ήχου. Ο κάθε αναγνώστης το γνωρίζει αυτό.
Προσωπικά δεν αγόρασα ποτέ μου κάτι επειδή το έγραψε ένας κριτικός ήχου αν δεν το άκουγα εγώ ο ίδιος. Πόσο μάλλον να το έχει γράψει κάποιος σε ένα forum.
Αν κάποιος διαμορφώνει ολοκληρωμένη γνώμη από μερικά posts σε ένα forum, ας πρόσεχε.
Αν κάποιος αντιπρόσωπος θεωρεί ότι μειώνουμε τα συστήματά του, βήμα έχει να το γράψει. Και αν θεωρεί ότι χρειάζεται δικηγόρο για να μιλήσει αντ' αυτού είναι ευπρόσδεκτος και πάλι να το κάνει.

Θα επανα-εφεύρουμε την πυρίτιδα σε λίγο...

1) Βλάση εκτός απο τα μηχανήματα της έκθεσης έχουμε ακούσει τόσο περιστασιακά όσο και πιο προσεκτικά και άλλα μηχανήματα και τα προτείνουμε σε μέλη. Σε ενοχλεί και αυτό? Να το κόψουμε?
Να προτείνουν μόνο πέντε άτομα που τα εμπιστεύεσαι? (αναφέρομαι σε σένα, γιατί εσύ ξεκίνησες το θέμα με αλλεπάλληλες σπόντες - 3 ή 4 αν θυμάμαι καλά)
Πας στοίχημα ότι κάποια μέλη μπορεί να μην εμπιστεύονται αυτά τα 5 άτομα, αλλά διαφορετικά?

2) Τι σχέση έχει το σύστημα που έχει ο καθένας σπίτι του?
Να μου επιτρέψει ο Παντέλος, τον θεωρώ φίλο πέραν του φόρουμ και ας με συγχωρέσει για την προσωπική αναφορά, αλλά είναι η ιδανική περίπτωση για παράδειγμα.
Θα εμπιστευτώ τη γνώμη του και ας έχει τα ταπεινά xindak 6200 και chario premioum 2000 σπίτι του. Πολύ πολύ περισσότερο απο άλλους που αλλάζουν μηχανάκια χιλιάδων ευρώ σαν τα πουκάμισα και ανάθεμα αν ξέρουν τι άκουσαν και πως το άκουσαν. σιγά μην η οικονομική επιφάνεια του καθενός είναι μέτρο κρίσης για τις γνώσεις του!

3) Βλάση έγραψες σε μία απο τις σπόντες:

Δυστυχως δεν εχω την τεραστια εμπειρια σε ακροασεις, την ικανοτητα του γραπτου λογου που εξιταρει τον αναγνωστη αλλα και την δυνατοτητα να ξεχωρισω ποιο απο τα κοματια ενος συστηματος ειναι καλο και ποιο οχι.

Επισης η γνωμη μου δεν εχει την βαρυτητα που αλλων εγκριτων ειδικων ακροατων εχει (εχω χασει μερικα κιλα).

ΚΑι επειδη ποτε μου δεν καταλαβα πως ειναι δυνατον καποιος ερασιτεχνης ειτε ακροατης ειτε επιδοξος κατασκευαστης να κρινει η να κατακρινει ηχητικα αποτελεσματα, πολυ απλα θελω να δηλωσω οτι τα καλυτερα συτηματα στην φετεινη εκθεση ηταν αυτα των φιλων μου.

και σε άλλο νήμα πρότεινες:
καλωδιο Jorma και τα μυαλα στα καγκελα !!!!!!!!

θες να μας πεις τελικά τι ισχύει και τι να πιστέψουμε?

φιλικά

Last edited:

Πολύ off topic έχει πέσει τελευταία. Ο καθένας έχει τη γνώμη του και τα γούστα του. Παρακαλώ όπως επιστρέψουμε στο θέμα με εντυπώσεις από την έκθεση που είναι το σημαντικό. Μιλάμε για ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ και προφανώς κάθε γνώμη είναι υποκειμενική.

Με όλο το σεβασμό, δεν είχα τη χαρά να έρθω και την Κυριακή στην έκθεση, οπότε θέλω να διαβάσω τουλάχιστον τις εντυπώσεις του κόσμου για μηχανήματα που δεν άκουσα αλλά και για μηχανήματα που άκουσα για να τις συγκρίνω με τις δικές μου. Απογοητεύομαι όταν ανοίγω το νήμα να δω κάτι σχετικό και τελικά βλέπω γκρίνια για το πόσο ιδιοτελής ή όχι είναι ο καθένας που γράφει εδώ.

Συγγνώμη από τους υπόλοιπους που με αυτό το post συμβάλλω κι εγώ στο off topic.

Τι συγνώμη βρε φίλε?
Αυτή είναι η ουσία των forum.

Παράλληλα με τα τεχνικά ζητήματα να γράφονται και εντυπώσεις απο μηχανήματα ή συστήματα.

Άσε δε που χωρίς νέο αίμα, οποιοσδήποτε δικτυακός χώρος οδεύει προς θάνατο!
Και απ´ότι διαβάζω αν το "νέο" αίμα είναι σαν το δικό σου, το μέλλον του συγκεκριμένου forum προβλέπεται λαμπρό...

Ευχαριστούμε για την υπενθύμιση, ειλικρινώς!

:ernaehrung004:

ΚΑι τα θετικα και τα αρνητικα ειναι συνηθως ατεκμηριωτα οποτε δεν εχουν και πολυ σημασια επηρεαζουν ομως καποιον απειρο υποψηφιο αγοραστη.
Πες πες πες γινεται η αγουριδα μελι.
Τα καρφια που ριχνω κατα καιρους εχουν σκοπο να εχουμε τον νου μας γενικοτερα.
Ο αντιπροσωπος της Jorma ειναι κολλητος μου και τον αβανταρω.

ΚΑι τα θετικα και τα αρνητικα ειναι συνηθως ατεκμηριωτα οποτε δεν εχουν και πολυ σημασια επηρεαζουν ομως καποιον απειρο υποψηφιο αγοραστη.
Άρα κατηγορείτε για αβαντάρισμα εδώ μέσα ενώ εσείς αβαντάρετε.. Συγνώμη αλλά αυτό είναι παράλογο.

Η τερψη που σου προσφερει ενα συστημα δεν χρειαζεται τεκμηριωση, και δεν παιρνει τεκμηριωση γιατι απλα το ιδιο συστημα μπορει σε καποιον αλλο να μην προκαλει διαφορετικα συναισθηματα.

Η τερψη που σου προσφερει ενα συστημα δεν χρειαζεται τεκμηριωση, και δεν παιρνει τεκμηριωση γιατι απλα το ιδιο συστημα μπορει σε καποιον αλλο να μην προκαλει διαφορετικα συναισθηματα.

Συμφωνώ με τα χίλια! Και τέρψη απολαμβάνουν και οι άσχετοι, όπως του λόγου μου

Γι' αυτό είπα απο την αρχή να μην ασχοληθούμε. Γενικώς και αορίστως ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει.

Δημοκρατία έχουμε... θα διαβάσουμε και αυτά που συμφωνούμε και αυτά που δεν... και θα βγάλουμε τα συμπεράσματά μας.

Μα τον Nyarlathotep ας πρόσεχε...
Εγώ αν δω τεκμηριωμένη άποψη για ήχο που άκουσε σε έκθεση ο οποιοσδήποτε, μόνο να γελάσω μπορώ.
Μία παρουσίαση των μονάδων, της καμπίνας και της εμφάνισης ενός ηχείου είναι πολύ πιο σοβαρή από την όποια προσπάθεια κρίσεως ενός μηχανήματος σε τέτοιο χώρο.

Δεν ήσουν ο μοναδικός. Και εμένα μου άρεσαν. Πολύ.

This makes us two! :p

Το "αβαντάρισμα" (με την καλή έννοια) είναι φυσικό όταν σου αρέσει κάτι... είτε το προτείνεις είτε το συζητάς... στην πρώτη είναι ευθέως και στην δεύτερη εμμέσως...

Το ίδιο αλλά αρνητικά, ισχύει όταν κάτι δεν σου αρέσει και συζητιέται...

Επίσης φυσικές και οι συμπάθειες ή αντιπάθειες προς πρόσωπα και πράγματα...

Αυτά είναι τα υπέρ και τα κατά ενός φόρουμ...

Για μένα κακό και μεμπτό είναι μονάχα όταν δια μέσω αυτών (των προαναφερομένων: αβαντάρισμα/θάψιμο, συμπάθεια/αντιπάθεια κλπ...) προκύπτει έμμεσα και κρυφά ιδίων όφελος... το οποίο είναι αισχρό και κακοπροαίρετο κατά την ταπεινή μου άποψη...

Εφόσον δεν υπάρχει ή δεν προκύπτει κάτι τέτοιο... (το οποίο είναι και αντίθετο προς τους κανονισμούς του φόρουμ αν δεν απατώμαι) είμαστε όλοι ελεύθεροι να εκφράζουμε τα παραπάνω.

Άλλωστε τι είναι ένα φόρουμ? ... ΔΕΝ είναι η βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας... ΕΙΝΑΙ απλά έκθεση απόψεων...

Στα καλύτερα φόρουμ (και ελπίζω και το δικό μας...) οι απόψεις των μελών τείνουν (με τον καιρό) να έχουν αντικειμενικότητα χωρίς να είναι επιβεβλημένο... προκύπτει μονάχα από την συνολική ωριμότητα των ανθρώπων που το απαρτίζουν και είναι μια δυναμική και δύσκολη διαδικασία που φυσικά πέφτει ΚΑΙ στους ώμους των διαχειριστών...

Βλασσάκο, μην το συνεχίσεις έτσι.....Κακό κάνεις και κακό θα σε´βρει!

Απάντηση: Εντυπώσεις απο την Εκθεση!

Καπτεν τα πραγματα ειναι απλα...
Απο τωρα μπορουμε να ξεκινησουμε να θεωρουμε οτι ο καθενας μας ειναι αβανταδορος καποιου.
Π.χ. Εγω τα παιρνω απο τη Νaim,o Τζιμισκης απο την ATC (και οι τσιπιδες οι Αγγλοι τοση αβαντα και τον εχουν αφησει με το 40αρι...:flipout:),εσυ απο την Esoteric και ο Νταλανικ απο τη Densen...

Αρα ολοι ειμαστε αβανταδοροι.Οποτε ο καθενας γνωριζοντας αυτο απο την αρχη να διαλεξει τον αβανταδορο που γουσταρει περισσοτερο...
Ετσι για να ησυχασουμε ολοι,γιατι τωρα ακομα ψαχνομαστε ποιος ειναι αβανταδορος ποιου...

Έτσι...

Και όποιος θέλει να ψάξει "ταυτότητα" ας δει το προφιλ μας, δεν κρύβουμε τίποτα...

Προτείνω οι ωτορινολαρυγγολόγοι να δίνουν και βιογραφικό ακροάσεων ως απαραίτητο έγγραφο προτου διατυπώσουμε γνώμες

Re: Απάντηση: Εντυπώσεις απο την Εκθεση!

....και οι τσιπιδες οι Αγγλοι τοση αβαντα και τον εχουν αφησει με το 40αρι...:flipout:),εσυ απο την Esoteric και ο Νταλανικ απο τη Densen...

Ποιός το είπε οτι τον έχουν αφήσει οι Εγγλέζοι, ο Τζιμισκής δεν δέχεται το "μισοτιμής" 50αρι γιατί περιμένει λέει το νέο τουίτερ!!

Βλασσάκο, μην το συνεχίσεις έτσι.....Κακό κάνεις και κακό θα σε´βρει!

Απορω με το γεγονος που μου την πεσατε, ο καθενας μπορει να κρινει οποιο συστημα γουσταρει αλλα απαγορευεται να κριθει η κριση του???

Τι κακο θα με βρει Κωστακη μου? Πρεπει να φοβαμαι κατι?